Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי פורד אסקורט 1.6 שנת 96

שידרגתי את מערכת הסטריאו (מגבר,סאב,רמקולים) ואז הופיעה אצלי בעיה שמע מקוטע במערכת הסטריאו שכניראה נובעת מבעית חשמל..

אז ככה כאשר אני מגביר את המערכת ומפעיל את המצת של הרכב ,מתחילה נגינה מקוטעת ואם אני מפעיל גם את איתות המצוקה אז בכלל חבלזזז..

מה שהכי מוזר שזה לא קורה כל הזמן :shock:.

לפי דעתי הבעיה הינה באלטרנטור, כניראה שהוא לא מספק מספיק זרם.. כי החלפתי את החיווט ל2G והאדמות מצויינות..

לפני מספר חודשים האלטרנטור עבר שיפוץ..

אני מעוניין לבדוק כמה זרם מוציא האלטרנטור (איו לי מושג כמה הוא אמור), כיצד אוכל לבצע זאת?

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

פורסם

בדיקת תפוקת זרם מכסימלי של האלטרנטור מתבצעת ע"י מד זרם השראתי המתלבש על כבל המצבר

(שלילי או חיובי) וכשאל המצבר מחובר מכשיר לבדיקת מצברים עם עומס.

כשמנוע הרכב פועל בכ 2000 סל"ד ורואים את זרם טעינת האלטרנטור (במד הזרם), לוחצים רגעית על לחצן העומס שבבודק המצברים, דבר המאלץ את האלטרנטור לספק את מלוא תפוקת הזרם שלו הנראית במד הזרם (אמפרמטר) ההשראתי.

בדיקה משלימה הנה ע"י אוסילוסקופ המראה את גל הזרם המיושר אם הוא תקין אך יש אוסילוסקופ כזה במעט מאוד חשמליות רכב ומוסכים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בדיקת תפוקת זרם מכסימלי של האלטרנטור מתבצעת ע"י מד זרם השראתי המתלבש על כבל המצבר

(שלילי או חיובי) וכשאל המצבר מחובר מכשיר לבדיקת מצברים עם עומס.

כשמנוע הרכב פועל בכ 2000 סל"ד ורואים את זרם טעינת האלטרנטור (במד הזרם), לוחצים רגעית על לחצן העומס שבבודק המצברים, דבר המאלץ את האלטרנטור לספק את מלוא תפוקת הזרם שלו הנראית במד הזרם (אמפרמטר) ההשראתי.

בדיקה משלימה הנה ע"י אוסילוסקופ המראה את גל הזרם המיושר אם הוא תקין אך יש אוסילוסקופ כזה במעט מאוד חשמליות רכב ומוסכים.

רפי,שאלה,מד זרם השראתי(צבת) שבודק זרם חילופין ייתן לי קריאה או שצריך מד צבת שמודד dc (לא נתקלתי בכזה)?

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

אתה רוצה פתרון טוב? אם יש לך זמן פנוי עד יום רביעי צור איתי קשר ואני אקח אותך לדני זומרשטיין שבחיפה,אני מאמין שהוא כבר יבדוק וימצא מה הבעיה אצלך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש להשתמש במד זרם השראתי על סקלת זרם ישר ויש כאלו הרבה בשוק וכמובן יש לשים לב לכוונו לתחום של זרם גבוה אם אין לו כוון אוטומטי לתחומי זרם.

לפותח השרשור, אם אתה מחיפה והצפון אז אתה יכול לגשת בעצמך ל"מצת אור" אל דני שהנו חבר פורום זה וגם חשמלאי רכב וגם מומחה למערכות שמע.

פורסם
יש להשתמש במד זרם השראתי על סקלת זרם ישר ויש כאלו הרבה בשוק וכמובן יש לשים לב לכוונו לתחום של זרם גבוה אם אין לו כוון אוטומטי לתחומי זרם.

לפותח השרשור, אם אתה מחיפה והצפון אז אתה יכול לגשת בעצמך ל"מצת אור" אל דני שהנו חבר פורום זה וגם חשמלאי רכב וגם מומחה למערכות שמע.

תודה,רפי:-D

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

התופעה שלך נקראת "רעש אלטרנטור". תריץ חיפוש מתקדם בפורום אודיו ותראה שלל פתרונות יצירתיים לבעייה מאוד פשוטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...