Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם נגמרים אצלי המים של הרדיאטור. אני משתמש במים ירוקים והם נגמרים כל יומיים. לא רואים שום נזילה , לקחתי את האוטו למוסך. בדקו ולא מצאו שום נזילה , עשו בדיקת לחץ וגם לא מצאו שום דבר.

יש למישהו מושג ?

או יכול לתת המלצה למוסך טוב שמתעסק עם רדיאטורים?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

יש לגשת למוסך - ותוך חמש דקות לאתר את הבעיה !! יכול להיות ראש מנוע /דליפה קטנה או כל דבר אחר

אין דבר כזה להכנס למוסך ולצאת ללא תשובה , אם כך הדבר - תחליף מוסך

JDM :twisted:

פורסם

אפשרויות:

(1)נזילה.

(2)מעבר דחיסה למע' הקרור - או בלשון העם פריצת מעברים בין השמן והמים(אטם ראש ודומיו).

באפלאוז מלבד בד' צנרת, מש' מים, רדיאטור וכו', יש לבדוק היטב את בלוק המנוע בחלקו האחורי, לרוע מזלו של זה נוצר סדק בבלוק.

שאלה:

האם בעת בדיקת מע' הקרור בלחץ, הפעילו את מע' החימום ברכב ע"מ לבדוק אפשרות לנזילה מכיוון זה?

בחורף מירב הסיכויים שמקור הנזילה הוא ממע' החימום.

בדוק את שטיחי הרכב, במיוחד את צד הנוסע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תשמע כמו שקובי אמר..

אם אתה רוצה לדעת שהמים ניכנסים לאן שהוא תוציא את מדיד השמן

ותיראה שאין עליו מים

תיפתח את הפקק של השמן תיבדוק סימני מים

ואם יש מים אל תזיז את האוטו ישר בגרר למוסף

אבל אם כול המים ניגמרים תיבדוק טוב שאין

דליפה בצינור או שהרדיאטור תקין והמעברים שלו תקינים

פורסם

אם המים נעלמים פשוט הם לא נעלמים סתם ככה..

הם הולכים לאן שהוא

אם לא לפנים הרכב ולא לחוצא לו רוב הסיכויים שברחו או ניכנסו לתוךך תאי השריפה וגרמו לנזק..!

אכן זו אפשרות אחת מתוך הרבה מאוד אפשריות אם יריכב לנו בעניין ויגיד יותר פרטים

אוכל לענות לו בידיוק

פורסם
מה הקשר למדיד השמן ומה יש לבדוק בדיוק במדיד השמן ??

אם יש לו בעיה בראש אז המים בורחים אל תאי השריפה ולא את מעברי השמן !

שלום.

השאלה למי יש בעיה בראש?

מאיפה הגעתה למסכנה הזו? יש לך טעות יסודית ידידי.

מים יכולים להגיע לשמן חופשי חופשי כאשר אטם ראש נישרף!!!

מי אמר לך שמים יכולים לחדור לתוך שריפה מי שאמר לך דבר כזה על תילמד ממנו כלום שמע ממני.

כי קודם כול תעבור דחיסה למערכת הקרור, אחרי זה מים יחדרו לשמן מנוע, ולפעמים נדיר מאוד שמים חודרים לחלל השריפה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

טוב , היום הייתי במוסך אחר ובדקו אותו עוד פעם. שמתי לב שיש סימנים של קורוזיה בצד אחד של הרדיאטור כמו כן גם ליד הראש מנוע וליד הקרבורטור. המוסכניך אמר שכנראה יש שם בריחה של מים.

אחר כך הוא ניתק את הכבל שמגיע מהכויילר לדיסטרביוטר והמים עלו מהרדיאטור.

הוא אמר שצריך להחליף ראש מנוע , אבל מהנסיון שלו זה לא יעזור וצריך להחליף את כל המנוע....

והוא רצה 7000 ....

אין מצב שאני משלם את המחיר הזה ..האוטו שנת 93 שווה 16 .

בקיצור נסעתי לעוד מוסך כדי לקבל עוד חוות דעת ושם הסבירו כי כל הבעיה היא "פקק"....:?

בקיצור , אני עכשיו חושב על רק להחליף ראש מנוע ולמכור אותו להיפטר ממנו . המנוע הזה לא אוהב מים רגילים. וגם מים ירוקים שקונים בכל החנויות גם הם מעורבבים עם מים מהברז.

עכשיו אני מחפש אוטו אחר .... *** פנה לפורום המתאים להתייעצות ***

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...