Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו מכונית מבין השתיים (מה לעשות) עדיפה ;שברולט אופטרה או קאיה סראטו?

סדר עדיפויות מבחינתי:

בטיחות

התנהגות כביש

אמינות

איבזור

פורסם

אם סדר העדיפויות שציינת באמת חשוב לך, שכח משתי האופציות שציינת.

אם אתה מתעקש ללכת על אחת מהן - זו כבר בעיה שלך...

יש לך אופציה, ותר על ליסינג של זבל, וקנה רכב נורמלי ובטיחותי בן 2-3 שנים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לדעתי קח נסיעת מבחן - ותחליט.

הסראטו מקבלת תגובות לא רעות ( יחסית לאופטרה )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון- אופטרה (דייהו נובירה, לא יודע למה אבל רק בישראל דפקו לה את השם "אופטרה"...) זה זבל שבזבלים

האוטו הכי אופייני לליסינג: נותנים לעובד אוטו חדש עם גיר אוטומטי מזגן והגה כח ופה זה נגמר!! אין אבזור בטיחותי, אין אמינות בשיט, נוסעת כמו מכינת כביסה עם מנוע

האוטו מתקלקל כמה פעמים בשנה הראשונה.

בקיצור, הדבר היחיד שיש בו זו האפשרות לומר "קיבלתי מהעבודה רכב "אמריקאי" (השם:שברולט הייצור:דייהו) גדול ומפואר חדש בניילונים".

בלי להכיר את הסראטו: יותר גרועה מאופטרה היא לא יכולה להיות, אז אם אין לך ברירה וזה אחת משתיהן, לך על הקאיה.

אבל אני מצטרף להמלצה של JINK, עזוב ת'ליסינג, ובכסף שהיו מורידים לך בנטו עליה קנה משהו נורמאלי שייסע יותר משנה וגם אפילו יפנק יותר..

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
"האוטו מתקלקל כמה פעמים בשנה הראשונה."

זה נכון ללא מעט יצרני מכוניות .....

יש מתקלקל, ויש מתקלקל..... בחברה שני עובד בה יש צי של איזו 40 אופטרות (לא אחת.... 40!)

ורובן כבר ראו מוסך על בעיות יחסית רציניות.....

אם אחת הייתה מתקלקלת- הייתי אומר שהנהג קרע אותה, אבל 25 כבר ראו בעיות רציניות....

זה אוטו זבללל

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לא ידוע לי על בעיות מיוחדות - לא בקאיה ולא באופטרה.

לאופטרה לעומת זאת תגובת מצערת טובה יותר משל הקאיה , ונראית יותר "מעודכנת" ממנה.

GOT סחוג?

פורסם

באופטרה לא נהגתי. הסראטו כנראה בטוחה באופן סביר (למרות שאין להתלהב מ-6 כריות האוויר), התנהגות הכביש בטוחה גם היא אבל חסרת מעוף - הרכב משעמם לנהיגה, האחיזה בינונית ולא יותר. הבלמים טובים מאוד.

אמינות - אין לי שמץ.

איבזור - בינוני ביותר, בכלל, כל האווירה ברכב מזכירה קצת סוזוקי באלנו - הוא במפורש לא עומד ברמה של מתחרותיו המודרניות: חומרים זולים, הרכבה בינונית, תחושה זולה בתא הנוסעים וכולי.

אם אפשר להתאמץ קצת יותר ולקחת, בעצם, כל מכונית אחרת, זה יהיה עדיף מהשתיים הללו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ד"א כל זוועות קוריאה, עכשיו בצבא בלייב. התחלנו עם האופטרה (נותנים את הגרוטאה הזו לאל"מים) - עכשיו הגטס, האקסנט והאוויאו.

על האקסנט והגץ נהגתי - דווקא סבירות יחסית לרכב צבאי (כמו המגאן 1.9D שלא עולה לירושלים). את האוואו קיבלנו לפני יומיים - עדיין לא מצאתי תירוץ לעשות סיבוב (ולא שאני ממהר;-))...

פורסם

צריך לקחת הכל בפרופורציות, נכון שהקוריאניות הם לא ברמה של היפניות ואפילו רחוקות מהם, אך, עדיין תמורה לכסף, לפי דעתי תמורה דיי הוגנת, שוב, הכל יחסי.וחוץ מזה כל עוד זה רכב מהעבודה = זה הרכב הכי טוב בעולם.

אם אתה משלם עליו כל חודש = ליסינג, אז אני אישית הייתי רוכש לי רכב פרטי משומש במקום כל חודש לשלם להם.

• תוכן חדש...