Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור,

השירשור הזה אינו שונה מיתר השירשורים שפתח כאן החבר בני זוהר, למעט מרכיב הפסיפלורה שחסר בשירשור הזה באופן בולט. בד"כ השירשורים שהוא פותח הזויים למדי. :roll:

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, כבר שמתי לב לבחור ההזוי כמעה הנ"ל.

לא נורא,אבל, זה מוסיף נופך ילדותי משו לאגף הענתיקות, ככה שזה מתקזז:-).

(הכל נאמר בצחוק, את דעותיי על פורום אספנות אתם כבר יודעים, ואם לא, אין בושה בלשאול:wink:).

אור.

פורסם
כן, כבר שמתי לב לבחור ההזוי כמעה הנ"ל.

לא נורא,אבל, זה מוסיף נופך ילדותי משו לאגף הענתיקות, ככה שזה מתקזז:-).

(הכל נאמר בצחוק, את דעותיי על פורום אספנות אתם כבר יודעים, ואם לא, אין בושה בלשאול:wink:).

אור.

לא אינני יודע את דעתך על פורום האספנות, את דעתי אתה ודאי יודע , ואם לא, מספיק שתדפדף אחורה ותראה את המחיקות-לצערי, אלה דעותי על הפורום (אם כי, יצויין, שאני מרכין את ראשי בהכנעה לכלליו, וממלא אותם בהקפדה יתרה ובחוסר רצון מחלט). מכל מקום אשמח לשמוע את דעותיך הנ"ל.
פורסם
זעם רב במימסד הרומני עקב פירסומים כי אין אף מכונית דלתא (דצ'ה ) בין ריכבי האספנות בישראל

שר התחבורה הרומני התבטא בחריפות ואמר כי יחסי שתי המדינות בסכנה. השר לעיני רכב אספנות

משנת 1934 ועד 1955 מר פופצבסקו תקף בנאומו את חוסר ההדדיות שביחסי המדינות. בעוד שהסוסיתא הינה רכב מוגן ברומניה והנוהג בה צפוי לשלוש שנות מאסר הרי שהדלתא בישראל שימשה רכיב בתעשית החקלאות הישראלית.

אני יוצא בקריעה נירגשת לאספני ישראל

הצילו את יחסי ישראל רומניה.

להרוס את טוקיו

הלאה הצבע הצהוב

בני

מצ'יטוט עם כמה מחברי מועדון הרטרומוביל הרומני, הם הרגיעוני וטענו שלא היה ולא נברא, היחסים מצויינים יותר מתמיד, חלקם אף טוען שאילולא מדינת ישראל וכמה מעסיקים ישראלים חמים ואדיבים לא היו מגיעים למה שהגיעו והשיגו בתחום האספנות והמועדון לא היה מה שהוא כיום.

הם שולחים ד"ש חמה ותמונה, לגבי הפסיפלורה הם עדיין לא שמעו, אבל מקווים להתעדכן עוד במאה הזאת.

תמונות נוספות כאן

http://www.retromobil.ro/galerie_foto/veh_rcr/veh_rcr.html

petrescu.1100.jpg

אירית

פורסם
אני חייב להגיב שזה השרשור הכי הזוי שקראתי בפורום הזה...

אור.

אין לך מושג מה קורה על ריצפת חדר העריכה של מנהלי הפורום, או כמו שבני זהר היה אומר: כשיוסר מעטה הסודיות ותינתן להם פומביות תצוף האמת.....האמת היא אי שם {מאלדר}....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לוטוס תתבייש לך

מה לא ראית שירשורים קודמים שלי?

חלקם נילמדים כיום בבתי ספר יוקרתיים למחוננים.

לדכא מהומות בטוקיו בעזרת פרשים.

צהוב זה לא

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

זה אפילו מתחרז - צהוב זה לא טוב..

רגע!! מה קורה אם אני צובעת את הרכב בצהוב? המבנה הכימי של השלדה משתנה ונוצרת תרכובת פסיפלורה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה את מסבכת אותי עם הועדה.

יש איסור להזכיר את הפרי הנל

אל תגרמי לכך שישימו אותי במעקב.

לגרש מיד עובדים זרים לא חוקיים מיפן המועסקים במוסכים בארץ.

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

הספירה לאחור התחילה:

עשר פסיפלורות

תשע פסיפלורות

שמונה פסיפלורות

שבע פסיפלורות

שש פסיפלורות

חמש פסיפלורות

ארבע פסיפלורות

שלוש פסיפלורות

שתי פסיפלורות

פסיפלורה אחת -

נעול.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...