קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
מחפש rsi
מאת יוסי אסולין- 0 תגובות
- 624 צפיות
עד 16 אלף שתהיה שמורה מעל שנת 92 וזהו בפרטי
הודעה אחרונה מאת יוסי אסולין, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש 205 GTI בכל מצב עם שלדה נקייה, מצב גיר ומנוע פחות משנה לי, עדיפות ל- 1.9 מקורית. תחזרו אלי במסר פרטי או פה בפורום
הודעה אחרונה מאת dakos, -
מחפש רנו מגאן 1999 דיזל 1.9 0544990251 מישה
הודעה אחרונה מאת pillsbury, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נקנתה לפני שנתיים ע"י פטר.כל מי ששמע מכיר ראה יודע עליה ועל מצבה מתבקש לכתוב לי ה"פ או ליצור עימי קשר במייל [email protected] , תודה על העזרה מראש,זה עניין רגשי נטו.
הודעה אחרונה מאת zxs, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
;מחפש פג'ו 206 2002 או 2001 להחלפה עם קנגו 2003 או פאסאט דיזל או אביזה TDI או ליון TDI
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מעונין לקנות טויוטה קורולה שנת 2005/2006 עם קילומטרז' נמוך (עד 30000) ללא תאונות, מפרטי. רצוי: צבע כסף, אזור חיפה/צפון נא לשלוח הצעות ל: [email protected] איגור
הודעה אחרונה מאת igor000, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
כל מי שיודע על הרכב הנ"ל ללא פגיעות שלדה ויד נמוכה (גג 5) אם יוכל לשלוח לי ה"פ אני יודה לו מאוד :] נ"ב כל הרכבים באתר יד2 כבר ביררתי איתם אז חוץ מאלה :]
הודעה אחרונה מאת bendy, -
- 0 תגובות
- 939 צפיות
שלום מחפש יפנית משפחתית שנת 98-99 גיר רגיל מנוע 1400-1600 יד 3 מקסימום 2 כריות אויר חובה עד 100-115 אלף ק"מ ללא תאונות רק מפרטי !!! אורן 0547882658 איזור חיפה
הודעה אחרונה מאת the bit, -
- 0 תגובות
- 790 צפיות
1. פאנל שליטה של מזגן אלכס-אורגינל (2 כפתורים קטנים ליד ההגה) 2. הפאנל הריק שליידו, לרוב שמים בו נורה של אזעקה (אני מעדיף אחד בלי חורים, אבל מה שיש זה טוב) 3. קליפסים שתופסים את הפלסטיק של ה"דלת האחורית" (מתחת לחלון האחורי), 106 ראלי. 4. ברגים לפלסטיקה בדיפון הדלת (איפה שהרמקולים מותקנים). הכוונה היא לחורים שאתם רואים פה, עליהם בד"כ יש פלסטיקה: נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש סיאט איביזה או סקודה פביה שנים 2002-2003 מנוע 1.4 ידנית. לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת 309, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת real, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
אני מחפש אוטו עד 22000 שקל הלכתי לכיוון פיאט בראבה שנת 1998 ידני ..... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 תגידו לי מה אתם חושבים על האוטו ?? .... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 ואם אתם מכירים שמישהו מוכר רכב סביר, שיצרו איתי קשר : 0544990251 מיכאל תודה !!!
הודעה אחרונה מאת pillsbury, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
שלום חבר מחפש BMW קופה, חייב אוטמט (בשביל האישה) חייב צורה חדשה , מחפש בעיקר 328, אבל אם יש משהו , נשמח לשמוע, נא להשאיר לי הודעה פרטית עם מספר טלפון תודה.
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת roy1210, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
מחפש איביזה TDI ספורט 0528850950 אביעד [email protected]
הודעה אחרונה מאת vini5, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
0503000216
הודעה אחרונה מאת shmul87s, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
- 0 תגובות
- 866 צפיות
היי-גיסי מחפש בורה 1600-2000 מהשנים 2000 ועד 2002. יד ראשונה או שניה, פרטי בלבד (בלי הסטוריה בחברה/ליסינג וכו'), בלא תאונות רציניות. אוטו' בלבד! לפרטים - הועדה בה"פ או לטל. 054-4639649. תודה, מיקי.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
מחפש גנט 13 מרווח ברגים 4*114.3 בה"פ
הודעה אחרונה מאת jetta, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
הדרישות שלי הן: -יד ראשונה -נקי מתאונות(ויהיה טוב כפליים אם יהיה ספר טיפולים) -קילומטראז' נמוך -הרכבים צריכים להיות בין השנים 2002-2005 אם למשהו יש מה להציע תכתבו לי בפרטי
הודעה אחרונה מאת AgEnT_OrAnGe, -
- 0 תגובות
- 572 צפיות
שלום מחפש מגדש גארט טי-3 במצב מצויין וללא חופשים או שריפת שמן.. מוכן לשלם בהתאם למצב המגדש. ניתן לפנות בט"ל 0544430067 או בה"פ בפורום.
הודעה אחרונה מאת GeForce, -
אני מחפש את הקופסה של הפילטר אוויר לפיאט קופה -משומש כמובן פנל דש בורד לקופה 5 צילנדר 050-5742717 בתודה מראש רובי
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 0 תגובות
- 941 צפיות
מחפש סיאט איביזה מנוע 1600 3 דלתות, צבע נורמאלי, לא חרוש, שנת 99-00-01
הודעה אחרונה מאת Blerofon, -
מחפש גאנטים 18
מאת רז לוי- 0 תגובות
- 826 צפיות
מחפש גאנטים מ17 עד 18 4 ברגים (לא חשוב משומש או חדש) אלי 0508557039 אני מהמרכז
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
מחפש פיאט טיפו או טמפרה לפירוק או מנוע של טיפו או טמפרה 1.6 אם אפשרות ל1.4 0545884818
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
מחפש 106 XS
מאת ronyp- 0 תגובות
- 633 צפיות
היי, אני מחפש 106 XS מהשנים 97 - 98, ידנית, 3 דלתות, שסי נקי. אם אתם (או מישהו שאתם מכירים) רוצים למכור (ועדין לא פירסם ב יד2), דברו איתי (או תגידו להם שידברו איתי) ... רוני - 0578113440 תודה.
הודעה אחרונה מאת ronyp, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
מחפש קפיצים או בולמים להונדה.. 0577615102..
הודעה אחרונה מאת avner, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
מחפש אחד מהרכבים הבאים: *פולקסוואגן פאסאט,דיזל שנתון 2003-2004 *סקודה אוקטביה שנתון 2004-2005 דיזל. *טויוטה קורולה שנתון 2004-2005 *מאזדה 3-מנוע 2.0 בלבד!,שנתון 2005-2004 **חשוב שיהיה יד ראשונה,אוטומטית,שמורה,פרטית!,עם ק"מ נמוך!** רציני ביותר!!! פרטים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
לא משנה ידנית או אוטומט למרות שעדיף ידנית מי שמכיר כאלה במצב טוב ויד נמוכה מאזור המרכז והשרון והסביבה שישאיר לי פרטים.. תודה מראש :] נ"ב שלא יהיו משופרות בכל מיני כונסים וצבעים מוזרים מדבקות וכו... סטנדרטיות קצר ולענין :]
הודעה אחרונה מאת bendy, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעקבות תאונה מחפש ג'נט בודד 16" מהצורה הבאה של חברת BOSS, לא משנה חדש או משומש, מצורפת תמונה וגם התוית שהיתה על הקרטון המקורי מלפני כמה שנים, עשיתי חיפושים בכל מקום אפשרי ולא מצאתי. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)