Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו של 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי בפיז'ו עדיין את הרדיו המקורי (אני כמעט בטוח שזה המקורי... ) ואני לא מצליח להוציא אותו.. איך אני שולף אותו..?

יכול להיות שאני צריך את השתי פינים האלה שדוחפים בצדדים..? ואם כן אז מאיפה אני משיג אותם..?

תודה .. יניב..

SAME SAME BUT DIFFERENT.. 205GR

פורסם

הרדיו המקורי הוא JEEKOR למיטב זיכרוני.

הוא באמת בעייתי לשליפה כיוון שיש לו תושבת כמו מגירה שיושבת בנישה של הדשבורד והרדיו טייפ עצמו יושב בתוך הנישה של התושבת עצמה . גם כשאני קניתי את האוטו ובאותו שבוע שהתחלתי להתקין את הרכיבים שלי הרדיו הנ"ל עשה לי צרות ולקח לי רבע שעה להוציא אותו כמו שצריך[היה יכול לקחת גם 2 דקות אבל לא רציתי לפגוע ברדיו עצמו ובטח שלו לפצוע את הנישה בדשבורד]

אני נעזרתי עם ה2 כפיות הללו ומברג פיליפס שטוח ארוך...

עיצה שלי-אם אתה לא יודע להתעסק בזה וזו הפעם הראשונה שלך ,מומלץ שתלך למתקין ובעבור 50 שח הוא ישלוף לך אותו מבלי לשבור כלום[גם ככה הכל עדין ב205]ויתקין לך את הפאנל החדש שיש ברשותך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מאיזה איזור אתה?

אם אתה מאיזור חיפה, קפוץ אלי ואשלוף לך אותו. עלי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ת'אמת אני ממודיעין.. ולא מהצפון אבל תודה בכל זאת..

מה שכן כנראה אני טועה כי יש לי רדיוטייפ של פיליפס, ככה שזה כנראה לא המקורי .. אנסה למצא תמונה ולהעלות..

פורסם

אהה.. היה לי כזה פעם אבל רדיו דיסק, אני חושב שמוציאים אותם אותו דבר.

אתה צריך את הפינים המיוחדים, ואם אין לך אז אתה יכול להשתמש במשהו דק וארוך על מנת להוציא. זה תפוס בצדדים על 4 קליפסים.

כדי להגיע לחורים של הקליפסים אתה צריך להוריד את הפלסטיק מסביב לפנל.

עדיף לך ללכת למתקין והוא יעשה את זה בדקה.

סם.

פורסם

אספנות.. הא..

אתה אומר אם אני שולף אותו אני יכול לעשות הרבה כסף..? :)

אני אנסה להוריד את הפלסטיק.. נראה מה יש שם מתחת.. אם לא אני אלך למתקין..

תודה..

פורסם
אספנות.. הא..

אתה אומר אם אני שולף אותו אני יכול לעשות הרבה כסף..? :)

ממש לא...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...