Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתעללות בילד קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתוך הצהרת הזכויות לילדים, ד"ר יצחק קדמן, המועצה לשלום הילד:

?6. זכותו של כל ילד לקבל הגנה מלאה ויעילה מפני כל צורה של הזנחה, ניצול, התעללות, התאכזרות או השפלה - גופנית ונפשית - בבית הוריו או מחוצה לו.

הזכויות המפורטות בהכרזה זו מתייחסות לכל הילדים בישראל ללא יוצא מן הכלל וללא כל הבדל או אפליה מטעמים של גזע, דת, מין, גיל, מוצא, אמונה,אחים של משתתפי CF או כל טעם אחר כלשהו.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
חכו שתראו את התמונה המלאה של יוחנן ולא תמונה מהמותניים ומעלה.

הבחור מרים בלוק TU, ולא עם הידיים.

האמת הוא קצת הזדקן , בימים הטובים יוחנן היה מרים XU

אבל עדיין.

שלכם , יוחנן.

פורסם
מתוך הצהרת הזכויות לילדים, ד"ר יצחק קדמן, המועצה לשלום הילד:

?6. זכותו של כל ילד לקבל הגנה מלאה ויעילה מפני כל צורה של הזנחה, ניצול, התעללות, התאכזרות או השפלה - גופנית ונפשית - בבית הוריו או מחוצה לו.

הזכויות המפורטות בהכרזה זו מתייחסות לכל הילדים בישראל ללא יוצא מן הכלל וללא כל הבדל או אפליה מטעמים של גזע, דת, מין, גיל, מוצא, אמונה,אחים של משתתפי CF או כל טעם אחר כלשהו.

זה לא נראה לי ילד מהארץ....

רז

פורסם

טוב חברה אחרי הילד הזה! הנה לכם עוד סרטון עם עשרות אנשים שצילמו אותם במשחק הזה!

אני חושב שזה נהיה יותר פופולרי מהילד השמן ששר באינטרנט "נומה נומה היי"

http://www.dumpalink.com/media/1139995306/Right_handed_Research_Computer_Prank

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אני בדיוק באתי לשלוח את זה ואני רואה שאתה עלית על זה קודם ! קורע מצחוקקק

האדישה בסוף הכי קרעה אותי.....

תמיר

פורסם

ג'ף הזה מצחיק, ככה מסתלבט על כולם.

אני לא מתאר איך סבתא שלו תגיב...

בקיצר היום שמתי את זה לאחותי הקטנה (החורגת) מגיע לה, מסכנה לא יכלה להירדם, צרחה כמו משוגעת.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...