מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה למכירה בשל פירוק הרכב קיט מצערות של מיקוני 45 מ"מ +מחשב ניהול מנוע קיימת מניפולד יניקה מותאמת למנועי CVH של פורד לפרטים נוספים : רק אבל רק בטלפון 0543060416 0525066655 יוחאי
הודעה אחרונה מאת problema, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
פולו 1100 שנת 96 צבע האוטו לבן האוטו שמור ומטופל בקנאות, באוטו הוחלף מנוע ביולי שעבר, באוטו הותקן מצבר חדש האוטו חסכוני מאוד, באוטו יש מזגן מקפיא! טסט 7 חודשים מערכת סאונד מקצועית בתוספת תשלום
הודעה אחרונה מאת Sp4zm, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש ברשותי מספר חלקים משופרים הכוללים סעפת יניקה מורחבת ציפ ניהול מנוע לוח שעונים דיגיטלי + חיישן מסכות לפנסים . ועוד .. 0548111143 עמית
הודעה אחרונה מאת scorpion23, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 0 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום רב, סובארו ג'סטי ידנית שנת 1992 מנוע 1000 למכירה, ברכב יש מזגן מעולה, נעילה מרכזית, אימובילייזר, מנעול רב בריח לגיר, ריפודים איכותיים, רמקולים של פיוניר ורדיו טייפ איכותי של קנווד. הרכב לאחר טיפול גדול, טסט לשנה מלאה, מצבר חדש, החלפת ברקסים קדמיים ואחוריים, כבלי הצתה, ו-2 צמיגים חדשים. הרכב נמצא בבעלותנו כבר כ-10 שנים ומשרת אותנו נאמנה, צירפתי תמונות של הרכב. לפרטים נוספים: 054-7399579 (לא בה"פ בבקשה...) יום טוב, מני
הודעה אחרונה מאת pixelim, -
- 0 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
יד שנייה,דיזל 2300 סמ"ק ידני,165000 ק"מ,55000 ש"ח טלפונים: 054-5263023 052-5972446
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה ים חלקים ל205GTI יש המון חלקים שימושיים שנשארו מהרכב הקודם שלי... גם חלקי מנוע יש אלטרנטור סטרטר וכו'... גיר 1.6 יחסי העברה קצרים במצב מצויין של השנים החדשות רוורס ימינה ואחורה. יש גם חוטי הצתה סיליקון 8MM כחולים כרגע הם מוכנים למנוע 1.6 ז'תומרת האורך שלהם מותאם וגם הראשים (שמתחברים לפלאגים ולמפלג) כבר מוכנים עליהם... כיסא יחיד של 206GTI כיסא של הנהג במצב מצויין עם תומכים מעור ויש אפשרות לעלות אותו למעלה ולמטה. (המשענת של הראש נגנבה) ספויילר 2 קומות מפיברגלס ל205. בצבע לבן כרגע במצב מעולה! חצאיות צד במצב גם מעולה מפיברגלס בצבע לבן גם... (לא אלה שבדרך כלל יושבות על 205 אחרות גם יפות..מי שרוצה תמונה שיבקש) ג'אנטים של 205GTI 1.6 …
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
וולו 940GLE שנת 94, 2400 סמ"ק, יד שניה, 140 אלף ק"מ, צבע אפור עכבר, מחיר מחירון. סובארו DL , שנת 92, אוטומטית,1600 סמ"ק. מזגן, צבע לבן, שמורה, מחיר :15 אלף ש"ח. 0502100565. אוהד.
הודעה אחרונה מאת אוהד 87, -
מודל 2002 יד ראשונה. 100000 ק"מ תכלת מטאלי מצב מצויין. לביא 0528-587848 הרכב לא שלי אז לא לפנות אלי.
הודעה אחרונה מאת בולדוג, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת יובל מלמד, -
- 0 תגובות
- 813 צפיות
מזרקים 200 CCהתנגדות גבוהה. בצבע שחור,ירדו מפיג'ו 205 מנוע 1900 תקינים לחלוטין,כחדשים! המחיר הוא 400 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 805 צפיות
סובארו ג'סטי מודל 92 מנוע 1000 גיר ידני 150000 ק"מ צבע לבן יד שניה (!) שמורה מאוד קודנית הרכב תקין לחלוטין למעט מזגן תקול מחיר מבוקש 10000 שקל. דפנה 054-5613356 (נא לפנות אליה בלבד ולא בהודעה פרטית, הרכב לא שלי אלא של ידידה!)
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 0 תגובות
- 792 צפיות
למכירה פיאט אונו שנת 94 שמורה ללא מכות פח ושריטות . פאלפון 0545703238
הודעה אחרונה מאת yossi6780, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעקבות הביקוש אחר צמיגים משומשים לאימון ולמירוץ הדריפטים . אני מוכר סט של UNIROYAL RAINSPORT1 במידה דיי נדירה 195/45/15. מצבם טוב לדריפטר (הדופן הפנימית דיי חדשה - האיזור שנשחק בדריפטים). הדופן החיצונית לא כל כך לכל המרבה במחיר . נא לחזור אליי בה"פ. תודה . עומר.
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה rover 214 SI שנת 1999, ידנית , 3 דלתות מנוע 1400 סמ"ק \ 103 כ"ס 100.000 ק"מ , יד 3 צבע כסף מטאלי שמור מאוד , צמיגים חדשים , טסט לשנה שלמה , שסי נקי . מחיר 22,000 ש"ח פלא-פון : 050-4202608 עדיף אחרי 6 בערב אדם
הודעה אחרונה מאת admondo1, -
205CTI 1992
מאת Golf-Gti- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מוסבת 1.9 משופצת לגמרי עם גג חשמלי מקורי ותקין! מנוע מייבוא (1800 קילומטר על האוטו) , קלאץ' מקורי חדש, גשר תחתון של GTI (בCTI זה כמו 205 רגילה), משולשים חדשים,בוקסות פוליאוריטן,מוטות קישור,מסרק הגה,ציריות,תושבות מנוע+גיר,4 בולמי קוני מתכווננים,קפיצים חדשים,ברקסים חדשים,AFM ומחשב של 1.9 מחו"ל, גומיות איטום מחו"ל,גג חשמלי תקין ועובד חלק,מודול הצתה חדש,מכסה דיסטובוטר+פרפר,כונס + 2 וונטות ,רדיאטור,צינורות מים,קולר שמן חיצוני ,מזרקים אחרי שיפוץ,חוטי הצתה BERU,קיט חצאיות מקורי של 205 2 חצאיות צד ואחורית,ג'נט 15 ועוד ועוד. יש מזגן באוטו רק למלא גז. אחרי פחחות וצבע כללי! שחורה. שלדה נקייה!!. הכל ברשיונות וחוקי ויש טסט ארוך. מצב פנימי נדיר ומעולה , הכל מ…
הודעה אחרונה מאת Golf-Gti, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
למכירה טראנס פורטר 86 מושקע לאחר שיפוץ מנוע בחברת אלייד ראדיאטור חדש וכן צנרת מים מרובה הוחלפה. אני יד שלישית והרכב אצלי כבר 9.5 שנים כרגע אני נמצא בבעיה שעוד לא פטרתי אותה ויהא שהמנוע מתחמם. המחיר שאני מבקש הוא 10000 ש"ח אני מוכן למכור למי שמבין בטראנספורטרים בלבד.[ טלפון בבית 029963115 נייד 0546395988 איש קשר : חיים
הודעה אחרונה מאת levanonh, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
למכירה רנו מגאן 5 דלתות 1.6 אוטומטית מודל 2002 יד ראשונה פרטית 110,000 ק"מ צבע כסף ללא תאונות שמורה ומוטופלת 04-9930199
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 0 תגובות
- 914 צפיות
אני מוכר את רכבי 205CTI שנת 86. לרכב הוחלפו חלקים רבים. צבעו כחול,הגג חדש. לפרטים נוספים: ה"פ \ 050-9531763. ארז
הודעה אחרונה מאת em22, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
למכירה: אאודי 80 שנת 86 אוטומטית. ללא טסט וללא רדיאטור (בגלל זה אין טסט). יש בעיות קלות בגיר או במנוע (כבר אין לי כסף לאבחן את התקלה). למעוניינים. 0546543071 יורי. נ.ב. יש עוד כמה ריג'קטים אבל הם דיי שוליים.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סמל מיבית חברת SCHNITZER (סדנה לשיפורי BMW בגרמניה למי שלא מכיר) הסמל מקורי ומיתלבש על הגריל . אני מאמין שאני היחיד בארץ שמחזיק את הסמל (ידוע לי רק על אחת בארץ שעברה בסדנה בהשקע של 30 אלף דולר והסמל שלה אצלי עקב הורדה מהכביש) עד כמה שאני יודע רק רכב שעבר בסדנה קיבל את הסמל שלהם . ימכר למרבה במחיר... בנוסף פילטר פתוח IN BOX K@N מתאים רק לדיגמי 316, 318 ,320,323,325,328 הפילטר עלה לי 480 שח וימכר ב 250 גמיש (ישב ברכב רק כ 3 חודשים) לפרטים רז 0506365343
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
***כללי פורום קנייה ומכירה - חובה לקרוא (שלא תגידו אח"כ לא ידעתי/מחקו לי/שתו לי) !*** ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין …
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
ג'אנטים ברזל 16"
מאת smax- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מוכר 4 ג'אנטים ברזל חדשים 16" שירדו מPEUGEOT 407. מי שמעוניין שיפנה בה"פ או ב - 052-2253272
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה גולף 2 ליטר בנזין,מודל 2002 יד ראשונה! 67,500 ק"מ. גיר אוטומטי. שמורה ללא שריטות/תאונות, כחדשה ! צבע כסף מטאלי,4 צמיגים הוחלפו לפניי פחות מחודש, הרכב עבר טסט לפני שבוע וטיפול תקופתי במוסך המרכזי, יש לציין שהרכב מטופל אך ורק בחברת צ'מפיון-רחובות(מוסך הנגב). מחיר מבוקש: 80,400 ש"ח (כמעט ולא גמיש, רק לרצניים). טלפון: 0505933488 תמונות יתווספו בימים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת Tito, -
- 0 תגובות
- 916 צפיות
למכירה : פז'ו 406 מודל 2001 נפח 2000 אני יד שניה האוטו שמור ומטופל היטב לפרטים 03-5514357
הודעה אחרונה מאת T.B_FIREFIGTHER, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
***כללי פורום קנייה ומכירה - חובה לקרוא (שלא תגידו אח"כ לא ידעתי/מחקו לי/שתו לי) !*** ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בי…
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גולף של אישתי, יד ראשונה פרטית. 58,000 קמ''. אין תאונות . קצת שריטות ולחיצות ממש קטנות ( של רמת גנית ) צבע כסף מיטלי. גג ''סן רוף'', גלגלי מגנזיום. 90,000 שח'.
הודעה אחרונה מאת kivi10, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מוכר את הסיוויק שלי. יד שנייה אוטומט עם כל התוספות. חלון גג . טסט לשנה. 130000 אלף . טיפולים כל 7 אלף עם חלקים מקוריים בלבד. ספר טיפולים . צמיגים ומערכת פליטה חדשים. הרבה תוספות . רובם מקוריים. שמורה מאוד. מחיר ללא תוספות 52000 ש"ח עם תוספות 60000 ש"ח מחירון נכון להיום 51000 ש"ח תמונות למי שמעוניין: http://img182.imageshack.us/img182/3790/1ci3.jpg http://img182.imageshack.us/img182/7264/2fx8.jpg http://img182.imageshack.us/img182/1518/3wb2.jpg http://img246.imageshack.us/img246/9694/53013432fullwg6.jpg http://img209.imageshack.us/img209/5350/4yu0.jpg http://img182.imageshack.us/img182/6352/5ph8.jpg http://img209.ima…
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
- 0 תגובות
- 984 צפיות
רדיאטור מנוע 1600 /1800 של VALEO מתאים ל 306 XSARA ZX הוא בן חצי שנה כמו חדש! מתאים למנועים אם הצינור והחיבור המהיר! נמכר כי אני אם מנוע 2000 ושמתי את הרדיאטור הלא נכון ( ליתר דיוק המוסך) מחיר 600 שקל סט של 4 גאנטים של 306 XSI נראים מעולה נמכרים ללא הצמיגים !! 1800 שקל שעון AIR/FULE חדש מהקופסה לעולם לא נעשה בו שימוש 400 שקל דוד זרימה חופשי של ANSA אם 2 יציאות במצב חדש! היה על הרכב חצי שנה 600 שקל בה"פ או בטלפון 052-3934204 שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם , למכירה הונדה אקורד שנת 1996 , 2220 EX 190,000 קילומטר **** טסט לשנה ***** - עכשיו עושים לה טסט **** מצבר חדש לגמרי ***** כל התוספות : בקרת שיוט , גג שמש , מערכת סטריאו KENWOOD MP3 , אזעקה חדשה לגמרי , ח"ח , נ"מ ... מצב חיצוני מושלם , ללא פגמים . צבע : ירוק כהה. מחיר רצוי : 40,000 ש"ח . תצרו איתי קשר ב - 052-3416683 או ב - [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת RedR,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon