Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקניית רכב ב-35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מזמן קורא בפורום ורוצה להודות לכולם על המון דברים שלמדתי מכם.המשיכו כך... :mm_yeah:

עכשיו לשאלה: חבר שלי מחפש רכב ב-35k,קצת גמיש.

המטרה היא נסיעה כמעט יום יומית מאשדוד להרצליה ולכן הדברים הכי חשובים לו זה:

1. אמינות.

2. צריכת דלק נמוכה.

אשמח לקבל הצעות ממכם ואני יודע שלא תאכזבו :smile:

שוב תודה,בוריס

פורסם

סקודה פאביה 2002.

הפיאסטה יכולה להיות אופציה נחמדה אם כי אני אישית לא אוהב אותה והפאביה עדיפה עליה בהכל.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

פורסם
סקודה פאביה 2002.

הפיאסטה יכולה להיות אופציה נחמדה אם כי אני אישית לא אוהב אותה והפאביה עדיפה עליה בהכל.

פאביה 2002 לא נכנסת במחיר הזה.

אולי אפשר למצוא איביזה עם מנוע 16V 100 כ"ס כמו בפאביה (או אולי עם 1.6) בשנתון מוקדם יותר שנכנס בתקציב.

פורסם
פאביה אכן רעיון נחמד...

אבל לא עדיף 8V בגלל צריכת הדלק?

פאביה 8V כן תיכנס במחיר הזה עם התגמשות קטנה כלפי מעלה (39 מחירון).

אכן ל 8V צריכת דלק מצוינת (14-15) ולדעתי היא עדיפה גם בגלל ההפרש במחיר (ה 16V עולה 7K יותר) וגם בגלל צריכת הדלק. אם אתה לא מחפש רכב לביצועים אלא תכלס לנסיעה (נעימה מאוד אני חייב לציין) אז הפאביה 8V תהיה בחירה מצוינת. רק קח בחשבון שיש מעט מאוד למכירה.

VW Jetta 2015 MK something :-)Kia Sportage 2017

• תוכן חדש...