Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל רכב קיים פילטר לשמן גיר , אצלנו בקורולה לא כתוב בכלל בספר טיפולים שצריך להחליף או כל דבר עליו בכלל .

כל כמה זמן צריך להחליף אם בכלל ... ?

ים long time no

פורסם

בקורולה של שנות התישעים ומשהו הפילטר הוא רשת ברזל.

לא צריך להחליף.

אם הוא נסתם זה בגלל שהגיר גוסס.

פורסם

סבבה תודה רבה ...

מה הסימפטומים לפילטר שמן גיר תקול או בלוי בד"כ , אני משער שהעברות הילוכים גסות ולא מתוזמנות היטב ... תקן אותי אם אני טועה

ים long time no

פורסם

כשמתחילות בעיות בגיר, בד"כ מתחילים מהקל אל הקשה, תחילה מחליפים שמן + פילטר ואז בודקים מה המצב. כעיקרון צריך לבדוק מפלס שמן + צבע השמן, במצב תקין השמן צריך להיות אדום ונקי.

אם אתה רוצה לשמור על תקינות המכלולים - תחליף שמן גיר כל שנה בטיפול, סה"כ עוד 100 ש"ח השמן עצמו ולהחליף זה שטויות.

הגיר של הקורולה הוא מאוד אמין, עוד לא ניתקלתי בקורולה עם גיר בעייתי.

פורסם

סוברו שלום!

חבר הפורום ספי,בעל מעבדה לשיפוץ גירים אוטומטיים,כותב בקורולה לא מחליפים פילטר בגיר.

ואני מוסיף גם בהונדה אקורד לא מחליפים, מפני שהפילטר בתוך המוח של הגיר,

ואתה נכנס באמצע וכותב "תחילה מחליפים שמן + פילטר" יכול להיות שאתה יודע יותר מספי וממני.

אבל אני מציע לך להרגע,וגם לקרוא בחתימה שלי מתחת לתגובה.:roll:

שבת שלום

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ברוב הרכבים נהוג להחליף גם פילטר,

אם תקרא היטב את תגובתי שוב, כתבתי מה נהוג לעשות במקרה של תקלות, לפותח השירשור בסה"כ הצעתי להחליף שמן בלבד כל שנה בטיפול, וגם זה לא חובה, פשוט אקסטרא.

• תוכן חדש...