Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיג'ו 106XSI הנורות של הלוח שעונים שלי חלשות מאודד

האם אפשרי להוסיף נורות שהתצוגה תהיה יותר מובנת

ואם כן איך ואיפה..

כי אני פתחתי לא מזמן את הלוח שעונים ומסובך מאוד כל הבלאגן שםם

פורסם

אין צורך להוסיף נורות, יש בעייה בלוח.

3 סיבות אפשריות:

1. הנורות ישנות - מצטבר פיח בחלל הנורה שמעכיר אותה. להחליף נורות.

2. הנורות חדשות אך חלשות - נורות רגילות הן בעוצמה של 3 וואט. אולי איכשהו בטעות שמת נורות בהספק נמוך יותר? בכל אופן לא שמים נורות חזקות יותר מ 3 וואט.

3. יש בעייה באספקת החשמל ללוח המחוונים - גש למכון ספידומטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הרכב שלך, אבל תבדוק אם אין לך במקרה בורר עוצמה של התאורה...

כי במגאן למשל מתחת להגה מצד שמאל, יש בורר של גובה האור הקדמי, ולידו עוד בורר שמכוון את עוצמת התאורה של לוח המחוונים... תבדוק אם יש לך בורר כזה.

אם לא... אז באמת תבדוק את הנורות... אם הלוח שלך בנוי בערך כמו שלי,אז מאחורה של השעונים (הספידומטר/טכומטר) יש לך מין חורים כאלה מיוחדים שאליהם נכנסות הנורות... תבדוק אם כולן מלאות... כי אולי חסר לך כמה... או אולי חלק מהנורות שרופות.

אם אתה לא בטוח איך מפרקים את הלוח, אני מציע לגשת למוסך או למישהו שאתה מכיר שיודע בדיוק מה צריך לעשות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני יודע שלא... בגלל זה אמרתי שיבדוק, אולי גם אצלו יש. (פשוט זה אוטו יותר ישן, ובקבוצה יותר זולה, אז לא בטוח שיש לו אופציה כזאת).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...