Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשטיפות רכב ובמוסכים ניתן לבצע שטיפה עליונה ותחתונה למנוע ולמכלולים מסביב לו, המטרה היא לנקות בוצה כזאת או אחרת שכוללת שומנים.

באיזה חומר הם משתמשים לצורך הניקיון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בשטיפות רכב ובמוסכים ניתן לבצע שטיפה עליונה ותחתונה למנוע ולמכלולים מסביב לו, המטרה היא לנקות בוצה כזאת או אחרת שכוללת שומנים.

באיזה חומר הם משתמשים לצורך הניקיון?

מסיר שומנים קר (מעין "דגריזר") שמיועד למטרה זו בדיוק. החומר מגיע בחביות / אריזות גדולות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זאת אומרת שאין סיכוי לקנות כמות קטנה לבית?

בהנחה וניתן כן להשיג כמות קטנה, צינור מים רגיל עם אקדח יספיק מבחינת הלחץ ועוצמת המים או שצריך משהו רציני כמו הקומפרסורים הגדולים שיש בשטיפות ובמוסכים?

האמת אני חשבתי לעשות את זה עם נפט אבל אני פוחד שהנפט יתחיל "לאכול" חוטים או צינורות ויעשה נזקים

in the face

with a chair

פורסם

תומר עזוב אותך שטויות תעשה שטיפה במקום מיקצועי וזהו.

גם עבודה הרבה יותר מיקצועית ממה שתעשה וגם הם לוקחים אחריות עם ניגרם נזק.

וכל זה סיפור של בסביבות ה100 שקל.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

במקום "מקצועי" לא מנקים 100 אחוז מהסיבה הפשוטה שחצי מהמנוע הם מכסים בניילון בגלל החשמל אז הם לא ינקו כמו שאני אנקה בידיים באיזורים עם חשמל.

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול לקנות חומר זהה לבית, זה נקרא:

מסיר שומנים קר של חברת סנט מוריץ, הוא היחיד שבאמת עושה את העבודה ומבחינת חומר זה בדיוק אותו החומר(משיחה עם בעל מקצוע), עלותו כ 30 שקל והוא עובד בצורה מדהימה פשוט, זרם של צינור יוריד לך את כל הגיפה.

אתה פשוט משפריץ אותו על כל תחתית המנוע, מחכה 10-15 דקות ואז אם המים הכל יורד, פעולה חוזרת בכלל תוציא לך את המנוע מבריק ביותר.

בהצלחה.

פורסם

רק תקח בחשבון שהמסיר שומנים של סנט-מוריץ תוקף אלומיניום.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אתה יכול לקנות חומר זהה לבית, זה נקרא:

מסיר שומנים קר של חברת סנט מוריץ, הוא היחיד שבאמת עושה את העבודה ומבחינת חומר זה בדיוק אותו החומר(משיחה עם בעל מקצוע), עלותו כ 30 שקל והוא עובד בצורה מדהימה פשוט, זרם של צינור יוריד לך את כל הגיפה.

אתה פשוט משפריץ אותו על כל תחתית המנוע, מחכה 10-15 דקות ואז אם המים הכל יורד, פעולה חוזרת בכלל תוציא לך את המנוע מבריק ביותר.

בהצלחה.

בהחלט לא!

מסיר השומנים הקר של סנט מוריץ הינו חומר חריף במיוחד (אפילו אסור לנשום אותו לגעת בו עם הידיים), וכפי שציין קודמי, תוקף חלק מהמתכות.

חומר הניקוי שמשתמשים בו במוסכים אינו חריף כדוגמת הסנט מוריץ, ומיועד לניקוי מנועים ולא תנורי אפיה.

יש ברשותי חומר יניקוי מנועים והוא על בסיס סבון כימי ולא נפט, אינו תוקף מתכות, פלסטיק או גומיות ומאפשר מדע עם הידיים.

אנסה להשיג את שמו ולהעלות בפורום.

אגב, ציינת שאתה עומד לחבר צינור מים לאקדח.

שים לב שחומרי הניקוי בהם משתמשים במוסכים מיועדים לשימוש בשתי דרכים:

1. ניקוי ישיר באמצעות מברשת / סמרטוט (לעיתי םלאחר שהחומר דולל עם מים - תלוי בסוג החומר)

2. ניקוי בלחץ אויר (ולא מים) - מה שגורם לריסוס של אויר וחומר ניקוי בלחץ.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
תומר עזוב אותך שטויות תעשה שטיפה במקום מיקצועי וזהו.

גם עבודה הרבה יותר מיקצועית ממה שתעשה וגם הם לוקחים אחריות עם ניגרם נזק.

וכל זה סיפור של בסביבות ה100 שקל.

מיכאל.

אני מכיר את תומר,אין לו בעיה של 100 ש"ח.הבחור אנרגתי, ורוצה לבצע תיקונים לבד.

לפני שבוע הוא כתב בפורום,שיש בדעתו להחליף קלאצ" לבד במכוניתו.

היצעתי לו להשתמש בליפט של המוסך חינם.כתב שהאתגר שלו הוא להחליף לבד ללא ליפט.

לא צריך דיפלומה כדי לנקות ג"יפה ממנוע.

תומר אתה יכול להשתמש בנפט ללא חשש.גם במוסך אנחנו שוטפים בנפט.

התז נפט חכה כ-10 דקות ושטוף עם צינור מים.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בוקר,

אני מנקה את המנוע ושאר חלקי המתכת בתא המנוע עם בנזין לבן שקניתי בחנות טמבור.

מחיר פחית של 0.5 ליטר כ-12 שקלים.

פשוט יש לטבול מברשת צבע בבנזין לבן ולשפשף מעט ולאחר מכן לשטוף עם מים זורמים על-מנת למנוע אפשרות של דליקה.

החומר מתנדף מעצמו.

יש לבצע את העבודה כאשר המנוע קר ובמקום מאוורר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אציין איך נעשו לי 2 שטיפות, אחת במוסך מורשה והשניה במקום לשטיפת מכוניות.

במוסך המורשה: כיסו חצי מהמנוע בניילון ואת החצי החשוף ריססו בחומר, אחרי שסיימו לרסס חיכו כמה דקות ואז עם לחץ מים שטפו הכל. המים הגיעו ממכשיר גדול שיוצר לחץ ומשתמשים בזה לרוב לניקוי כלים כבדים.

בשטיפת מכוניות: עשו שטיפה תחתונה בלבד כי זה מה שביקשתי, לאחר ריסוס החומר בתחתית המנוע והגיר שוב האיזור קיבל שטיפת מים בלחץ עם אותו סוג של מכשיר כמו במוסך המורשה.

את שיטת הלחץ אויר אני מכיר ממקום אחר, דני ילאה שביצע לי בדיקת דליפת גז מהמזגן ריסס את צנרת המיזוג בתא המנוע בחומר ולאחר כמה שניות הפעיל לחץ אויר על איזור הריסוס ואכן כל הליכלוך נוקה.

אני לא בטוח שהחומר שדני ילאה השתמש בו לצנרת המיזוג יתאים גם למנוע עצמו, הראש אצלי אלומניום הבלוק ברזל.

in the face

with a chair

פורסם

מה שמשתמשים בתחנות דלק לצורך שטיפת מרכב\מנוע = החומר של סנט מוריץ - מסיר שומנים קר.

בקש לראות מה כתוב על האריזה של החומר ותיווכח.

• תוכן חדש...