Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הג'אנטים האלו ראיתי אצל בעל פנצ'ריה בירושלים,יש לו מיני אז הוא הביא בשבילה אותם.

אודי צודק בקשר למידה ,אני מתכוון להלביש את המידה הזאת על הג'אנטים המקוריים ברנו שלי,יש מידה כזאת בפירלי.

פורסם

לא רק פירלי. יש גם לדנלופ, מישלין, ברידג'סטון ולכל החברות הטובות (ז"א לא אליאנס, טייגר ושאר השטויות האלה!)

זאת המידה הסטנדרטית של ה XR2 כמובן ;)

אגב, ג'אנטים של מיני לא יתאימו כי מרווח הברגים שונה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

האוטו יזוז, אבל הכל לאט לאט ועל אש קטנה, אני צריך גם לטפל בכנפיים כדי שיכנסו הגלגלים ולהזמין כנפיים מאנגלייה זה סיפור, אני מעדיף שהן יהיו ממתכת אבל ככל הנראה בסוף הן יהיו מפיבר....

ובסוף סט מדבקות של מקסיקו...

הנה בערך הכנפיים שאני מתכוון אליהם, הם באמצע משמאל...

books_11.jpg

עוד משהו שגיליתי:

הידיות שיש לי ברכב שונות משאר האסקורטים שראיתי, עכשיו מצאתי אותם למכירה בתור ידיות מקוריות של אסקורט טווין-קאם.

P9080036.JPG

haters will hate

פורסם

עוד משהו שגיליתי:

הידיות שיש לי ברכב שונות משאר האסקורטים שראיתי, עכשיו מצאתי אותם למכירה בתור ידיות מקוריות של אסקורט טווין-קאם.

ידיות אלה גם שווקו ברכבי פורד אנגליה.(אבא של אסקורט)

פורסם

בנצי זה ג'נט של מיני לפני שאתה קונה תתיחס שהאופסט שלו הפוך מהאסקורט.

אופיר מה אתה צריך מברנדה אולי אוכל לעזור ?

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

זה לא ג'אנט של מיני .

יש כזה ג'אנט גם למיני עם כמה סוגי אופסט...

תפתחו כל קטלוג של "ברטון פאור" ותראו ג'אנטים כאלה למכירה . כאשר המוגזם ביותר זה מה שבנצי רוצה .

ולידע כללי , 185/60/13 על ג'אנט ברוחב 8 אינץ' זה לא בריא . הצמיג יקרע באחד הסיבובים . רצוי תמיד ג'אנט רחב כדי לפתוח יותר את הצמיג , אבל 8 אינץ' ולהרכיב עליו 185 זה אחלה מתכון לפנצ'ר . יש גבול להתעללות בצמיג .

על 8 אינץ' צריך לפחות צמיג ברוחב 205 ( וגם זה על הגבול )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עריכה: אני בשוק טוטאלי, ראיתי את האסקורט שלי בסרט ישראלי ממש עכשיו, קוראים לו האינסטלטור וזה עם טוביה צפיר משנת 87, רואים אותו הולך ברחוב ורואים פרונט של אסקורט , אני כותב את המספר ותוך כדי אני שם לב שזה המספר של הרכב שלי.... אני בשוק.....

שידור חוזר היום ב 13:20 בעוד כחצי שעה ב yes-5.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בנצי, יום יבוא ותעשה לי טלפון ובו תאמר לי:

"עידן ידידי, זוכר שאמרת לי להירגע עם השטויות? אז אתה יכול להגיד "אמרתי לך". בקיצור אני מרוח פה על איזה בטונדה, תבוא עם הפיאסטה ואיזה שפכטל לגרד אותי..."

משחק אותה קשוח אה?

כולנו ראינו עם איזה משקפיים שמת בשישי בצהרים... ואיך עשית חיקויים של פיאסטה עצובה...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
בנצי, יום יבוא ותעשה לי טלפון ובו תאמר לי:

"עידן ידידי, זוכר שאמרת לי להירגע עם השטויות? אז אתה יכול להגיד "אמרתי לך". בקיצור אני מרוח פה על איזה בטונדה, תבוא עם הפיאסטה ואיזה שפכטל לגרד אותי..."

משחק אותה קשוח אה?

כולנו ראינו עם איזה משקפיים שמת בשישי בצהרים... ואיך עשית חיקויים של פיאסטה עצובה...

חיקוי גרוע על כל הדעות...

בנצי- אלטון כבר טילפן עם איזו הצעה מפתה למשקפיים?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

תצחקו על המשקפי אלטון ג'ון שלי, כולכם יכולים לקרוא לי מעתה קפטן פנטסטיק למרות שגם רק קפטן מספיק....

לכל בעלי הפורד, מתבשלת תוכנית למפגש בקרוב, הכינו רכבכם...

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם
עריכה: אני בשוק טוטאלי, ראיתי את האסקורט שלי בסרט ישראלי ממש עכשיו, קוראים לו האינסטלטור וזה עם טוביה צפיר משנת 87, רואים אותו הולך ברחוב ורואים פרונט של אסקורט , אני כותב את המספר ותוך כדי אני שם לב שזה המספר של הרכב שלי.... אני בשוק.....

רציתי להגיד לך שהיא בטח של מר חסון אחרי צבע...אבל טוביה צפיר ...זה ליגה אחרת :?

ג'נטים מהממים,אגב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב, זה מה שהרגשתי לפני כמה שנים, כשראיתי ז'וז'ו בקומדי סטור יוצא מהאוטו שלי (הקאפרי)!:-) עוד אחת מהסיבות לשמור עליו - אני חולה על "קומדי סטור"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עליתי הביתה לפני חצי שעה בערך, עבדתי על האוטו כמה שעות טובות, עשיתי פלאשינג לרדיאטור, פעמיים, פעם BG ופעם פרסטון. בפעם הראשונה יצא בוץ של ממש, בפעם השנייה יצאה המון ג'יפה וחתיכות גסות של ג'יפה אמיתית, פירקתי את הרדיאטור ומילאתי אותו בנפט וניערתי ממש ממש חזק ושוב שטיפה, הרכבתי שמתי מים נתתי לו לעבוד 15 דקות ושוב הוצאתי את המים ושמתי חדשים, חזרתי על זה 4 פעמים עד שיצאו מים נקיים. עכשיו כשמסתכלים מהפקק לבפנים רואים את הצלעות ולפני זה ראו בוץ.

אחר כך לקחתי את התיבה של הפילטר אוויר ופשוט ניסרתי אותה למידות של הפילטר עצמו, קיצרתי את הצינור של הנשם, שמתי סיליקון מסביב לפילטר ויצרתי מערכת יותר טובה מהתיבה המקורית והמכוערת. מחר אני צריך לנקות את המנוע, לקחת את המכסה שסתומים לציפוי ניקל, ולרוקן את הבאגאז', פחות משקל = יותר כייף בסיבובים!

haters will hate

• תוכן חדש...