קניה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד למחפשים רכב ואופנועים לרכישה
כללי פורום קנייה
ברוכים הבאים לפורום!
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם בקשות לרכישת מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). בקשות למחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לבקש כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק מודעות חיפוש רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם להסיר או לערוך מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה המדוברת.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בחיפושים.
בתודה, ההנהלה.
7,635 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
סעפת לדיהטסו סיריון שנת 99 מנוע 1000 סעפת ביחד עם הממיר טל:0522-669121
הודעה אחרונה מאת Roy_m, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
אני מחפש עבור חבר מהבסיס פונטו 2003 דגם YOUNG(הדגם הפשוט עם הפגושים השחורים) במחיר עד 30 אלף ש"ח(מחירון 41)מהשכרה/ליסינג לשעבר, כי לא נראה לי שיש אחת פרטית במחיר הנ"ל. לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
סעפת רגילה/טורבו אוהד0523747494
הודעה אחרונה מאת bik, -
פיאט פונטו GT
מאת markk- 0 תגובות
- 926 צפיות
אני מחפש רק שמורה אני יודע שקשה למצוא אבל אפשרי.. מודל 95-96 לא יותר מיד 4.. לא יותר מ 150 אלף ק"מ בלי פגיעות בשילדה!!!!! צבע - לא חשוב.. 054-5581321 מרק
הודעה אחרונה מאת markk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 827 צפיות
מחפש גנטים למזדה 323 F 14" משומשים או חדשים אפשרות לצמיגים להשאיר הודעה בפרטי
הודעה אחרונה מאת kingmazda, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לוח שעונים כאמור בכותרת הלוח שמגיע עם שעון טורים ושעון חום שמן בה"פ או בפ. 052-8662601 רומם
הודעה אחרונה מאת Romek, -
- 0 תגובות
- 958 צפיות
שלום אני מחפש ג'אנטים 4*100. מידה 14 ומעלה. ה"פ או 0523692962
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 997 צפיות
אני מחפש חלקים שונים לרנו קליאו RT שנת 94. לא הספורט, ה5 דלתות הרגילה. מחפש בקליות,ספוילר,חצאיות,טמבונים מיוחדים. מי שיש לו הצעה בבקשה לפרטי.
הודעה אחרונה מאת Dum, -
- 0 תגובות
- 833 צפיות
עד 6000,מומלץ חלונות חשמל,שיפורים למיניהם כמו מגנזיום/אגזוז גם אופציה(אבל שיהיה חוקי),מערכת בסיסית לפחות גם טוב. שיהיה שמור,עדיפות לצבע לבן/לבן שנהב בלי תאונות ומכות למיניהם(אלה עם כן זה תוקן).עדיפות לאזור הצפון אבל מרכז זה גם בסדר. שנת 94 ומעלה(מחפש הזרקה בלבד והדגם עם ה 75 כח סוס 1400(או 70 תקנו אותי עם אני טועה,אבל כמה שיותר עדיף.) לא יותר מדיי ידיים(עד 3-4) ושהמנוע לא יהיה גמור(ופיאט לרוב הק"מ הוא לא יותר מדיי) אז עד 150 אלף ק"מ. בכללי מחפש רכב שלא צריך להשקיע בו הרבה ישר לתיקונים וזה,לקנות ולנסוע. אני רציני, אז ברגע שאני רואה רכב שהוא באמת שמור והכל אני ישר לוקח. כל מה שרשמתי זה בגדר עדיפות כמובן,להציע אפשר חופשי. טלפון:0525951827 מיכאל…
הודעה אחרונה מאת master1234, -
- 0 תגובות
- 602 צפיות
הי אני מחפש פולו אוטו' שמורה . 5 דלתות קילומטרז' נמוך יחסית שסי ומנוע ללא פגיעות . עדיף ללא תאונות בכלל שלחו הודעות לפרטי או למייל
הודעה אחרונה מאת dooby, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש חלקים משומשים אך תקינים. משענת יד בין המושבים הקדמיים. זקוק רק לחלק העליון (המכסה) כולל מנגנון הפתיחה שלו. עדיפות לאחד בריפוד קטיפה אפור כהה אבל מה שבא-ברוך הבא. מנוע חשמלי לחלון קדמי ימני (תקין ונמרץ, שלי בדרך לגמלאות). יחידת תאורה פנימית קדמית לבנה (יחידה לא תקינה גם באה בחשבון). סמל "2.0" למכסה תא מטען. תודה, רפי 0544435385
הודעה אחרונה מאת Joecamel, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או אולי עם מישהו יודע היכן ניתן להשיג . ליצור קשר בפרטי . תודה.
הודעה אחרונה מאת HuSqVarNa, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
מחפש לחבר טמבון קדמי של 206GTI ג'נטים של 206CC הדגם 2.0 205.45.16 בה"פ או פל' של החבר 0524565282 עודד ול306 טמבון אחורי +קדמי של שנת 00 צבע בורדו וטסות גם של 00 בה"פ בתודה לעוזרים ערן
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
דרישות - * יד שלישית מקסימום * מנוע סטנדרטי לחלוטין * שלדה נקייה לחלוטין * קילומטרז נמוך מ90K לרציניים בלבד לפנות במסרים
הודעה אחרונה מאת erwrxstier, -
- 0 תגובות
- 946 צפיות
*=סיאט איביזה,דיאטסו שרייד,סובארו גאסטי מחפש מנוע מינימום 1200 תציעו ואני אראה אם אני מעוניין. תודה!
הודעה אחרונה מאת yohann, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
חברים שלום, אני מחפש מנוע מ- Xantia,Xsara, 406, XM וכו, מנוע 2.0L בלוק ברזל, 16 שסתומים הסטנדרטי (~135 כ"ס), אני מחפש גם מחשב וגם צמה, ללא "שיפורים" ובמצב טוב מאוד - כולל סעפות וחיישנים. מהדגמים הבאים: XU10J4R - RFV עם ניהול מנוע Motronic MP5.2 או Motronic MP5.1.1 נא לפנות במייל או ה"פ, שבוע טוב, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Elad_y, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בימים אלו אני מארגן קבוצת אנשים שמעוניינים לרכוש רכב יד שניה. הרעיון הוא לאסוף 15-20 איש כדי שנוכל לקבל הנחה משמעותית. הכוונה היא לקנות מחברת ליסינג גדולה, מאלו שנותנות כמה חודשי אחריות על הרכב. כל אחד יוכל לקנות רכב בהתאם לתקציב וההעדפות שלו. מיום חמישי האחרון (לפני ארבעה ימים) אספתי כבר ארבעה אנשים (לא רע הא ). מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר. ספי אם אתם מכירים אנשים אחרים שיהיו מעוניינים אנא קשרו אותם איתי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Seffi, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
מעוניין לקנות סקסו אוטומט שנת 2000-2002 . נא ליצור קשר בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציני מאוד. ניתן להשאיר הודעה פרטית עם ט"ל ואני יתקשר תודה.
הודעה אחרונה מאת pita100, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש גולף GTI דור ראשון במצב טוב.. ללא תאונות או בעיות שילדה
הודעה אחרונה מאת yohayde, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
מחפש בדחיפות פנס אחורי ימני למונדיאו שנת 2003 (לא צריך את כל הפנס אני צריך רק את הכיסוי )
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש זרוע מגב אחורי של רנו קליאו דור 1(אנשים רעים שברו,ה' יודע למה) לא חשוב המצב החיצוני-רק שיהיה תקין רצוי עם מגב-אבל לא קריטי בפרטי או בנייד-0545900205 תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות פנסים אחוריים לגולף MK4 או פנסים מקוריים של GTI/V5/V6 או פנסים לא מקוריים מושחרים תודה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
מעוניין לקנות ג'אנטים מגנזיום של מאזדה 6. 0505240971. נתי.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פנס קדמי שמאלי של סובארו אימפרזיה שנת 2006 חדש או תחליפי. אם מישהו יודע היכן אפשר לקנות אשמח לקבל תגובות.
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש ראש מנוע קומפלט של מנוע BP 1840сс עדיפות לשנת 1998 (למי שלא יודע, מנוע זה נמצא בדגמי לאנטיס 323F/323 BA 1996-1998). אם מישהו יודע על ראש מנוע כזה שמונח באיזו פירוקיה או מקום אחר, אני אשמח לשמוע על כך. בערך כזה (לא חייב להיות נקי):
הודעה אחרונה מאת Giora, -
- 0 תגובות
- 952 צפיות
מחפש גאנטים מגנזיום לרכב פולו מודל 97 13 אינץ רצוי עם צמיגים ואם כבר יש אז חדשים בלבד משלם עד 1000 שקל עדיפות לבעלי תמונה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 911 צפיות
אח שלי מחפש טנדר סובארו, חשוב שתהיה במצב טוב מאוד, לא מחפש 4X4, מעדיף ידנית, גם ארגז סגור זה בסדר, אנא בה"פ, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Elad_y, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש רנו מגאן קופה 1.6 שנת 2000 אוט',במצב מכני מצוין. במחיר משתלם. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת יקירק, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
עדיף 3 דלתות וצבעוני מאיזור חיפה- חדרה צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת ניר 1,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 607 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- daniel.asu
- דובצע
- yor2
- ראובי
- Supertigre
- viper83
- amosbmw
- Ronenbb
- Nakamichi
- samg
- sperial
- סולל הדרך