Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש את זה במזדה לנטיס 96 1800 האם זה גם אותו בעייה כי יש לי את המכה רק כאשר הרכב חם.

כאשר הוא קר אין מכה???

צונזר.... :?

פורסם

אהה...זה לא משנה אצלי,קר או חם תמיד מרגישים את המכה הזאת כשמשלבים לR.

תבדוק תושבות, סיכוי גדול שאצלך החלפת תושבות גיר יפתרו תבעיה הזאת.

אבל תשאל במוסך,הכי טוב..

פורסם

מP לR כשאתם מעבירים הגיר פשוט מוציא את הפין הנעול שיש במצב P כדי שהגלגלים לא יזוזו.

לא צריך להחליף תושבות, תשמנו את הפין ולא תהייה מכה.

פורסם
מP לR כשאתם מעבירים הגיר פשוט מוציא את הפין הנעול שיש במצב P כדי שהגלגלים לא יזוזו.

לא צריך להחליף תושבות, תשמנו את הפין ולא תהייה מכה.

הפין המדובר נמצא בתוך תיבת ההילוכים. כידוע התיבה מלאה בשמן...תעשה אחד ועוד אחד, ותבין שעדיף לא להגיב אם לא מבינים.

פורסם

כיומיים אחרי קניית הרכב שלי, הייתה לי אותה מכה, הלכתי למוסך אשר החליף שמן, בגיר האוט'.

מהסיבה שצינתי למעלה.

בהעברה מהילוכי סרק להילוכי נסיעה הייתה את ה"מכה" המדוברת.

טענה של המוסך "הפין הנועל סובל מחוסר שימון".

הפין הספציפי של ההונדה לא יודע היכן הוא נמצא, אבל בטוח אני שלא בטוח הקרטר אשר הוא ולא הגיר, מלא בשמן, בתחלית הנסיעה.

אשמח אם תקח לתשומת לבך שלאנשים מפריע שאומרים עליהם שהם מדברים מחוסר ידע.

פורסם

ואני בטוח שאם תקדיש דקה לקריאת ההודעה שלך תבין שכמעט בלתי אפשרי לפענח את כוונתך.

ועוד דבר - לא רק שאתה לא יודע , דניאל הסביר לך בדיוק מדוע התיאוריה שלך לא מחזיקה מים.

שנסביר לך את זה לאט ,או שתקרא שוב את ההודעה של דניאל ?

פורסם

סבבה בקיצור אפשר לנסועה ככה בלי לעשות נזק למשהו (אני מדבר על המכה שיש ) בלי שום קשר למה יש לי את זה רק כאשר הגיר חם?????

צונזר.... :?

• תוכן חדש...