קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
מחפש ג'אנטים מגנזיום לגולף עם/בלי צמיגים. עדיפות למקוריים של GTI או של הג'נריישן. תודה. 054-8060024 עומר.
הודעה אחרונה מאת The Driver, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
אז כמו שאמרתי אני צריך תושבות לקרבורטורים של סיטרואן AX במחיר סביר .
הודעה אחרונה מאת zalfa, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
מחפש הגה ל106 דור 1 בכל מצב(רצוי כמה שפחות טוב=פחות כסף) לא הגה כח-רק גלגל הגה רגיל בפרטי בבקשה,תודה
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 815 צפיות
מחפש כונס של אמפרזה טורבו. מקורי/תחליפי. מחיר סביר. רצוי שיהיה עם ה4 ברגים בתחתית. הצבע לא חשוב. שלם בלבד!
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מחפש מנגנון חלון חשמלי לפיג'ו 106 95 5 דלתות. דניאל 054-5700999
הודעה אחרונה מאת danieltaiber, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. מחפשת פיז'ו 206 מנוע 1600 גיר רגיל בין השנים 1999-2001 רוני אי מייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת ramona77, -
מחפש טסה
מאת subaru 2006- 0 תגובות
- 784 צפיות
לסובארו אמפרזה 1999
הודעה אחרונה מאת subaru 2006, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
מחפש ספויילר של אימפרזה רצוי במצב טוב ,עדיפות לכחול מטאלי כמו בתמונה בדיוק! http://img262.imageshack.us/my.php?image=imprezasti310248sdii6.jpg
הודעה אחרונה מאת dudi144, -
- 0 תגובות
- 830 צפיות
מחפש קליאו 1.2. בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
במצב שמור, יד נמוכה , אוטומטית ללא תאונות וכו... נא ליצור קשר בפרטי (אפשר גם רכבים דומים שלא הזכרתי) , תודה!!!
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת Milan, -
מחפש גולף
מאת ShizoManiak- 0 תגובות
- 767 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת ShizoManiak, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
מחפש חצאית לגולף אחוריתת כמו בתמונה מוכן לשם יותר מהנהוג למי שיכוון אותי לכזאת חצאית ויגיד לי מי מוכר ואיפה http://2pic.co.il/photos/892_05aa519435.jpg 0528880603
הודעה אחרונה מאת BABI_G, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
חובה - צבע לבן וללא צורך בתיקוני צבע. מחפש של 1.6 ללא חורים לספוילר. בהודעה פרטית או 0522849489 מאירן.
הודעה אחרונה מאת mh53, -
- 1 תגובות
- 881 צפיות
מחפש בשביל חבר מחפש המון דברים למי שיש את אחד מהרשימה הזאתי מוזמן לשלוח בה"פ (עדיף מחיר אחרון בלי משחקים כי אין לי כוח לזה) חצאיות צד מקוריות לאיביזה (אפשר או כסוף או שחור) הכולל הריבוע מאחורה שיושב בטמבון האחורי (בצד המקביל לאגזוז) בוסט קונטרולר SPEC B וילון של סיאט ספורט(בלי כיתוב למטה) אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל למי שיש אני אשמח לקנות כבל VAG קונסולה שתי שעונים מקורית של איביזה 01 (הדגמים הישנים) אילו שבאים אחרי המוט הילוכים (אם או בלי השעונים) אני צריך גם צ'יינגיר מקורי למי שיש את כל הפלסטיקים של המונע (כיסוי מנוע מצבר וכו' של איביזה שנת 02 פורק פורג' 007 במצב טוב ואת הדברים שרשמתי למעלה מי שיכול לעזור להפנו…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב ידני קומפקטי מעל שנת 2000 בסכום של עד 45000 ש"ח עדיפות לפאביה/איביזה. נא לפנות בטלפון ל- 0525565721 לא בשבת איתמר ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
הם צריכים להתאים לצמיגים במידה : 165/65/13 ניתן לפנות אלי לאי סי קיו 170142986 או בהודעה פרטית או בפלאפון 0542227207 (לא מחסוי)
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם ! שמי איליה אני מחפש שברולט קוואליר קופה שחורה יד ראשונה או שניה לא יותר מ 150 אלף קילומטר..! עם התחייבות של מנוע ושילדה. תודה!!! (איליה)
הודעה אחרונה מאת שנפ, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום אני מחפש שעון גדישה עם תאורה כמו השעונים של AUTO GAUGE במחירים נורמלי
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כולם ידניות, אשמח לכל בדל של עזרה לגבי מציאת הרכבים הללו. עדיפות לקליאו ספורט והפיז'ו. רציניים מאוד. מוכן לשמוע לגבי מכוניות ספורטיביות שלא מצוינות פה. יונתן 0508346706
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש לקנות דייהו מאטיס מהשנים 2000 2001 משלם מחיר מחירון מגיע לכל אזור בארץ המוצא יבוא על שכרו! דודו 0544779444
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מסתבר שמסובך להשיג כזה. אם למישהו יש, מיותר, מוזמן להתקשר. 052-3670051
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
אם מישהו יודע על אחת במצב טוב נא לשלוח הודעה פרטית! תודה!
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 0 תגובות
- 888 צפיות
כאמור בכותרת. נשברה ידית פתיחת דלת מהצד הפנימי. אם מישהו מכיר יש לו או משהו .. בה"פ
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
מחפש הגה לחיפושית שנת 74. כל מי שיש לו משהו להציע (לא חייב להיות הגה מקורי, אבל רצוי...) מוזמון ליצור קשר במייל [email protected] או בנייד שלי 052-8384110 או להשאיר פה הודעה. תודה! -שאול
הודעה אחרונה מאת spectre440, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
מאיזור המרכז, אוטומט, ליצור איתי קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת hen-T, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש מפירוק: מנוע נעילה מרכזית מקורי של פורד פוקוס שנת 2000 - דלת אחורית שמאלית (מאחורי הנהג). בנוסף: הגה עור של דגם "גיהה", ג'אנטים מגנזיום 15" כנ"ל. 054-4864224 דרור.
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
אגזוז כפול
מאת BABI_G- 0 תגובות
- 633 צפיות
מחפש אגזוז כפולל שתי יציאות גדולות 0528880603
הודעה אחרונה מאת BABI_G, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
מחפש מגש אחורי לפיאט טיפו ללא חורים של 6על 9 או משהו גדול... או החלפה על מגש בלי חורים, ואני יתן את שלי מגש כולל חורים של 6על9
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת U.S.A,