Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו צורה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמוס, ע"פ מגזין הרכב של ידיעות אחרונות (שיצא לפני כמה שבועות)

הפונטו תעלה סביב 110K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-RUNX בכלל לא בליגה של הפונטו, היא הרבה יותר יקרה.

לדעתי הפונטו החדשה נראת מדהים לדעתי, העיצוב פשוט יפהיפה..

מדהימה אני לא חושב שהיא אבל היא בהחלט הרבה יותר יפה מהנוכחית. שיהיה לה בהצלחה.

פורסם

הפונטו החדשה יכולה להצליח רק אם יתקיימו כמה תנאים;

1.גיר אוטומטי מלא.ולא,גיר רובוטי הוא לא גיר אוטומטי במובן האוטומטי של המילה...

2.מחיר אטרקטיבי,מה שדי יהיה קשה לה להציע בעידן היורו.

3.שההיצע יכלול את מה שהפיאטים כבר שכחו מזמן-הנאה מהנהיגה.

במחיר של 110K,לא יוותר לסמל"ת אלה להביט בעיניים כלות אחר השכנה בדלת הסמוכה,שצילצולי הקופה נישמעים בה היטב...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לתגובות הראשונות: אין , אבל אין על העיצוב האיטלקי !!!

אני מת על הרכב הזה הוא הכי יפה בקטגוריה (ראו 1007 וטיוטה)

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

קצת לידע כללי, כאן (באיטליה מבחינתי) הפונטו מתחילה מהסכום העגול של 11,111 יורו לגרסה הפשוטה ביותר - 1.2 בנזין 65 סוסים, שזה פחות או יותר המחיר של הקליאו/פולו ודומותיה, ומגיעה לסביבות ה-19,000 יורו ויותר לגרסת הדיזל 1.9 130 סוסים, מאובזרת מכף רגל ועד ראש שזה יקר, לשם השוואה אלפא 147 מתחילה מ-17,500 יורו.

המכונית קצרה (מן הסתם) המון תשבוחות בעיתונות המקומית, הם טוענים לשיפור (גדול) בתחום האיכות, הנוחות, הבטיחות והמרווח (קצת) וגם מה שהכי חשוב, שהיא מהנה לנהיגה, חלקם אמרו שהיא מזכירה 147 קטנה, לי זה נראה כמו קצת היסחפות, עדיין בכל זאת ההגה די דומה לזה מהגרסה המוחלפת, כלומר חשמלי לחלוטין עם כפתור הסיטי ה"מהולל".

בתחום המנועים, רוב ההשקעה היתה בתחום הדיזל שזוכה לעדנה באירופה וכולל מנוע 1.3 מולטיג'ט עם 70 סוסונים, 1.9 מולטיג'ט בגרסאות 90 ו-130, זאת האחרונה מגיע בתלבושת מעט ספורטיבית שלטעמי לפחות הינה אחת מהסופרמיניז היפות של הזמן האחרון.

מנועי הבנזין זוכים בנתיים להזנחה עם גרסאות 8 שסתומים בעלי 65 ו-85 סוסים.

מתוך השוואה שנערכה כאן מול הקליאו החדשה, הקליאו עולה על הפונטו בכל מה שקשור לאיכות ונוחות, נופלת בתחום הניהוג.

אמיר

grande-punto-2f.jpg

פורסם
עמוס, ע"פ מגזין הרכב של ידיעות אחרונות (שיצא לפני כמה שבועות)

הפונטו תעלה סביב 110K.

אוראל יש לי את המגזין רכב של ידיעות אחרונות של 5.1.06 ולא ראיתי כתבה על הפונטו. איזה עמוד זה?

ואם סמל"ת תמכור את הפונטו ב- 110K ש"ח זו תהיה בדיחת השנה. ב90K ומטה אולי יתחילו להסתכל לעבר הסוכנות שלהם.

פורסם
אוראל יש לי את המגזין רכב של ידיעות אחרונות של 5.1.06 ולא ראיתי כתבה על הפונטו. איזה עמוד זה?

בדקתי - עמוד 35.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ואם סמל"ת תמכור את הפונטו ב- 110K ש"ח זו תהיה בדיחת השנה. ב90K ומטה אולי יתחילו להסתכל לעבר הסוכנות שלהם.
מה זה משנה לך, אתה הרי כבר אמרת בעבר שבחיים לא תקנה יותר פיאט :-P:wink:!

מוטי

פורסם

:wink: מוטי יש לך משהו נגד FIAT :?::wink:

דר"א הגרנדה -פונטו דומה מקדימה למזראטי קטנה.

כן ראיתי , והתרשמתי ממנה עמוקות ,בביקור בתערוכת פרנקפורט.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ולמי שאולי לא יודע, המשך קיום חברת פיאט תלוי היום רק בהצלחת הפונטו החדשה.

פורסם
ולמי שאולי לא יודע, המשך קיום חברת פיאט תלוי היום רק בהצלחת הפונטו החדשה.
המשפט הזה חוזר על עצמו בכל פעם מחדש כמו תקליט שבור... Sad, but in a way, true:roll:.

• תוכן חדש...