קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
שלום אני מחפש סיאט איביזה טורבו יד 1-2 קילומטרג' לא בשמים (לא מעל 100,00ק'מ). בלי תאונות פחחות אם אפשרי :} מעדיף שתיהיה נקייה משיפורים למינהם אבל שיפורים גם מתקבלים תודה ..
הודעה אחרונה מאת exejun, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
אנחנו מחפשים אחת כזאת כתוספת למשפחה. אז אם אתם מכירים אחת (1.4 או 1.6) האצ'בק או סדאן- שלחו הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
אם במקרה ראיתם או שמעת על טיוטה עד שנת 94 על שלל דגמיה - 2 דלתות ולא משנה מצב הרכב ,אשמח לדעת. אסף ,פרויקטים בע"מ.
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
מחפש מיני חדשה עדיפות משמעותית מאוד לקופר עדיפות לאוטומט יד 1 חובה ללא תאונות חובה ק"מ נמוך רצוי שלא תהיה צהובה מחיר טוב מובטח.... דין 0507391007
הודעה אחרונה מאת דין007, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
שלום, מחפש לקנות אלפא 146 TI במצב טוב. עדיפות ליד נמוכה וקילומטראז' נמוך. מוכן לשלם בהתאם למצב הרכב. באם יודעים על אחת כזאת בבקשה תשאירו לי הודעה פרטית בתיבה. תודה רבה. שחף קליין
הודעה אחרונה מאת joe_adler, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
אני מחפש רק שמורה אני יודע שקשה למצוא אבל אפשרי.. מודל 95-96 לא יותר מיד 4.. לא יותר מ 150 אלף ק"מ בלי פגיעות בשילדה!!!!! צבע - לא חשוב..
הודעה אחרונה מאת RomXsi, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
מעוניין לקנות ג'נטים ל 205 GTI 1.9
הודעה אחרונה מאת urikahn, -
בקליות לפולו
מאת asif84- 0 תגובות
- 888 צפיות
מחפש בקליות שקופות לפולו 2001 לא משנה איזה, במחיר גמיש
הודעה אחרונה מאת asif84, -
בקליות לפולו
מאת asif84- 0 תגובות
- 937 צפיות
מחפש בקליות זקופות לפולו 2001 לא משנה איזה. במחיר גמיש
הודעה אחרונה מאת asif84, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
מחפש ג'נט אחד או יותר של FONDMETAL 4000 ל205 GTIכרגע יש לי שלושה והרביעי עקום לגמרי ! לחילופין, אם מישהו מעוניין אני גם יכול למכור את הג'נטים הישרים ...
הודעה אחרונה מאת urikahn, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש כונס אוויר של סובארו אימפרזה STI 2004 עדיפות לצבע שחור... תודה ! 0505946166
הודעה אחרונה מאת adam gt, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש ספויילר ל-STI 2002. בקליות....ועוד...
הודעה אחרונה מאת adam gt, -
- 0 תגובות
- 990 צפיות
מחפש ספר רכב סיטרואן zx (היינס) 0544907671 אהוד
הודעה אחרונה מאת ehudco8, -
מחפש MX5 NC
מאת SNC- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מזדה MX5 NC ללא תאונות, גג קשיח וסוחרים. ה"פ או טלפון 050-7880020.
הודעה אחרונה מאת SNC, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
עדיף מאיזור הדרום -באר שבע ,אפשרי גם מכל מקום אחר. אם יש למישהו ,לפנות בפרטי בבקשה
הודעה אחרונה מאת ortalna, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
מחפש דוד פתוח של סברינג עם היציאה האובלית (בצורת ביצה) 0544-543518 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת אביעד 106, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
מחפש לברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כ…
הודעה אחרונה מאת COPA, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת VeNoM, -
- 0 תגובות
- 759 צפיות
מעוניין לקנות 106XSi לפירוק. מהשנים 93 ועד 95, עם מנוע 1.4 בלבד. רישיונות עדיפים, מצב חיצוני ופנימי לא משנה. אלירן - 050-9729998
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
אני מחפש חלקים שונים לרכב. הרשימה ארוכה. קורות קדמיות. קורות אחוריות. החלק הפנימי של הדלתות הקדמיות. משענת יד כולל התושבת למטה. (מצב טוב) בקרת אקלים דיגיטלית (של בורה) ידית קרוז קונטרול (של בורה) לוח מכוונים. (שעונים) מקורי של בורה דיזל!! (מד סל"ד עד 5K, ולא עד 7.5K) שטיח בג'ז. לוח כפתורים נהג ( כפתור חלון נהג תקין 2 שלבים ! , נעילות חלונות אחורה תקין! ) למגן שמש (נהג/נוסע) יש קליפס קטן שתפוס אותו במקום. יש לו חיפוי. (אני צריך אותו) פנסים קדמיים. יפים יותר מהמקורי. (לא פלסטיק.) שיתאימו לקסנון. פנסים אחורים (בקליות) בצורה של עיגולים. פנסי ערפל + הגריל המקורי. טמבון קדמי. (במחיר טוב) ושיפורים למנוע. מחפש 4 בולמים חדשי…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
מחפש כבל VAG COM
מאת אייל- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהודעה פרטית. תודה אייל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
מחפש מיאטה ידנית עם נתונים יבשים כמה שיותר נמוכים מי מכיר מוכר שמע שיפנה אליי בפרטי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GAL-R32, -
- 0 תגובות
- 862 צפיות
מחפש אינטרקולר חזית שיכנס בטמבון המקורי של הגולף. זה אומר עד חצי מטר אורך בערך ו20-25 ס'מ גובה. הצעות בה'פ. נ.ב כל שיפור מכני יתקבל בברכה 0508825305
הודעה אחרונה מאת רועי לוי, -
יאריס ספורט
מאת lc30ra- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש יאריס TS ספורט 2004 - 2005 הודעה בפרטי תודה.
הודעה אחרונה מאת lc30ra, -
מחפש BX לפירוק
מאת ארנון- 0 תגובות
- 887 צפיות
מנוע 1900 סמ"ק, שנת 1990-1993. נא לשלוח ה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 1 תגובות
- 915 צפיות
אני מחפש את הדברים הבאים ל 106 שלי: *2 דרמים *2 בתי בולם *2 נאבות *מיסבים *אנטירול של ראלי דור 2 *קפיצים *משולשים *מוטות גישור כול החלקים האלה שיהיו של ראלי דור ראשון ניתן להשיג אותי באייסי-297204208 או בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
מחפש לקנות 106 XSI לחלקים(שלמה) עדיף בלי מנוע או מנוע גמור שיהיה לה את כול הפלסטיקים הפנימיים בפרטי
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש חיישן tps =חיישן מצב/זווית מצערת כמו שמופיע בתמונה שבקישור בדיוק, אודה מאוד למי שיוכל לסייע לי במציאת החיישן, פרטים ,טלפון, ומחיר לפרטי בבקשה הנה הקישור לתמונה בבקשה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LT1-throttle-position-sensor-TPS-Camaro-Corvette-LT4_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33557QQhashZitem300043580091QQihZ020QQitemZ300043580091QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting אגב אפשרי גם משומש אבל תקין בוודאות
הודעה אחרונה מאת much, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
שלום, אני מחפש רנו קליאו ספורט (לא משנה צבע) 2001 או 2002 כמו כן, אפשרות לסיאט איביזה 1.8 טורבו (לא משנה צבע) 2001 או 2002. בבקשה בה"פ או לפלאפון - 0509200701. תודה.
הודעה אחרונה מאת zigo, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. אני מחפש ספויילר של STI או פרודרייב...אבל כפול. לא משנה לי הצבע עדיף אבל עם אור ברקס כעיקרון אני מחפש בדיוק ספילר כמו שבתמונה שהעלתי. זה דיי דחוף. תודה ! מחפש גם בקליות אחוריות מסוגננות, כאילו לא הסטנדרטיות. של סובארו אימפרזה שנת 2002. תודה !
הודעה אחרונה מאת adam gt,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon