Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

מספר חברות ליסינג הציעו לי פורד פוקוס וקורולה RUNX. הן דרשו מחירון (למרות קילומטר גבוה ואף גבוה מאוד), ולא מחירון משוקלל לאחר הק"מ והיד הקודמת שהיתה ליסינג (של חברה ולא אדם פרטי), אלא ממש מחירון כאילו אני קונה מאדם פרטי, אולי אפילו כמה מאות שקלים יותר.

בלוי יצחק מופיעה מן תיבה בשקלול המחיר של "בעלות נוכחית". מה אני אמור לבחור שם ? בבעלות חב' ליסינג המעניקה הטבות, בבעלות חב' ליסינג שלא מעניקה הטבות, בבעלות ליסינג בשימוש ע"י נהגים פרטיים, בבעלות חברת ליסינג שימוש ורישום בחברה ועמותות שיתופיות למיניהן וכו' וכו' ?

יש לציין שהחברה מעניקה "הטבות" בעת הקנייה. אחריות לשנה (במקרה של 2 מכוניות. מכונית שלישית היא רק חצי שנה - האם זה משפיע על המחירון?), בדיקה במכון מורשה, תיקונים וכו'.

אם למשל המכונית עולה 85K, לאחר שקלול של "בבעלות חברת ליסינג, שימוש ורישום בחברה ועמותות שיתופיות למיניהן" והק"מ הגבוה יחסית, המכונית עולה 73K (!!!). בשאר האפשרויות של תיבת ה"בעלות הנוכחית", המחיר יקר מ73K, אבל עדיין זול בהרבה מ85K. בין 75 ל 80.5 אלף.

מצטער שיצא לי כל כך מבולגן, אני פשוט ממהר :) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין מהי הבחירה הנכונה בשבילי בכל שקלול המחיר הזה, והאם זה נורמלי שחברות ליסינג ידרשו ממני מחיר גבוה מהמחירון המשוקלל באופן משמעותי, על מכוניות כמו קורולה RUNX או פוקוס האצ'בק.

תודה!

פורסם

גם כאן, כמו בקנייה ומכירה של מוצרים אחרים פועלים כוחות השוק. חברות הליסינג דורשות את המחיר שהן סבורות שיהיה מי שמוכן לשלם אותו, קל להן יותר לעשות זאת בדגמים פופולריים ומבוקשים כמו הטיוטה והן רוצות כמובן להרוויח כמה שיותר. שיהיה ברור שהן קנו אותו מהיבואן בהנחה משמעותית לעומת צרכן שרוכש באופן פרטי. השאלה אם אתה מוכן לעיסקה כזאת תלויה בכמה אתה מוכן לספוג את המחיר המופרז בתמורה לנוחות בקנייה מגוף גדול ולאחריות. לטעמי אין הצדקה לשלם מחיר מלא לרכב שנקנה מליסינג, השימוש הלא ברור שנעשה בו צריך להשתקף במחירו כמו גם העובדה שאתה תצטרך להוריד ממחיר המחירון בעת מכירתו. אני הייתי מחפש דגם דומה מבעלות פרטית, ובסה"כ לא מדובר במכוניות נדירות, אבל שוב השיקול צריך להיות אישי לפי סדר העדיפויות שלך. בהצלחה :-)

פורסם

מחירון על רכב מליסינג?!:shock: זה באמת חוצפה!

למה שלא תפנה לאלדן, היא מוכרת "ללא מע"מ", או קומבינה דומה לזה.

בקיצור, חפש במקום אחר. כשתרצה למכור, יורידו לך 15% ולא יעזור לך גם אם הרכב יהיה במצב מעולה: יש בשוק רכבי ליסינג כמו זבל...

פורסם

אחד האבסורדים במחירון לוי יצחק: יש הבדל אם אתה רוכש את הרכב ישירות מחברת הליסינג/השכרה לבין אם אתה רוכש רכב מבנאדם פרטי שבעבר היה מהשכרה/ליסינג. מי שנדפק הוא הראשון שקנה את הרכב מהליסינג - הוא יספוג את ההפרש. הבעלים הבאים פשוט יקנו בזול וימכרו בזול.

פורסם

אז למה אנשים ממשיכים לקנות מליסינג?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היי

אני קניתי לפני שבועיים טיוטה קורולה מליסינג..אלדן.

קיבלתי יחס נהדר

שרות ואחריות מלאים

10% הנחה.

לקחתי לבדיקה שלי....מאוד מומלץ כי מצאו כמה דברים שוליים שתוקנו

( עלות התיקון שלהם שווה יותר מהבדיקה

וגם לי יש יותר שקט בראש לאחר הבדיקה.

התקשר אלי הביתה ואתן לך את שם הסניף ושם המנהל במקום.

סה"כ ..אני ממש מרוצה .

גיא

08-9389654

אתה יכול לצלצל אלי עד 23.00 כל יום

• תוכן חדש...