Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צביקה רוצה לראות את הMSD עובד אצלי?
לא אני לא מעוניין!

אך אשמח לשמוע נתונים ממך על עם ובלי!(לטובת הציבור)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
זהו, שאני לא יודע אם המצב תקין או לא.

אתה מרגיש בפעולה שלו במיוחד בטורים יותר גבוהים , מעל 3000 סל"ד, ולא בסרק.

מאז ההתקנה שלו, לא היה הבדל בפעולת המנוע גם אם מנתקים אותו, אך בזמן שהוא היה מחובר, הוא היה מרעיש, היו שומעים אותו, זו הייתה האינדיקציה שלי שהעסק עובד, עכשיו שקט כאילו מת.

בנוסף היה לי גם רעש בזמן שאני מסובב סוויץ עד להנעה , עכשיו כלום.

אבל מה,עכשיו לפעמים תוך כדיי נסיעה פתאום שומעים כאילו הוא נכנס לפעולה, הרעש קיים רק במקרים מסויימים.

המגבר הזה מקבל פקודה ישירות מהכוהל.

צרוף מקרים מוזר, לפני שבועיים האימובילייזר הישן שהיה לי היה מנתק על הכוהל, חיברנו את החוט של הכוהל כפי שהיה מלפני ללא כל ניתוק, עכשיו יש ניתוק על סטארטר , כלומר אם אני מסובב סוויץ בלי קוד באימובילייזר, הסטארטר לא זז וכאילו אין חשמל ברכב,מת, המוזר הוא שמאז בעצם החלה הבעייה אם מדובר בבעיה בכלל.

נראה לי מוזר - שאתה לא מרגיש הבדל בפעולת המנוע ועדיין חושב שהMSD דפוק.

נסה לבדוק את הדברים בעזרת DVM או כלי בסגנון

או לחלופין - שלח מייל לתמיכה של היצרן - אולי להם יהיו פתרונות חותכים יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יש לי הצתה אלקטרונית .
אם כך מה התועלת המצופה ממערכת זאת , שיפור הניצוץ, הארכת אורך חיי המצתים, חיסכון בדלק,

שיפור התאוצה בסלד גבוה, הארכת חיי המנוע, הארכת אורך חייו של סליל ההצתה/ או המפלג??!!

ציבור חברי הפורום, ישמח לשמוע ממך, על השיפור ועל התנהגות הרכב לפני ואחרי..!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

התועלת ממערכת כזאת הוא שיפור הניצוץ, ניצוץ חזק יותר ובפרקי זמן קצרים יותר, בסיבובי מנוע מעל 3000 לערך, המגבר הצתה בעצם מכפיל את הניצוץ וע"י כך הרכב מגיב יותר טוב, עולה בסל"ד יותר מהר וסוחב יותר טוב.

ההבדל קיים, אין ספק, חד משמעית, זה לא שיפורים בשקל כמו שאתה מתאר,ממש לא .

מגבר הצתה הוא רק חלק מכלל המערכת , כמובן שיש גם כוהל וגם חוטי הצתה יותר טובים \פלאגים וכו...

אתמול נסעתי בגשם לת"א ושמתי לב שאין את הרעש האופייני, אמרתי נו טוב, אולי זה הגשם, היום פתחתי מכסה וראיתי שהמגבר הצתה = הוא מה שמוציא רעש של תיקתוק...לא עובד, ניתקתי\חיברתי\עברתי על כל הכבלים...עדיין לא עובד, עשיתי סיבוב די ארוך, שמתי לב שלפעמים זה נכנס לפעולה ולפעמים לא ע"י אינדיקציה = רעש אופייני של תיקתוק שמתגבר עם עלייה בטורים, אבל לא מצאתי התאמה בין זה שהוא נכנס לפעולה לבין שינוי בטורים, כלומר נכנס לפעולה אקראית לגמרי.

עכשיו יכול להיות שלא שמתי לב כבר כמה זמן ויכול להיות שזה רק מאתמול, אני לא יודע, אני לא נוסע בשביל לקרוע את הרכב, אני נוסע רגוע בכיף,אני לא בודק ביצועים כל יום.

בקיצור, נראה לי הלך המגבר, חבל, הבאתי אותו מחו"ל, בייחד עם עוד כמה דברים ועד שמיקמתי אותו ברכב במקום חבוי כי זה לא ממש חוקי....

בארץ אין מודעות לדברים האלה...בחו"ל זה א-ב.

פורסם
לא אני לא מעוניין!

אך אשמח לשמוע נתונים ממך על עם ובלי!(לטובת הציבור)

בברכה

צביקה

אמנם אין לי את המכשיר הספיציפי הזה אבל אצלי אפשר לקדם\לפגר הצתה בגדישה ב 3 מעלות+-

קו---------------------------------------

פורסם

אכן , יש כאלה מערכות עם אפשרות כיוונון, ויותר מזה, יש כאלו עם שליטה מתא הנהג בזמן נסיעה,שניתן לשנות את המעלות של ההצתה ועוד כמה פונקציות שקשורות במערכת ההצתה, מדובר במערכות יותר רציניות וממש יקרות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אגב צביקה גם דלק 99 זה לא חרטא וזה אכן בדוק

עם דלק 95 או 96 המנוע שלי מצלצל במאמץ ועם 99 הוא עובד חלק לכל טווח הסל"ד

מדובר על סיקס שהוסב להזרקה ולהצתה חזקה יותר .

• תוכן חדש...