מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה מושבים של קוברה מרופדים במצב חדש. סאן רוף ידני, שנפתח רק למעלה(לצרכי איורור בלבד). פרטים בה"פ או בטלפון: 0546822822
הודעה אחרונה מאת alfanatic, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
4 גנטים מקוריים של טויוטה ראב 4 מידה 16', מתאים לעוד רכבים, חמש ברגים500 שקל 0507222188 ערן
הודעה אחרונה מאת ערן בן עמי, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סט דוושות חדשות לחלוטין של SPARCO דגם CORSA דוושות מקצועיות לחלוטין,לא הורכבו מעולם כולל סט ברגים מקורי בצבע שחור,עם עיגולים שבולטים למעלה לאחיזה גבוהה מחיר מבוקש -100 שח מחיר קנייה-130 שח בנייד-0545900205 רועי
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
פז'ו 106XR שנת 94 צבע אדום, יד שלישית, 167,000 ק"מ, טסט ל-5 חודשים, קלאץ'+כבל חדשים. מצבר, ברקסים, צמיגים, גומיות מוט קישור וציריה הוחלפו ליפני הטסט. הכל תקין, עובד ושלם חוץ ממזגן וצבע דהוי בגג. המחירון 11,500 דורשים על האוטו 9,500 ביגלל שני הדברים האלו. לפרטים נוספים 050-6807321 אורטל
הודעה אחרונה מאת צח, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
דגם XN . האוטו חזר היום מצבע ,הקלטץ' של האוטו חדש . מחיר שאני דורש הוא 15 אלף שקל ,אפשר לדבר על המחיר אבל לא להגזים. לא להתקשר בצהריים . 0523459571 . http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=291&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= האוטו מופיע בדף הראשון בתמונה הראשית ,האוטו בצבע ירוק.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
סיטרואן ג'מפי
מאת סלמון- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שם סלמון סוג הרכב סיטרואן ג'מפי מחיר 54000 ידני יד 3 שנת 2001 טלאפון:086610115 פלאפון:0577665959
הודעה אחרונה מאת סלמון, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ירדו מ1900 שנת 88 שפירקתי. יושבים חסרי מעש בגינה, עקב חוסר מקום חייבים להתפנות. היו אמורים ללכת לחבר פורום שמעולם לא בא לקחת, לכן אני מפרסם אותם. מחיר 1000 שקל לכל הסט. כולם במצב דומה. הצמיגים גמורים וחלקם מחוררים ומלאיי מים. אין לי מושג לגבי מצב הגאנטים, הם ירדו מרכב שגדש, היה במצב נסיעה כשהיה אצלי. פורק. נמכרים כמו שהם. אולי רצוי שיעברו צביעה מחדש. לבוא ולקחת. מה שכן - הם שלמים לחלוטין, ולא נראה סדק לעיין (למעט שפשופים וחריטות שעשו עליהם וציירו מספרים - אין לי מושג מי, הם יושבים בגינה למעלה מחצי שנה). אקטואלי עד שבת בערב, לאחר מכן יעברו לחבר עבור ראלי. לא ימכרו בפחות מאלפייה. חבל על הויכוח. ה"פ - לבוא ולקחת.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה(או להקפיצה), אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ו…
הודעה אחרונה מאת yaniv69, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פיאט קופה לחלקים יש הכול 0502157081 יריב.
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יד שנייה.54000 ק"מ.כסופה. באחריות עד מאי 2007 טסט ל-8 חודשים.ספוילר מקורי+חלון בגג במצב מעולה.אורגינלית ללא שיפורים. במחיר מציאה !!! 052-4077786
הודעה אחרונה מאת סובארואיד, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
052-4642756 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
1820 סמ"ק, יד 3, ק"מ - 108000(!!), טסט בסוף אפריל, גיר אוטומטי, ABS, כריות אויר, רדיו טייפ + צ'נג'ר, חיישני רוורס. הרכב במצב מעולה, טופל רק במוסך המרכזי, טיפול אחרון במוסך מורשה כולל רצועת טיימינג ומנגנון, טיפולים כל 12000 ק"מ, לא רואה מוסך חוץ מטיפולים. מחירון שלו: 43300 טלפון: 050-6911797 אלון
הודעה אחרונה מאת Alonpo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1077488#post1077488 אחד זה שברובלט דלוקס שנת 49 ומקבל את הרכב מצב נסיעה מי שרוצה והשני זה SAAB שנת 66 אם טסט נוסעה מנוע 2 פעימות פרטים אצל יוסי 086315244 הרכבים נמצאים באילת ויש גם חיפושית וטראנספורטר שנת 93אוטומת בנזין
הודעה אחרונה מאת SEAT FR, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ונטה 14 אינץ דקה מאוד , של חברת "ספאל" המקורית . יונקת . מצב חדש . ונטה 14 אינץ דקה מאוד , של חברת "ספאל" המקורית . דוחפת .מצב חדש . וויסטגייט חיצוני . לא מתכוונן . ( כיוון הגדישה נעשה ע"י ברז ) . 40 מ"מ ! מצב טוב . פילטר אוויר פתוח , ענק ! הקוטר כניסה 10 ס"מ... ( חדש בשקית !!! ) מתאמי סיליקון לצנרת גדישה : 2 מתאמים בגודל : 2.75 אינץ ( ישרים ) . 1 בגודל 2.5 אינץ ( ישר ) . צינור גומי חדש באורך מטר ! קוטר 2.5 אינץ . מתאם קטן מגומי עם חריצים לתפיסה מרבית 2.75 אינץ ( ישר ) שעון גרידה בצבע לבן - של "גריידי" . מצב מצויין ! שעון EGT בצבע לבן - של "גריידי" . החיישן עובד אבל עם בעיית מגעים . מכיוון שאין לי מה לעשות עם הח…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פורד סיירה 92 1800 יד ראשונה אוטומט, אפור מחיר גמיש, יהונתן 0528609938
הודעה אחרונה מאת pudimy, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב שלי הושבת לאחר שעבר תאונה מאחורה http://ktm.dynu.com/omer/Parts.htm חלק מהמחירים של החלקים גמישים יש עוד חלקים שלא רשומים פה כמו גומיות פלסטיקה וכו... או בה"פ (עדיף) או בטלפון 054-2118893 עומר
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמו בכותרת למכירה כול חלקי הפרונט שלי הכול במצב מושלם כולל הצבע מכסה מנוע (יש עליו מדבקה של ראלי S2 ובחלק הפנימי של קוני גדולה) זוג כנפיים טמבון עם הפנסי ערפל או בלעדיהם גשר עליון זוג פנסים ראשים זוג בקליות איתות בה"פ בלבד
הודעה אחרונה מאת try me in 3rd, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה קיט בי קסנון חדש בקופסה, 6500k, בי קסנון זה שגם האור הגבוהה הוא קסנון... מתאים לרכבים עם נורת H4. 2400 ש"ח. 057-2322233 תומר.
הודעה אחרונה מאת corrado88, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
למכירה אלפא רומאו 146 שנת 1996 מנוע 1600 גיר ידני. מגזן, נעילה מרכזית, חלונות חשמליים, הגה כח, כרית אוויר, רדיו דיסק. צבע כחול מטאלי יד חמישית. 192000 קילומטר. מידת צמיגים שונתה ברשיונות מ- 165/60R14 ל- 185/60R14 טסט לשלושה חודשים. שמורה ומטופלת. 20,000 ¤.
הודעה אחרונה מאת gimik, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דוד זרימה חופשית אחורי עשה 2000 ק"מ והרכב הושבת בתאונה חזיתית הדוד הוא מתוצרת דראגון והמחיר הנדרש הוא 900 הדוד חדש כולל את המכתבי אישור מהיבואן
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
למכירה פונטו 96 מצב מכאני מצויין ידני יד ראשונה טלפון 052-5676703 דימה.כל הקודם זוכה.
הודעה אחרונה מאת alonma, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פרטים: יד שניה 60,000 ק"מ צבע שחור 225 כ"ס במצב מצויין+DVD בלי ה"פ... עמיאל - 052-6627992
הודעה אחרונה מאת ELAD-RSI, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יד שניה, משופצת מכנית, חיצונית ופנימית, לחבר'ה שמכירים את הרכב והאוהבים אותו זו מציאה אמיתית!! מתן שחק 0523-466590. ירושלים.
הודעה אחרונה מאת menash, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פולו 1600 אוטומט שנת 97 יד ראשונה 99,000 ק"מ 5 דלתות צבע ירוק 29,000 ש"ח 054-2243345 יפעת
הודעה אחרונה מאת roi, -
- 0 תגובות
- 997 צפיות
שנת 97 יד שניה!!!!!!!!!!!! 220000 ק"מ, מטופלת בזמן ושמורה מאוד פנימי וחיצוני ושאסי נקי מתאונות. הרכב היה בבעלות של יד ראשונה 7 שנים,אדם פנסיונר שטיפל בה רק בUMI. אצלי שזה יד שניה היא נמצאת שנתיים והיא ממשיכה לקבל טיפול ברמה הכי גבוהה. אם אשתי לא הייתה בהריון לא הייתי מוכר ,פשוט רכב מעולה. בנוסף ברכב קיים כל פינוק אפשרי כמעט ממראות חשמליות ועד נעילה מרכזית דרך שלט כולל תא מטען. המחיר המבוקש הוא 41000 ויש להדגיש כי הצבע של הרכב הוא צהוב בננה שזה הצבע היפה ביותר לרכב ספורטיבי והצבע הכי מבוקש. ניתן להשיג אותי בטלפון 0523912414 מיכאל.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שנת 2000, במצב מצויין 130000 ק"מ, יד שניה, ריפודי עור, נפח מנוע 2800 סמ"ק, פלאפון 0544255688 (לבקש את ישראל).
הודעה אחרונה מאת asafbaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה. מערכת XD-16 של Innovate. כולל - חיישן wideband LC-1 המפורסם. שעון Air/Fuel שמתחבר לחיישן. ניתן להקליט נתונים בעזרת הציוד המתאים. יש תוכנת מחשב שמנהלת את השעון בעזרת כבל R232. ניתן אפילו לשנות את צבע הלדים בשעון. לשעון 2 כיסויים - שחור וכסוף ו 8 סוג בזלים בשחור או לבן כך שאפשר לעצב אותו איך שרוצים. הוא עלה לי בזמנו יותר מ 2000 ש"ח אחרי משלוח ומיסים. רוצה עליו 1700, עקב ירידת הדולר ועוד קצת הנחה. גמיש. מיותר לציין שהמערכת חדשה לחלוטין. האתר של Innovate http://www.innovatemotorsports.com/products/xd16.php תמונות של המערכת שיש לי בבית : בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 919 צפיות
הקשתות פורקו קצת אחרי שקניתי את הרכב. זה לא בדיוק הטעם שלי. הן לא מתאימות ל NB. לגבי רכבים אחרים אין לי מידע בקשר למידת ההתאמה. המחיר 300 ש'. למען הסר ספק: אין שום קשר בין הקשתות האלה לבין בטיחות, הן נועדו ליופי בלבד. ככה זה היה נראה: מי שמעוניין נא לשלוח ה"פ. אבי
הודעה אחרונה מאת Aggi, -
- 0 תגובות
- 985 צפיות
הפוד מתאים לכול רכב, הוא יושב במקום של הרדיו הוא אוניברסלי לכול הרכבים ולא דורש התאמה מסובכת הוא עשוי מתכת הוא מתאים לשעונים בגודל של "2 השעונים ניראים כאילו הם חלק מהאוטו לכול דבר. הם בזווית כזו שהנהג יכול לראותם בקלות ולא צריך להזיז את הראש יותר מידי. יש 3 כאלו אחרונים המחיר שלהם לא בשמיים למעוניינים פרטים בה"פ או בטלפון 052-3934204 מי שרוצה יש גם שעון אחד אחרון של איר פיול של אוטוגייג "2 שחר תמונות
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעקבות מכירת האוטו כמקורי, הג'אנטים והאגזוז למכירה. אגזוז ANSA, יציאה אחת, עושה צליל באסי ויפה, לא מוגזם. 600 ש"ח. ג'אנטים של 205 GTI 1900, אחרי ניקוי חול וצביעה בלבן, ברגים חדשים (יש קבלות), נועלים דאנלופ SP ספורט 8000 במידה 195/50/15 במצב לא משהו. מחירם 2600 ש"ח. תמונה של הג'אנטים והאגזוז על האוטו שלי: המחירים מעט גמישים. ה"פ או בטלפון 052-4577039.
הודעה אחרונה מאת armitage,