Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה על פחח אמין ולא יקרן שיודע לעבוד.

ביקרתי היום אצל כמה ולא אהבתי מה שהציעו לי

אחד הציע 6 וחצי אחד הציע 5 אחד אחר הציע 7 :\

מישהו מכיר את "מוסך מאיר" בשמוטקין 18 ראשל"צ?

בנתיים הוא נשמע לי הכי סבבה מבין אלה שבדקתי...

פורסם

השאלה היא כזאת:

מה אתה רוצה לעשות ?

פחחות + צבע כללי לכל הרכב ?

אהה כן, ואין כזה דבר איכותי וזול, יש זול באופן יחסי, אבל אם אתה מתכוון לזול בסביבות 2500-3000 ש"ח, אז זה אצל הערבים, שלא שמים לב שנוזל להם הצבע מהמראות או כל מיני דברים מפגרים כמו לצבוע גומיות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

צריך ליישר את המכסה מנוע וחלק ממש ממש קטן של איזה 3 ס"מ של הכנף

ולצבוע כנראה וגם להרכיב את הפנסים, פגוש, שפם, לסדר את הגשר וכו'

לא עבודה כזאת רצינית, בעיקרון החלקים שנדפקו הם החלק היקר

פורסם

(1)מכסה מנוע יש להחליף.

(2)יש לבצע ישור פח חזית, יתכן גם הח' פח משקפיים.

(3)ישור כנף קדמית.

(4)החלפת מגן חיצוני.

(5)ישור קורת רוחב קדמית.

(6)החלפת פנסים.

(7)בדיקת רדיאטורים ומאווררים - תיקון והחלפה בהתאם.

(8)החלפת שבכה(גריל).

הצעות המחיר שקבלת הן סבירות בהחלט.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לחבר שלי היתה תאונה בפיאט פונטו 2003עם נזק דומה לשלך.הוחלפו פגוש קדמי זוג פנסים קדמי מכסה מנוע סמל הרכב והמנגנון של נעילת מכסה המנוע.כמו כן תוקנו מכות הפח והמעיכות בצדדים. סה"כ תשלום כ2700 שקל למזומן (אצל מוסך מסודר בעל תנור לצביעה). כמובן שהעבודה בוצעה בצפון (מוסך ליד גשר פז ביציאה מחיפה לכיוון הקריות את השם אני לא בדיוק זוכר אם תרצה אברר לך) כך שהצעות המחיר שקיבלת נשמעות לי יקרות במיוחד.

בשביל הבדל של 3000 שקל אני הייתי נוסע לצפון...תעשה את השיקול שלך..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

יש הבדל גדול במחירי חלקים לפיאט ולרכב שבתמונות ורק מזה יכול לנבוע פער גדול במחירים ולא לשכוח שיש גם עלות של בית מלון בחיפה כי עבודה כזאת לא נגמרת ביום אחד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם כבר נסית למוסך רן ראשונים???שם מוסך אמין ואני היתי עבדתי שם רק לומד בקורס בהחלט הם אמינים שאני מכיר אותם מומלץ ללכת לשם...זה בראשל"צ ליד טאבון באזור תעשיה ישן

אם אתה משלם על נזק הזה?יש לי הציע אחר לקנות זול....תפנה למחסן של חלפי חדשים "מוטי פינס"המקום הזה מחסן ולא היקר.הם מוכרים למוסכים והמוסכים מוסיפים מחיר וכולל מעמ יותר מדי.היה לי מכה בכנף הלכתי למוסך מתברר שמחיר של 250 שח והיה לי רעיון הלכתי למוטי פינס מחיר אצלו130 שח הפרש של 120 שח!אני בטוח שגם הכול חלקים מוספים מחיר אצל מוסכים עדיף שתפנה אצל מחסן חלפים חדשים "מוטי פינס" כתובת הסתת בחולון!

פורסם
אם כבר נסית למוסך רן ראשונים???שם מוסך אמין ואני היתי עבדתי שם רק לומד בקורס בהחלט הם אמינים שאני מכיר אותם מומלץ ללכת לשם...זה בראשל"צ ליד טאבון באזור תעשיה ישן

אם אתה משלם על נזק הזה?יש לי הציע אחר לקנות זול....תפנה למחסן של חלפי חדשים "מוטי פינס"המקום הזה מחסן ולא היקר.הם מוכרים למוסכים והמוסכים מוסיפים מחיר וכולל מעמ יותר מדי.היה לי מכה בכנף הלכתי למוסך מתברר שמחיר של 250 שח והיה לי רעיון הלכתי למוטי פינס מחיר אצלו130 שח הפרש של 120 שח!אני בטוח שגם הכול חלקים מוספים מחיר אצל מוסכים עדיף שתפנה אצל מחסן חלפים חדשים "מוטי פינס" כתובת הסתת בחולון!

בסוף הכנסנו את הרכב למוסך רן ראשונים, דרש 5000 ש"ח

בעיקר החלקים עושים את המחיר הגבוה

לרכב הזה יש חלקים יקרים :\

• תוכן חדש...