Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני כמה ימים הוזכר כאן בשירשור על רחוב ז'בוטינסקי את הקטע החדש (שטרם נפתח) שעתיד לחבר את איזור הקניון (איילון) לכביש גהה.

אז ככה: על הקטע כביש הקצר שכבר סללו ופתחו (בערך כמה מאות מטרים לכיוון מזרח) - שמשמש קיצור דרך לאיזור התעשיה של בני-ברק וגם לאיזור ה"הום-סנטר", השתובבו להם היום, בשעות הבוקר, 2 שוטרים עם מצלמת מהירות ומיקמו אותה *חיצונית לרכב*, סמוך לעמוד תאורה גבוה מאוד שממוקם על האי-תנועה. השוטרים התמקמו בסוף הקטע הסלול (צומת T) בו קיימת האפשרות לפנות שמאלה-שמאלה לכיוון ה"הום-סנטר" או ימינה לכיוון "איציק וצורי" וכל איזור המוסכים שם.

עמיתי לעבודה סיפרו לי כי בכביש זה קיימת לעיתים אכיפת מהירות - אך זו הפעם הראשונה שיצא לי לראות את השוטרים שם בפעולה (כמובן שנסעתי לאט בעקבות ההתראות שקיבלתי מעמיתי לעבודה).

לכל הנוסעים בקטע כביש הקצר הזה (והסלול היטב, 2 נתיבים לכל כיוון) - תעשו לעצמכם טובה ואל תעברו שם 50 קמ"ש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי ברור שזה עניין של זמן עד שיתחילו לאכוף מהירות גם שם.

זה פשוט כביש טוב ואיכותי מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום איציק,

אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה על המכמונת.

לא ידעתי שקיימת מולטנובה ניידת שלא מחוברת לרכב.

תודה על המידע,

צבי

פורסם

נצפו בשבת האחרונה, סביב השעה 11:00 - 11:30, כשהם עומדים בתחנת האוטובוס שממוקמת אחרי הרמזור שפונים שמאלה לקניון (אם באים מכיון ביאליק)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
שלום איציק,

אתה יכול לפרט קצת יותר בבקשה על המכמונת.

לא ידעתי שקיימת מולטנובה ניידת שלא מחוברת לרכב.

תודה על המידע,

צבי

מיצתרף לבקשה... גם לי זה חדש.

אופק.

פורסם

לגבי המתקן האוטומטי אני לא יודע

אני מכיר מישהו שנתס ע"י אקדח ליזר במהירות 80 בדיוק באותו הכביש וקיבל שלילה במקום

לא נעים!

אכן זה כביש נוח לאכיפה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני כל יום עובר באזור בשעות הבוקר המוקדמות (03:00), למזלי הם לא עומדים שם בשעות האלה. איזה טמבל בכלל ער בשעות האלה???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני כל יום עובר באזור בשעות הבוקר המוקדמות (03:00), למזלי הם לא עומדים שם בשעות האלה. איזה טמבל בכלל ער בשעות האלה???

ללא מילים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

וואלה בזמן האחרון נפתחים מלא שירשורים בנושא הנ"ל...

אולי כדאי לעשות "דביק" לכל הסיפור הזה אני חושב שזה יכול ממש לעזור!!...

לתשומת ליבכם מנהלים יקרים!

Polo 2012

פורסם

כבר חודש ימים אני משתמש בשרותיו של הכביש הזה בשעות הבוקר (8:00) ואף פעם לא ראיתי שם אכיפת תנועה. בכלל, אם המשטרה חושבת שבכביש כזה יש צורך בהעמדת ניידת + שוטרים + מצלמה אז לדעתי חוץ מבזבוז כסף וזמן משווע זה לא שווה שום דבר. כביש שירות נטו. קצר ובעל שדה ראייה טוב. למה לשים שם ניידת קיבינימט??? שישימו את הניידת על ז'בוטינסקי שתחלק דוחות לכל אלה שחוסמים את הצומת, הרבה יותר כסף וגם הדו"ח גם יהיה מוצדק. הם עומדים שם כדי להשלים מיכסה חודשית? ברור שכל מי שנוסע שם נוסע יותר מ 50...

טוב. לא בא לי לבזבז אנרגיה על המשטרע שלנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתלפא אבל הייתה תקופה שבשעות היום הייתי רואה ניידת באמצע המנהרה של השלום-קפלן-עזריאלי.

בגלל שהמנהרה בירידה, ושלא עמוס הרה נהגים היו מגיעים ל80 קמש בתוכה והיו אוכלים אותה. לשמחתי מזמן כבר אין שם ניידת.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...