Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש בנושא אבל לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי;

יש לי אלמרה פרפקט 1.8 שנת 2001, מאז ומעולם הבולמים היו קשים ולא נוחים, בעיקר האחוריים.

עכשיו לעומת הקסנטיה, זה בכלל זוועה.

שאלתי היא האם החלפת בולמים יכולה לשפר את העניין? האם ישנם בולמים מסוג אחר שאפשר לשים ש'יתקנו' את הבעיה?

אני רוצה לציין שהבעיה לא נובעת מבולמים תקולים אלא תמיד היתה קיימת, ולפי מה שאומרים, הבעיה תוקנה בדגמים המאוחרים יותר של האלמרה.

תודה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

החלפת בולמים תשפר את המצב אבל ההבדל הוא לא הבדל של שמיים וארץ, כלומר יהיה הבדל אבל לא הבדל גדול, הנוחות באלמה וביפניות בכלל לעומת רכבים כמו סיטרואן , זה עולם אחר, ככה זה שהיפנים משקיעים את כל הכסף באמינות ולא בנוחות.

נהגתי לאחרונה על אלמרה 96, המושבים שם זה זוועה, בסובארו זה הרבה יותר נוח.

פורסם

אז יש שתי אפשרויות;

1. אתה לא יודע מה זה רכב נוח.

2. הבעיה תוקנה כבר בשנתון שלך.

תבחר בעצמך...אני לא נסעתי באלמרה מעל שנתון 2002 אז אני לא יודע להגיד.

בריאות לכולם!

פורסם

דווקא זה מוזר כי בשנת 2003 הוחלפו בולמי הזעזועים והמתלה האחורי של האלמרה (קורה רב חיבורית) לגרסה נוקשה יותר ב-20 אחוז. זה שיפר מאוד את האחיזה וניהוג בין עירוני אבל לא תרם בכלל לנוחות נסיעה עירונית שגם ככה היתה בינונית.

הגורם לחוסר הנוחות באלמרה שלך הוא כיול של עומס הקפיץ הראשוני ושיכוך כיווץ גבוה יחסית במתלים. דווקא החלפה של הקפיץ תשפר באופן משמעותי את הנוחות. אבל פתרון איכותי זה עסק יקר.

• תוכן חדש...