Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מבקש טיפים, המלצות לצבע.

מקומות לצביעה (זה קשור ל קרייזלר)

נתחיל מקרייזלר ווייג'ר שנת 94 של אבא שלי ברכב הזה ישנו גריל מקדימה בצבע חרום מבריק ( מעין גימור יוקרתי) אז הצבע הזה מתחיל להיקלף ו מתחת לצבע יש כבר בואות של אוויר. אבא שלי רוצה ליבוע את כל הרכב מחדש אבל פחח לא רוצה (אומר שהוא לא יכול) ליצבוע את זה כמו שצריך. איפה או איך אפשר לעשות את זה, ליצבוע את הגריל בצבע חרום מבריק. תודה!

עכשיו רכב שלי הוא סיטרואן קסנטיה ו לאט לאט אני שיניתי את כל הסלון שלה ריפדתי הכל באור צהוב משולב אם חלקי פלסטיק מקוריים שחורים. אפשר ליראות את זה פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=870338#post870338

גם את הקורות (הם היו אפורים) ריפדתי באור צהוב הכל לבד. ו עכשיו יגיע תור של הגג רוצה לרפד אותו בבד צהוב קרוב לצבע של העור ו נישארים לי חלקים כמו מגני שמש, ידיות החזקה, מרא אמצאית מנורות הכל בצבע אפור אני חייב לעשות אותם צהוב כמו העור אבל איך? ליצבוע אולי. עכשיו אני צריך המלצה לצבע טוב לפלסטיק במיוחד לידיות שהצבע לא ירד ו טיפים לצביעה נכונה.

תודה רבה!

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא לעשות חיפוש, אם לי יש 200 הודעות ואני יודע את זה, לך יש 900 אתה בהחלט צריך לדעת. כבר מליון אנשים (כולל אותי) עשו פרוייקטים כאלו על הרכבים שלהם. תנסה לחפש ותראה שתמצא.

פורסם

עקבתי קצת אחרי הפרויקט שלך, ולא נראה לי שיש לך בעיה עם דייקנות בפרטים -

צבע ב-10 ש"ח יכול להחזיק שנים (מניסיון) על חלקי פלסטיק נקיים, כשהעבודה נעשית כמו שצריך.

אתה מוזמן לבצע חיפוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה מעוניין בספרי יעודי צבע לפסלטיק לא אחר מקריילון של יעקבי

צבעתי איתו את הטמבונים ברכב

צבע מאוד חזק, מתייבש צ'יק צ'ק.

חלקי פלסטיק תשייף עם נייר מים 400 אני חושב שמספיק עדין.

ותשייף טוב טוב לפני הצביעה, אל תתעצל !

פורסם
הדרך הטובה ביותר היא לעשות חיפוש, אם לי יש 200 הודעות ואני יודע את זה, לך יש 900 אתה בהחלט צריך לדעת. כבר מליון אנשים (כולל אותי) עשו פרוייקטים כאלו על הרכבים שלהם. תנסה לחפש ותראה שתמצא.
שלום. אני באמת עשיתי חיפוש וקראתי כמה שרשורים בנושה יש שישורים נחמדים מאוד של איציק נ. לדוגמא. אבל זה לא מספק אותי מדברים שם בעיקר על צביעת פלסטיקים כמו רשתות של מזגן וכאלה שלא נוגעים בהם הרבה. אני מדבר על מגיני שמש ידיות פנימיות למעלה על הגג, מנורות ומפסקים של מנורות שנוגעים בדברים האלה המון. אני חשבתי שמישהו ימליץ על צבע מיוחד על תנאיים מיוחדים אולי על מקומות של חנויות המיתמחות בצבעים כאלה.

טיפים של אנשים שמתעסקים אם זה ו יש להם ניסיון של שנים.

בקשר לנייר שיוף נגיד 400 אז אני לא מיתכוון לעשות זאת כי על הדיות יש מקרם שדומה לשדימוי עור כמו הדש בורד ברכב אם אני אשייף אני יהרוס את זה.

d00G?? יש לך במה לעזור?

800 הודעות זה לא אומר שום דבר!

אם יש לאנשים מה ללמד בכייף אבל בישביל מה לחפש להקוץ מישהו.

פורסם

נתחיל מקרייזלר ווייג'ר שנת 94 של אבא שלי ברכב הזה ישנו גריל מקדימה בצבע חרום מבריק ( מעין גימור יוקרתי) אז הצבע הזה מתחיל להיקלף ו מתחת לצבע יש כבר בואות של אוויר. אבא שלי רוצה ליבוע את כל הרכב מחדש אבל פחח לא רוצה (אומר שהוא לא יכול) ליצבוע את זה כמו שצריך. איפה או איך אפשר לעשות את זה, ליצבוע את הגריל בצבע חרום מבריק?

מה בקשר לזה? על זה לא מצאתי כלום!

הקפצה...

• תוכן חדש...