Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הגעתי להחלטה ובחרתי ללכת לכיוון המורל אלייט

כעת אני בחיפוש אחר מגבר איכותי שיפתח את הסט בצורה אופטימלית

בנוסף אני גם מחפש מגבר שיפתח זוג סאבים 6X9 של ג'נסיס

http://www.genesiscaraudio.net/profile/

אני לא רושם מה התקציב פשוט כי אין בעיות תקציב, אני בונה על כך שתבינו שאני צריך מגברים שיפתח את הסטים בצורה אופטימלית ולא תו יותר.

מגברים מבית טוב בבקשה.

*אני מודע לכך שהסיכוי למצוא מגבר 4 יציאות שיפתח את שני הסטים קטן, אבל בכל זאת שווה לשאול.

פורסם

כל מה שהוזכר בנושא הקודם :

Phoenix Gold Xenon 200.4

PPI 1000.4

Kicker KX850.4

אני חושב שה PPI יספיק לך , לא יודע כמה הקיקר והפיניקס גולד עולים, ה PPI עולה 5K + -

125 RMS לערוץ , יזיז יפה מאוד את האלייט ואת הגנסיס ..

פורסם

ניראה לי שגם 125 RMS לאליט (של ה PPI) יפתח אותם כמו שצריך ! חבל לך לחבר 2 מגברים , הם מספיק מאוד ..

אם אתה ממש רוצה 2 , יש את ה פיניקס גולד קסנון X200.2 - נותן 200 RMS לערוץ

למצוא מגבר 100 - 125 RMS לערוץ לא קשה למצוא. (JBL \ אינפינטי \ אוריאון \ רוקפורד וכו..)

פורסם

מהחיפושים שעשיתי:

ג'נסיס:

XENON 100.2 (100W RMSx2) $174.99

KX350.2 (110W RMSx2) $159.99

מורל:

XENON 200.2 (200W RMSx2) $284.99

KX550.2 (205W RMSx2) $264.99

המחירים לקוחים מהאתר etronics

ככה שאיך שזה נראה עכשיו אני מתלבט בין הפיניקס גולד לקיקר

פורסם

ככה שאיך שזה נראה עכשיו אני מתלבט בין הפיניקס גולד לקיקר

2 חברות עם מגברים ברמה גבוה - לי יש את הפיניקס גולד סידרה יותר נמוכה מקסנון (OctanR) ואני מרוצה מהמגבר

לא עושה בעיות (טפו טפו טפו...) ונותן את מה שהוא מצהיר, לגבי הקיקר שוב כל מי ששמעתי שיש לו מגבר שלהם

מרוצה ממנו מאוד, שוב אמין , ונותן מה שמצהיר - אז אולי שווה לך ללכת על הזוג שמשתלם לך יותר במחיר.

פורסם

האם הם "יפתחו" את הסטים - האלייט 200 RMS והוא יחובר למגבר שמפיק 200 RMS , הגנסיס 125 RMS יחובר למגבר 110 RMS

אז בוודאי שתפיק מהם את המיטב - אני אישית הייתי הולך על הפיניקס גולד.

פורסם

לי יש פיניקס גולד ואני מאוד מרוצה ממנו, יש ל 2 חברים שלי מגברים שלהם (בהמלצתי..) וגם הם מאוד מרוצים מהם ..

מנגד שמעתי גם כמה וכמה אנשים שיש להם מגברים של קיקר והם מרוצים מהם מאוד...

הניסיון האישי שלי עם המגברים של פיניקס גולד הוא זה שגורם לי להמליץ עליהם.

• תוכן חדש...