Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי רדיו-דיסק Pioneer עם MP3 מדגם: DEH-2750MP והרכישה החדשה, עשתה לי חשק לשדרג עוד דברים במערכת באוטו :)

יש לי 2 רמקולים קדמיים שקיבלתי מתנה מאחי: Cerwin Vega 2650 ואני רוצה להתקין אותם.

אחי אמר לי שאני אצטרך להוסיף מגבר בשביל זה כי אני ממש לא אהנה מהם רק עם ההגברה של הרדיו-דיסק.

נראה לי שאני אלך על ה: Rockford P4004 (אלא אם-כן יש לכם המלצות אחרות).

כמו-כן, רציתי לשאול לגבי כמות הבאס שיוצאת מרמקולים אלה - האם מדובר בכמות נמוכה ככה שאני אהיה חייב להוסיף גם סאב-וופר?

אשמח לעצתכם,

תודה מראש,

סהר

פורסם

יש הרבה מגברים יותר זולים ויותר טובים ממנו.

מגבר לא מציעה.

מה התקציב למגבר?

כולל חיווט והתקנה?

אתה מחפש מגבר 2 ערוצים או 4 ערוצים?

אתה תקנה בעתיד סאב? או 6/9

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היי סאונדמן,

תודה רבה על התגובה!

התקציב למגבר בסביבות ה-1000 שקל (למגבר יד-שנייה) - מחיר לא כולל חיווט והתקנה, אם יהיה קצת יותר יקר ושווה את הכסף (עד 1500 שקל גג) - לא איכפת לי להוסיף.

אני אשמח לשמוע ממך המלצות אחרות.

אני מחפש מגבר בעל 4 ערוצים ובעל חיבור לסאב.

שוב תודה,

סהר

פורסם

MJ וswiftoren - תודה רבה על ההמלצה!!!

מישהו אולי מכיר את הרמקולים: Cerwin Vega 2650? קומפוננט 6.5 אינץ'?

אני לא כל-כך מבין בנושא והייתי רוצה לדעת אם הם ייתנו לי באס ואני יכול לחבר אותם בלי סאב-וופר ועדיין די להנות מהם או בגלל שהם יחסית נחשבים איכותים - הם מחייבים סאב-וופר ובכלל לא מוציאים נמוכים?

כמו שציינתי בהודעה הראשונה, קיבלתי אותם מתנה מאחי. ואני פשוט רוצה לדעת אם למישהו יש היכרות עם רמקולים אלה - לפני שאני משלם על התקנה.

בתודה מראש,

סהר

פורסם

radomsk שלום,

הייתי ממליץ לך לקנות את המגבר של JBL דגם GTO 75.4 מגבר 4 ערוצים בהספק של 104W לערוץ. התמורה הטובה ביותר למחיר. אפשר להשיג אותו בדיוטיפרי ב - 200$ מחירו בארץ באיזור ה - 1300 ש"ח, חדש עם אחריות של חברת ניופאן.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...