Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסכום שיש לי הוא בסביבות ה29,000

אני מתבלט בין מזדה 323 סדן של שנת 97

ובין טויוטה קורולה של השנים 94 או 95.

אלו מבין השניים אמין יותר, ואיזה שותה פחות דלק?

תודה מראש.

פורסם

הקורולה אמינה יותר, הקורולה תשתה לך פחות דלק, מניסיון, היו לי בעבר קורולה 93 ומאזדה 93 סדאן, הטויוטה עדיפה מכל הבחינות = רכב מצויין.

שאל כאלה שיש להם...

פורסם
הקורולה אמינה יותר, הקורולה תשתה לך פחות דלק, מניסיון, היו לי בעבר קורולה 93 ומאזדה 93 סדאן, הטויוטה עדיפה מכל הבחינות = רכב מצויין.

שאל כאלה שיש להם...

בשנת 97 נמכרה כבר מאזדה לאנטיס אם אני לא טועה.. ואם הדבר אכן כך אז יש הבדל בין מאזדה 323 לבין לאנטיס..

חוץ מזה רכבים שהם כל כך הרבה שנים על הכביש האמינות תלויה בעיקר באיך טיפלו ברכב וכך גם צריכת הדלק תיהיה תלויה מאוד במצבו של הרכב.

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות :)

Puntospace, אני מדבר על ה323 סדן, כמו שכתבתי בהודעה המקורית ולא על הלאנטיס. הלאנטיס יקרה יותר מה323 סדן.

הייתי עד עכשיו די נעול על המזדה 323 סדן ולא מצאתי משהו בירושלים,

חשבתי לנדוד לכיוון הצפון והמרכז, ואז ראיתי טויוטה קורולה 1995 יד שניה בירושלים קילומטרז' נמוך.

הבנאדם נשמע מאוד אמין, מבוגר, 5 שנים הרכב אצלו.

אגב, שאלתי אותו מה הדגם של הקורולה שלו והוא לא ידע להגיד לי, הוא יודע שזה גיר אוטומט, והכל חשמלי, הגה כוח חלונות חשמל.

כשבדקתי במחירון של לוי יצחק הסתבכתי לגמרי, יש עשרות סוגים של קורולה. אולי יש למישהו מושג?

פורסם

הדבר הבטוח ביותר לעשות הוא ללכת לראות את הרכב או לבקש מהבעלים שיסתכל על המכסה בגאז'.

שם אמורה להיות מצויינת רמת הגימור.

בשנים הללו היו (מהמפואר לפשוט) XLI, XLI PLUS, GLI.

גם ברישיון הרכב אמורה להיות מצויינת רמת הגימור.

פורסם

בדגם היקר GLI יש 4 חלונות חשמל, משענות ראש גם בכסאות האחוריים, הפגושים והמראות צבועים בצבע הרכב.

ב XLI פלוס, פגושים ומראות בצבע שחור, אין חלונות חשמל, אין משענות ראש בגב המשענת הכיסא האחורי.

באמת רשום גם על התא מטען, אם לא החליפו את הכתוביות....

ניתן לבדוק בכל מורשה טויוטה ואולי אף במכון הבדיקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שים לב שקיימת גם רמת SUPER - שכוללת חלונות חשמל בניגוד לפלוס והמחירון שלה יקר באופן מפתיע מהפלוס. אני הייתי רואה את המחירונים ומתמקח עם המוכר שלא שווה לשלם תוספת גדולה על חלונות חשמל

• תוכן חדש...