Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,בימים הקרובים אני מתכוון להתקין אצלי ברכב מערכת סאונד אבל בלבי כמה שאלות (חיפשתי דביקים,שרשורים וכדומה ולא מצאתי תשובה) :

התקציב שלי לא גבוה סביבות 1700 שקל למערכת קומפלט הכוללת

Pioneer DEHP 2750mp

comp. Morel Polse 6

amp. boss c350 400W

אני לא מתכוון לקנות עכשיו סאב כי התקציב לא מאפשר אבל אני רוצה לקנות מגבר שאני יוכל בעתיד גם להריץ איתו סאב ,עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם המגבר של הבוס יוכל להחזיק גם את הקומפוננט וגם את הסאב ?(סאב בינוני עד 500W ) ואם לא, האם אפשר לקבל הצעה למגבר יותר חזק בתקציב שצויין למעלה? דרך אגב את ההתקנה והקניה אני מתכוון להתקין אצל תומר מתומקאר שמעתי עליו רק ח"ח אם מישהו יודע משהו אחר מוזמן לפנות אליי בפרטי .

תודה רבה. עידן .:wink:

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

אם לדעתך בעתיד תרצה להתקדם במעלה האיכות...ולדעתך בעתיד יהיה לך תקציב נוסף, אני ממליץ על :

פיוניר סידרה 7 משומש (סביבות ה900 שקל)

להביא קומפוננט מוראל דוטק משומש (איזור ה700 שקל)

בעתיד :

מגבר JBL משומש באיזור ה800 שקל....

וסאב וופר נחמד משומש/חדש באיזור ה500 שקל

פורסם

אם באמת בעתיד אתה מתכוון לחבר סאב גם אני הייתי ממליץ כרגע להשקיע יותר ב HU ובסט הקידמי.

לא חייב פיוניר סידרה 7 אם אתה רוצה מכשיר חדש תוכל לחפש את הסדרות 4 \ 5 למינהם + מורל פולס

ובאמת כשיהיה לך תקציב נוסף תוכל להביא מגבר 4 ערוצים + סאב .

• תוכן חדש...