Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יודע מה הוא עושה

אתה לא יודע אם הוא יכול לעבוד בכלל כאן

אתה לא יודע עליו למעשה כלום ואתה כבר שוקל להביא אותו?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אתה לא יודע מה הוא עושה

אתה לא יודע אם הוא יכול לעבוד בכלל כאן

אתה לא יודע עליו למעשה כלום ואתה כבר שוקל להביא אותו?

נו אבל בגלל זה אני שואל ...

ו"שוקל" זה אולי אם מישהו כאן יאמר לי שזה עובד ומה זה עושה

אז אני יביא

פורסם

יודעים לרדת עליך - אבל בעצמם לא יודעים מה זה...

בקיצור, מדובר בסט שמאפשר לך לשמוע את השירים שמאוכסנים אצלך במחשב בשני אופנים:

1. ניגון המוזיקה במערכת בבית, דרך HUB אלחוטי (אתה חייב לנגן את המוזיקה במחשב כמובן)

ז"א הנגן במחשב פועל, והרסיבר מנגן במערכת הבייתית את המוזיקה.

2. העלאת הקבצים על הארדיסק של 20ג' (כלול במחיר) ונגינתם דרך הפאנל המצורף לחבילה.

עיצבו את הפאנל באופן שדומה למערכת רגילה של רכב.

הערה חשובה: זה לא בא כתחליף לרדיו דיסק לרכב(!) אלא כמוצר נלווה.

אתה מחבר אותו או ליציאת aux ברדיו דיסק אם יש, או מתאם FM.

זהו.

פורסם
יודעים לרדת עליך - אבל בעצמם לא יודעים מה זה...

בקיצור, מדובר בסט שמאפשר לך לשמוע את השירים שמאוכסנים אצלך במחשב בשני אופנים:

1. ניגון המוזיקה במערכת בבית, דרך HUB אלחוטי (אתה חייב לנגן את המוזיקה במחשב כמובן)

ז"א הנגן במחשב פועל, והרסיבר מנגן במערכת הבייתית את המוזיקה.

2. העלאת הקבצים על הארדיסק של 20ג' (כלול במחיר) ונגינתם דרך הפאנל המצורף לחבילה.

עיצבו את הפאנל באופן שדומה למערכת רגילה של רכב.

הערה חשובה: זה לא בא כתחליף לרדיו דיסק לרכב(!) אלא כמוצר נלווה.

אתה מחבר אותו או ליציאת aux ברדיו דיסק אם יש, או מתאם FM.

זהו.

אתה ממש תותח בתחום המערכות אה?

הרשמת אותי...

אולי תפתח כיתות לימוד... :)

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם
אתה ממש תותח בתחום המערכות אה?

הרשמת אותי...

אולי תפתח כיתות לימוד... :)

וואי איזה תגובה...

טוב שלא כתבת "גל ,תעשה לי ילד"...

בכל אופן מה שגל אמר זה נכון, ניתן לצרף אותו למערכת הקיימת ברכב, באופן עקרוני זה יותר פרקטי מנגן MP3 רגיל גם בגלל נפח האכסון הגדול (20G), וגם בגלל האופציית הטעינה המהירה וכמובן שליטה הרבה יותר נוחה מאשר כל נגן MP3 רגיל.

בחסרון היחידי של האומני של רוקפורד זה , שהוא דורש בנייה והתאמה לפאנל וכל מה שמשתמע מכך, לעומת הפשטות של חיבור IPOD או מכשיר דומה עם עריסה תואמת.

אני לא יודע אם הייתי שם את כספי על אביזר כזה,רק בגלל העובדה שגם ככה רוב הHU תומכים בMP3, אז אני לא רואה צורך ממשי באביזר כזה, אך אני מניח שזו יכולה להיות תוספת נחמדה.

under construction..

פורסם
וואי איזה תגובה...

טוב שלא כתבת "גל ,תעשה לי ילד"...

בכל אופן מה שגל אמר זה נכון, ניתן לצרף אותו למערכת הקיימת ברכב, באופן עקרוני זה יותר פרקטי מנגן MP3 רגיל גם בגלל נפח האכסון הגדול (20G), וגם בגלל האופציית הטעינה המהירה וכמובן שליטה הרבה יותר נוחה מאשר כל נגן MP3 רגיל.

בחסרון היחידי של האומני של רוקפורד זה , שהוא דורש בנייה והתאמה לפאנל וכל מה שמשתמע מכך, לעומת הפשטות של חיבור IPOD או מכשיר דומה עם עריסה תואמת.

אני לא יודע אם הייתי שם את כספי על אביזר כזה,רק בגלל העובדה שגם ככה רוב הHU תומכים בMP3, אז אני לא רואה צורך ממשי באביזר כזה, אך אני מניח שזו יכולה להיות תוספת נחמדה.

גל, תעשה לי ילד!

האמת שאני מעדיף שתעשה לי בנייה של איזו מערכת ברכב...

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

ב 200 $ אתה יכול להביא מארה"ב נגן MP3 של CREATIVE עם נפח של 40 ג'יגה. כפול ממה שיש לדבר הזה. לא תופס מקום, אין צורך בהתקנה שתעלה עוד סכום נכבד. אני משתמש עם אחד כזה רק בגודל של 60 ג'יגה. האיכות מעולה וגם אפשר להשתמש בכל מקום.

http://www.bizrate.com/marketplace/search/search__cat_id--499,prod_id--108195485.html

פורסם

איכות תקבל משניהם אבל אל תשכח שאתה מחבר אותו לרדיו דיסק באוטו. אם זה רדיו דיסק בינוני תקבל גם איכות בינונית.

פורסם
ממממממ גם נכון

אבל זה כל הפוזה שזה רוקפורד :)

ובטוח שיש לזה איכות יותר טובה מכל האיפודים האלה

קודם כל לא נכון, יש מכשירי MP3 יותר איכותיים.

ודבר שני, איכות ורוקפורד כבר מזמן לא צועדים יחדיו בשדרת הכוכבים(למעט מס' פריטים והאומני לא ממש נכלל בינהם) ,אם נאמר זאת בלשון המעטה.

כמו שכבר אמרו לך, יש נגנים של DELL, CREATIVE ועוד , שנמכרים במחיר דומה ונותנים אף תמורה טובה יותר למחיר, ללא כל צורך בבניות מטורפות...

under construction..

• תוכן חדש...