קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
ראש השנה שמח לכולם. אני מחפש אחר מס חלקים לאאודי 80 שנת 86 (מוכרת גם כאאודי 4000). החלקים הם: ידיות פתיחה, 4 פנימיות (קדמי ימין, קדמי שמאל, אחורי ימין, אחורי שמאל). ידיות פתיחה חיצוניות רק אחוריות (ימין ושמאל). ריפודי דלתות + ידיות האחיזה (כל ה4). פגוש קדמי ואחורי (רצוי שלקדמי יהיו פתחים לפנסי ערפל +הפנסים). כפתורים לחלונות החשמל (רק אחוריים). אם למישהו יש אי אלו חלקים אחרים, הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ. ושוב, חג שמח לכולם, שנה טובה ומתוקה והכי חשוב, בטוחה.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 0 תגובות
- 879 צפיות
מחפש משענת יד ל-A4 שנת 99' בטוח שיש עוד דגמים שלהם אותה משענת יד,רק שאני לא בטוח איזה יותר מרצוי שיהיה בצבע שחור בפרטי או בנייד-0545900205 רועי תודה ושנה טובה
הודעה אחרונה מאת roei, -
106 XSI קניה
מאת naor205- 0 תגובות
- 591 צפיות
מחפש 106 XSI/1600 רצוי יד סבירה (סבירה מבחינתי זה עד 5) חשוב: שלדה נקיה סנרוף מזגן חובה! חיצונית שתראה נורמלי (מקורי מספיק נורמלי) מאזור המרכז.. מבחינתי שלא תהיה במצב מכני מושלם, אבל שלא תהיה מוזנחת . 0502118751 24/7 תודה מראש, נאור.
הודעה אחרונה מאת naor205, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, …
הודעה אחרונה מאת DANI, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
מחפש איביזה 1600 בין השנים 94 עד 96 באיזור המרכז 0506365343 רז...
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות זוג כסאות ספורט שיתאימו ל205 לא באקט! לא משנה לי אם זה מותג או אם פורקו מרכב ספוריטיבי במצב מצויין בלבד. הודעה פרטית או 054-2213395 ברק
הודעה אחרונה מאת topxri, -
- 0 תגובות
- 874 צפיות
בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת sti_man, -
- 0 תגובות
- 621 צפיות
# חגורות בטיחות קידמית, רק משנתונים חדשים יחסית. # מוטות פיתול של 306 S-16 או של ZX16V. #תריס מזגן קונסולה מרכזית, במצב מושלם בלבד. #שפם ל-ZX דור ראשון, במצב מושלם בלבד. #זוג צמיגים 16\55\206, או בחתך גבוה יותר. לא משנה מה מצבם. במחיר שיורד מ-200 שקל לזוג. ה"פ, תודה. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
תעזרו לי למצוא מגאן קופה שנת 99-2000 עד יד 3,קילומטראז לא גבוהה ידנית בלבד מנוע 1.6 או 2.0 שחור כסף או צהוב סאן רוף חובה 0528236778-מאור
הודעה אחרונה מאת -מאור-, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
מחפש !!!!! מיצערת של פיאט טיפו או טמפרה מנוע 1.6 i.e כל מי שבידיו מיצערת כזאת במצב תקין ומעוניין למכור... או.... בעל מידע היכן אפשר להשיג אחת כזאת בוודאות. אז שישאיר לי הודעה בפרטי!!!! בתודה מראש לכל העוזר בנדון שאו ברכה
הודעה אחרונה מאת Maverick85, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
מחפש סיאט אביזה טורבו 2001 עדיפות לצבע כסף .איפשר להיתפשר לכל צבע חוץ מי צהוב חובה סנארוף עד יד 4 ושלא תעבור את 110 אלף קילומטר וחובה שאסי נקי .. מי שיש לו יודע שישלח לי ה"פ או 0524649717 ותודה לעזורים
הודעה אחרונה מאת adamabo3, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
מחפש בשביל חבר דהייטסו שרייד מודלים של תחילת שנות ה90 מנוע 1.4 אוטומט בלבד אז מי שמוכר או ראה כזאת למכירה שישלח לי ה"פ בתודה מראש יוגב
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
- 0 תגובות
- 669 צפיות
שלום לכולם. יש לי מזרקים 450CC DSM. והם גדולים לי מדי. אני צריך משהו בסדר גודל של 340-370CC. מעוניין לקנות או להחליף. צריך שיתאימו לחנוכייה של סיויק. 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
050-6590120 . שחר.
הודעה אחרונה מאת supersonic, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
מחפש בשביל חבר חצאיות צד מקוריות לאיביזה (אפשר או כסוף או שחור) הכולל הריבוע מאחורה שיושב בטמבון האחורי (בצד המקביל לאגזוז) בוסט קונטרולר SPEC B וילון של סיאט ספורט(בלי כיתוב למטה) אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל למי שיש אני אשמח לקנות כבל VAG קונסולה שתי שעונים מקורית של איביזה 01 (הדגמים הישנים) אילו שבאים אחרי המוט הילוכים (אם או בלי השעונים) את כל הפלסטיקים של המונע (כיסוי מנוע מצבר וכו' של איביזה שנת 02 פורק פורג' 007 במצב טוב ואת הדברים שרשמתי למעלה מי שיכול לעזור להפנות אותי למקום שיש לו אני אודה לו מאוד את כל הפלסטיקים של המונע (כיסוי מנוע מצבר וכו' של איביזה שנת 02 פורק פורג' 007 במצב טוב ואת הדברים שרשמתי למעלה…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
אופציונאלי, פולו 1.6 3 דלתות, שנתון 99-01
הודעה אחרונה מאת Blerofon, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
***כללי פורום קנייה ומכירה - חובה לקרוא (שלא תגידו אח"כ לא ידעתי/מחקו לי/שתו לי) !*** ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים), או חלקי רכבים. מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרס…
הודעה אחרונה מאת יוסי אסולין, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
מחפש חיישן חמצן ממכונית סקודה פליסיה בנזין 96 דחוף
הודעה אחרונה מאת romai, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמו בכותרת, מעוניין לקנות מוט גישור עליון למגאן שלי. הצעות בה.פ. ליאור
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
מחפש 106 XSI
מאת DelSol- 0 תגובות
- 678 צפיות
מחפש 106 XSI ללא מנוע ושאר המכלולים ... בלי גיר בלי טסט גג שנה!!! בלי שאסי!!! עם רשיונות עקב רצון גדול להחזירה לכביש תודה מראש כמו כן !!!! שהמחיר יתאים עצמו כי אני צריך טכנית רק את השילדה והרשיונות ... תודה מראש 0574434903 0544434903!!!!!!!!! - חיים נ.ב נחוש בדעתי להחזירה לכביש אז אנא מכל האנשים שיש להם אך אין להם רשיונות רכב.. תוותרו על השיחה תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת DelSol, -
- 1 תגובות
- 813 צפיות
מחפש לחבר פרלוד 2.2(VTI) יד 1\2' , אשמח לשמוע עם יש למשהו רכב כזה למכירה או אם משהו יודע איפה יש .... אפשר בה"פ T N X
הודעה אחרונה מאת supersonic, -
- 0 תגובות
- 832 צפיות
לכל מי שיודע בבקשה למסור לי טלפון של המוכר.. תודה!!! רק שחורה או אייסקיו 116008234
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 0 תגובות
- 635 צפיות
מחפש מיאטה מודל 95-98 שתהיה שמורה בלי יותר מידי ידיים וכמה שפחות קילומטרים מוכן לשלם מחיר טוב 0505606006 קובי
הודעה אחרונה מאת K_l_MX-5, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
חצאיות צד מקוריות לאיביזה (אפשר או כסוף או שחור) הכולל הריבוע מאחורה שיושב בטמבון האחורי (בצד המקביל לאגזוז) בוסט קונטרולר SPEC B וילון של סיאט ספורט(בלי כיתוב למטה) אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל למי שיש אני אשמח לקנות כבל VAG קונסולה שתי שעונים מקורית של איביזה 01 (הדגמים הישנים) אילו שבאים אחרי המוט הילוכים (אם או בלי השעונים) את הצ'יינגיר המקורי את כל הפלסטיקים של המונע (כיסוי מנוע מצבר וכו' של איביזה שנת 02) פורק פורג' 007 במצב טוב ואת הדברים שרשמתי למעלה מי שיכול לעזור להפנות אותי למקום שיש לו אני אודה לו מאוד תודה עידן
הודעה אחרונה מאת BLACK COLT, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שרשום בכותרת אני מחפש פוד או לקורה או לדשבורד או 3 חורים או 2 חורים - לשעונים כמובן . . . לא משנה לי משומש או חדש העיקר שיהיה במצב טוב ! ! הצעות אך ורק בפרטי ! חן
הודעה אחרונה מאת Chenk, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש גריל של גולף MK4 מקורי עם/בלי סמל בצבע שחור מקורי בלבד. במחיר שפוי,לקניה מיידית. ה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 944 צפיות
שלום לכולם , אני מחפש בנרות דייהטסו סיריון אוט' 01-02 . מי שימצא לי את הרכב המתאים שאותו אני יקנה יקבל פרס כספי של 300 ש"ח . לפנות אלי במייל [email protected] תודה .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
ברציני לקנות מנוע לרכב אאודי 100 שהוא 5 צילינדר 2226 סמ"ק הזרקה, 138 כ"ס במקור ללא שיפורים כל מי שיש לו ומעוניין למכור או שמכיר איכן אני יכול לקנות ולמצוא מנוע כזה אני אודה לו מאוד נא ליצור קשר בפרטי או בטלפון שהוא: 0542335232
הודעה אחרונה מאת M.D, -
דרוש וולוו 121 שנת 64. 65. 66 - מה המחיר הסביר לרכב תקין - לא משופץ.
הודעה אחרונה מאת turas,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 383 אורחים (הצג רשימה מלאה)