Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני עדיין בהלם!

אתמול אספתי את חברה שלי מהבית ורציתי ללכת לאכול משהו, השעה הייתה 12 בלילה והייתי צריך להוציא כסף מהכפומט.

בקיצור הגענו לכספומט, אחד עם פונטו החליט שאני מפריע לו לצאת מהחנייה , למרות שזאת חנייה במקביל למדרכה .........בקיצור הוא מצפצף כמו אני לא יודע מה -אז נסעתי לו רברס ברגע שהמכוניות שהיו מאחוריי עברו, ראיתי ברכב 2 חבר'ה צעירים עבריינים אז אמרתי לחברה שלי שנלך להוציא כסף בכספומט אחר (בהמשך הרחוב), נסעתי ועצרתי ליד הכספומט לפתע ההוא עם הפונטו בא , עצר ליד הרכב שלי, זה שישב יד הנהג צועק עליי בוא תצא מהרכב, אני בתגובה ישר בא לתת גז ולברוח, פתאום הנהג חסם אותי בפראות וכמעט נכנס לי ברכב, בלית ברירה הכנסתי רוורס ,עליתי על מדרכה ואיכשהו הצלחתי לברוח להם והוא עוד המשיך לרדוף אחריי.

פשוט לא יאומן, אני מפוחד וכך גם חברה שלי.

השגתי לפי התיאור את השם של הבנאדם ומתברר שהוא באמת עבריין לא קטן, אני לא יודע מה לעשות כי מאוד קל לזהות את הפונטו שלי (יש לה מדבקות בצידי הרכב שאני כבר בדרך להוריד אותם)

אני בטוח במאתיים אחוז שמצפות לי מעכשיו שריטות וחריטות על הרכב..

רק רציתי לשתף אתכם, בינתיים זה נגמר בזול יחסית (מכיוון שאין לי מושג אם מעוצמת המכה שעליתי על המדרכה נגרם לי נזק לרכב)

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

הוא כנראה לא סתם החליט שהפרעת לו לצאת מהחנייה - כנראה באמת הפרעת לו...

זה ילמד אותך לקח לא לחסום אנשים כשאתה יוצא מהרכב לכספומט. תמיד תזכור שכמה שאתה שם זין על העולם (סליחה על הביטוי) תמיד יש מישהו שיש לו - יותר גדול משלך וגם הוא לא דופק חשבון.

ולעצם העניין - אם אתה באמת חושש - הגש תלונה במשטרה. אני אישית חושב שהערס הזה כבר שכח מהסיפור. בד"כ כמו שהם מתחממים מהר - הם נרגעים מהר - או עוברים לקורבן הבא.

תגיד תודה שהטפשות שלך לא עלתה לך ביוקר - הפעם.

אלון

פורסם

אלון אולי לא הייתי מובן אז אני אנסח את זה ככה:

הרכב שלו עמד במקביל למדרכה בזוית, מאחוריו לא היו רכבים....אני הגעתי כאשר מאחורי עוד מכוניות, נכנסתי לפניו גם בזוית (אם הוא רצה לצאת הוא רק היה צריך לשלב לרוורס והיה לו ים של מקום) בכל אופן, אני הייתי עדיין ברכב וגם ככה לא רציתי לצאת מהרכב שאני בצורה הזאת, בינתיים המכוניות שהיו מאחוריי עברו וזה עם הפונטו ציפצף כאילו אין מחר, ברגע שהתפנה מאחורה מרכבים חולפים ישר הכנסתי רוורס, שאלתי אותו מה קרה? למה אין סבלנות? ואז המשכתי ליסוע משם לכספומט........

אני מקווה שעכשיו יש את כל הפרטים.

שי.

פורסם

socho

את הערס זה לא ירגיע אלא ידליק עוד יותר..

קיצר אל תייחס חשיבות למקרה תמשיך לסוע ולהתנהג רגיל..

פעם הבאה אל תחפש לפתח שיחה ודיון- מצפצף?

שיצפצף..

תיכנס לאוטו וסע בלי יותר מידי שאלות והתענינות.

פורסם

אני מציע לך להחביא את הרכב לזמן הקרוב, אני לא מאמין שהוא יבוא לחפש אותך (את הרכב), אבל אם הוא ייתקל בו במקרה.....תחשוב לבד מה ייקרה.

הערסים העבריינים האלה , אם אתה פוגע להם בכבוד\בגאווה...זהו ...הרגת אותם והם יחזירו לך בכל דרך אפשרית - אין להם אלוהים.

אני מקווה שאני לא מפחיד אותך יותר מידיי אבל ככה העסק הזה עובד.

מקווה בשבילך שלא יהיה לזה המשך.

פורסם
שאלתי אותו מה קרה? למה אין סבלנות?

.

אהלן שי, גם לי קרה מקרה דומה ואני אפילו לא שאלתי אותו למה אין סבלנות , את הנהגים בארץ אסור לנסות לחנך זה רק מוביל למצבים מהסוג הזה.

אני מקווה שהוא ישכח מכל הסיפור ויהיה לך קצת שקט מכל העניין .

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

זה לא עבריין כבד. עבריין כבד לא מתעסק בשטויות כאלה.

הערס ישכח מזה יותר מהר ממה שאתה חושב. הם סתם חיפשו ריב מזדמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה חבר'ה!

הורדתי את המדבקות שהיו לי בצידי הרכב וכעת הרכב שלי ממתין למדקות חדשות...אבל זה לקראת הקיץ כבר....

אין מה לעשות נגד האנשים האלה...........עדיף לתת להם לשכוח מכל מה שקרה.

שי.

פורסם

אני יודע שאני בגיל 21 עושה רשיון לנשק וקונה לי איזה אקדח חמוד...

פשוט מסוכן בארץ! על כזה דבר אנשים נדקרים, רק בגלל איזה אדיוט משועמם שמחפש אקשן!

תעדכן אם משהו...!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תעדכן אם משהו...!

"אקדח שמופיע במערכה הראשונה - סופו שיירה במערכה האחרונה".

מי שמסתובב עם אקדח/סכין/נשק מחפש לעצמו צרות. כן, אני יודע שיש יוצאים מן הכלל, אבל בגדול אין שום סיבה להסתובב חמוש.

אני לא יודע אם כבר הספקת להתגייס, אבל בהנחה שכן, אתה בטח יודע שמותר לחייל לפתוח באש רק כאשר יש סכנת חיים ברורה ומיידית וכאשר אין עוד דרך פעולה אחרת כדי לעצור את התוקף.

רוצה להרגיש בטוח? תתרחק ממקומות מפוקפקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תעדכן אם משהו...!

אז תצטרך לסחוב את האקדח לכל מקום עם הרישיון, במידה ותשאיר את האקדח בבית בכספת (נראה לי שמותר) תהיה מודאג שיוציאו אותו בצורה זו או אחרת - לדעתי לא כדאי, אם אין סיבה מספיק טובה. אתה בכל מקרה לא תירה במישהו שמפחיד אותך או אפילו מאיים עליך (במידה ותאים עליו באקדח, הוא יגיש עליך תלונה). אומנם, כאלה שיראו שיש לך נשק לא יתחילו איתך כנראה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

התגובות האחרונות...

קודם כל בצבא, היה לפני כמה זמן מקרה שחייל ירה במחבל שהתחיל לירות באנשים, לפי הטיעון שלך יש פה סכנה, אבל את החייל הזה שפטו למאסר.

לגבי האקדח, גם אם יש לך אקדח, צריך לדעת להשתמש בו, מי ששולף ישר אקדח הוא מפחד.

אם כל אחד יתחיל לקחת פה אקדחים נהייה כמו אזורים מסויימים בלוס אנג'לס וניו יורק, וכזה דבר אני לא רוצה.

• תוכן חדש...