Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206CC לעומת 206 5 דלתות 1.6 - אותו המנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בהמשך לחיפושיי אחרי 206CC אדומה, 1.6 אוטומטית, הלכתי לסוכנות פיג'ו בראשל"צ ע"מ להתרשם מהרכב פנים מול פנים (רק בראשל"צ ה-CC נמצאת בתצוגה).

כאשר שאלתי את סוכן המכירות אודות המנוע של ה-CC הוא טען שזה בדיוק אותו המנוע ששוכן ב-206 1.6 האוטומטית (5 דלתות) ושלשניהם 110 כ"ס עם 16 שסתומים.

כמה שאלות: האם זה בדיוק אותו המנוע? אם כן, שמעתי על לא מעט תקלות ב-206 5 דלתות 1.6 אוטומטיות, האם אפשר להסיק עקב כך שמכיון שאין הרבה 206 עם נפח מנוע 1.6 אוטומטית שהרכב ומכלוליו בעייתיים?

שאלתי בעבר שאלה לגבי ה-1.4 והבנתי שעקב המון תגובות לטובה מחברי הפורום וגם ממכרים וחברים - שהגרסה של ה-1.4 באמת מוצלחת. ממה שהבנתי מחברי הפורום, רוב האנשים שבבעלותם היתה 206CC אוטומטית - לא חוו בעיות עם רכבם ונהנו ממנו למעט בודדים. אז מה אתם אומרים?

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שלום,

מבירור לפני שאני רכשתי עלה שהמנוע הוא זהה המנוע 110 xs.

בשביל מה לך להתחיל להשוות אם אתה יכול לשאול שאלות ספציפיות על ה cc?

אני אספר לך שוב מניסיון של 8 חודשים עם הרכב לא היו לי שום תקלות,לא בגג ולא במנוע.

הרכב עבר עד היום 30000 אלף קילומטר וחוץ מהחלפת רצועת טיימינג וטיפול ברקסים

לא היה משהו מיוחד.

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

כל מנועי 1.6 של פיג'ו סיטרואן משנת 2001 (אם אני לא טועה, יכול להיות שזה קצת לפני א אחרי) בערך הם עם 110 כ"ס ו 16 שסתומים וזה אותו מנוע ב 206, 307 , C4 , C3 וכיו"ב.

אין 206 CC 1.4 .

יש הרבה 206 1.6 אוטמטיות, לא יודע מה אפשר להסיק מזה.

אני מכיר אחת שנוסעת כבר 4 שנים ללא תקלות , לא שזה אומר משהו.

• תוכן חדש...