Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלטתי שזהו מספיק המחשב הישן הגיע לשיבה טובה וצריך להתחדש במשהו חדש.לכן התחלתי פה ושם להתעניין לשאול לברר מחירים וכו',אולם מצד שני יש לי ידע מועט מאוד בנוגע לרכיבים שיכללו במחשב.

התקציב הוא בסביבות 2000-2500(לא כולל מסך)

האם מישהו יועיל בטובו לרשום מספר מפרטים מומלצים בתקציב הנ"ל(כלומר את הדברים העיקריים כגון:מעבד,לוח אם,זכרון,כרטיס מסך,מארז ודיסק קשיח)

ועוד משהו האם אתם ממליצים לקנות מחשב דרך מכרז כלשהו באינטרנט או דרך חנות???

תודה לעוזרים!

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

בבקשה, אחלה מפרט עם חריגה קלה:

דגם מחיר כמות

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ 1

GIGABYTE GA-K8NMF-9 BULK 520 ¤ 1

ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250 ¤ 1

WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1

CONNECT3D Radeon X550SE 128MB DDR DVI-I + TV 355 ¤ 1

LG GSA-4167B BULK 260 ¤ 1

כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1

COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1

ARCTIC COOLING Silencer 64 55 ¤ 1

סה"כ: ¤ 2770

לקוח מהאתר http://www.noacomp.co.il.

אם תוריד את המארז, אז תגיע לתקציב שהצבת.

פורסם

למחשב כזה קירור מקורי מספיק. לא צריך לקנות עוד קירור

תוריד את הכונן תקח מהמחשב הישן. אם יש לך CDROM/CDRW או משהו בסגנון, גם תעביר מהמחשב הישן.

*נועה מחשבים חנות מאוד מומלצת קניתי מהם חומרה ושמעתי עוד מאחרים דברים טובים אליהם.

פורסם

עוד המלצה ותוספת, תעביר את הכוננים (צורב, DVD) במידה ויש למחשב החדש, ותוסיף עוד 512MB זיכרון פנימי (250 ש"ח.)

פורסם

לא הייתי מציע להעביר הארד דיסק ישן

כי הוא יאט לך את המחשב..

(מניסיון שלי, שהרכבתי הארד דיסק בן 5, 20 גיגה - זה ממש האט את המחשב..)

כמובן, אם ההארד דיסק בין שנתיים נניח, אז זה אפשרי להעביר..

:)

תתחדש..

אני מציע לך לעשות סקר שוק נרחב..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

המפרט שהוצע לכד את עיני (תודה ל ®XploiteR) כמובן שאעביר את הכונן הישן לחדש וגם את הcdrom כמו כן הארד דיסק אני לא יעביר וזאת משום שבישן יש לי 10GB :-( SAAR בקשר לסקר שוק האם לעבור חנות חנות ולבקש הצעת מחיר לאותו מפרט? הרי די קשה למצוא מספר חנויות שמוכרים אותו מפרט למחשב

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

אתה יכול להשתמש ב-HD הישן לגיבויים בלבד.

זה אפילו לא רע, במידה ויקרה נזק פיזי ל-HD החדש.

לגבי השוואה בין חנויות - תרכיב מפרט (בדומה למה שהוצע לך כבר) ולך איתו לחנויות שונות.

רוב החנויות יכולות להציע לך את אותם הרכיבים.

כמובן, שאם יש לחנות הסכם עם ספק מסויים, הם ימליצו לך לשנות את המפרט בהתאם, אבל גם יתנו לך הנחה מסויימת על הרכיבים המוצעים בגלל אותו הסכם.

פורסם

*ליקנות פלופי היום זה ה50 ש''ח הכי מבוזבזים שיש, כי אם יש לך יציאת USB אז אתה לא צריך פלופי, ואם אפילו לי יש דיסק און קי אז אני מאמין שלרבים וטובים אחרים גם יש

תנסה ב ZAP הרבה פעמים יש שם חברות ששולחות את המוצרים חינם, וגם יש שם אפשרויות אלימנציה נחמדות, (לגבי אמינות החנויות יש שם אפילו חוות דעת של קונים)

www.zap.co.il

והינה משהו שמצאתי

http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=345&c=42853

תיסתכל תיראה מה אתה רוצה להוסיף לעצמך (בלי להתעמק זה ניראה בסדר)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

כמו שרומר אמר,

ניתן לחבר את ההארד דיסק הישן, להעתיק אליו דברים,

ואז לנתק אותו (אבל שיישאר פיזית במארז..) כי ככה הוא יהיה גיבוי נוסף (אני מדבר על קבצים חשובים...שתמיד עדיף לשמור בדאבל

המממ

אם אין לך הרבה כסף,

ויש לך חבר שמבין במחשבים,

שווה בשביל הספורט לעשות סקר שוק ולעבור אצל אייבורי (אם יש סניף בעיר שלך) וגם KSP...

ושוב, אני מדבר על סניפים שקיימים בעיר שלך..

חנות עם אבא ואימא כמו שאומרים..

בהצלחה

:)

אה, ותבדוק פה

hwzone.co.il

עריכה נוספת: אני לא חושב שמזיז לחנויות איזה חומרה אתה מחבר למחשב,

יש לך אחריות על חלקים מסויימים - 3 שנים בערך.

לפחות אייבורי נותנים שלוש שנות אחריות, על לוחות אם מסוימים (קניתי לפני 3 חודשים) וגם על הארד דיסקים מגודל מסויים..

נדמה לי 160 גיגה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

טוב מצטער שזה לא קשור לנושא אבל קשור בדיסקים קשיחים:

מדוע אנשים אומרים לי שדיסק קשיח של 80 ג'יגה הוא מהיר יותר מ120 גיגה? מה זה אומר ואם זו הסיבה שבגללה הם נמכרים במחירים דומים על אף ה40 ג'יגה הנותרים?

תודה,אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

זה לא משנה איזה נפח ההרד-דיסק, משנה איזה חיבור יש לו, על כמה סל"ד הוא עובד והאם יש לו זכרון נוסף (באפר).

אני לא יכול להמליץ לך על רכיבים ספציפים (למרות שקניתי מחשב לפני שבוע, הוא עלה הרבה יותר מהתקציב שלך), אבל אני יכול להמליץ לך על 2 נתוני מינימום שקריטיים ביותר במחשב חדש:

כרטיס מסך - לפחות 256 מ"ב.

זכרון RAM - לפחות 512 מ"ב.

לקנות את המחשב הכי משוכלל שיש ולזלזל בכרטיס מסך ובזכרון RAM - ההשקעה לא שווה שקל.

תשקיע ברכיבים האלה קצת יותר וזהו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשוב מאוד:idea: לא לקנות כרטיס מסך ON BOARD. אם הכרטיס מסך הוא 128 ON BOARD זאת אומרת שהוא לוקח לך מהמחשב של המחשב כלומר 512-128=384MB RAM.

קניית לוח עם כרטיס מסך אליו יכולה להוזיל בהרבה את הרכישה אבל לא שווה את זה.

פורסם

אם כבר הזכירו את זה, גם לא מומלץ לקנות כרטיסי מסך עם זיכרון טורבו - ע"ע TurboCache בNVIDIA (או בשפת העם - טורבו קקי), ו-Hyper Memory ב-ATI.

שניהם מוצהרים על 256MB אבל בעצם יש עליהם 64MB זיכרון והשאר מהמחשב וכידוע, יש מסלול ארוך יותר באסיפת הזיכרון מהמחשב - גם העמסה וגם פחות ביצועים.

• תוכן חדש...