Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי מאלה לבחור? :?:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אני מכיר לא מעט (לפחות 2) אנשים עם בראבו שמאוד לא מרוצים מאמינות הרכב.

לעומת זאת הניהוג באלפא 145/6 אולי מפצה על האמינות, ואם תקנה אחת עם מנוע בוקסר תהנה עוד יותר, גם מהצליל וגם מההתנהגות שלו מסל"ד נמוך עד סל"ד שחקים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

למה דווקא בוקסר?

אתה מבין בכיף ההיתי קונה איזה אלפא שנת 97 אבל אין! אני מחפש כבר איזה חודשיים ואין מודעות של אלפות מ97 ורק מאז התחיל הטווין ספארק שזה מנוע הרבה יותר טוב מהבוקסר ויותר מתקדם ממנוע וגם התפוקה שלו גדולה יותר....

תאכלס אני מעדיף לקנות אלפא 1.7 כי המנוע שלה מדהים 130 כ"ס או אולי אפילו אם אני אמצא ti כי ה1.6 הוא פשוט חלש מידי לדעתי לרכב הזה רק 103 כ"ס...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
למה דווקא בוקסר?

אתה מבין בכיף ההיתי קונה איזה אלפא שנת 97 אבל אין! אני מחפש כבר איזה חודשיים ואין מודעות של אלפות מ97 ורק מאז התחיל הטווין ספארק שזה מנוע הרבה יותר טוב מהבוקסר ויותר מתקדם ממנוע וגם התפוקה שלו גדולה יותר....

תאכלס אני מעדיף לקנות אלפא 1.7 כי המנוע שלה מדהים 130 כ"ס או אולי אפילו אם אני אמצא ti כי ה1.6 הוא פשוט חלש מידי לדעתי לרכב הזה רק 103 כ"ס...

אהלן כדור-שלג . היתה לי 145 1.7 16V . הנה קישור לת'רד ישן על 145 (יש שם גם חוות דעת שלי, בתחתית העמוד) :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=9607&postdays=0&postorder=asc&start=0

בהצלחה בקנייה !

טל.

פורסם

באמת תודה על השירשור הזה...קצת עזר...

אז בסוף קנית את האוטו או לא?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
באמת תודה על השירשור הזה...קצת עזר...

אז בסוף קנית את האוטו או לא?

are you talking to me ?! :wink:

תקרא את הת'רד הישן שוב, ואולי גם את מה שרשמתי שתי הודעות קודם בת'רד זה ותבין ...

טל.

פורסם

חחחח...אני קצת מסטול זה בסדר.....חחח..לא שמתי לב למה שכתבת...

עכשיו מה שנשאר זה פשוט למצוא אוטוב במצב טוב וזהו :lol:

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

האלפא זה אולי יפה ופאן אבל הבנאדם מחפש רכב נח, אמין ושלא יזלול לו דלק ועם כל הכבוד האלפא לא עומדת באף אחד מהקריטריונים.

מצידי שהבנאדם לא יקבל את ההמלצה שלי של הבראבו (מבחינתי תחת התקציב והדרישות ניתן להתפשר גם על בראבה, אבל זה השיקול של מר בחור) ושיבחר ברכב אחר. אבל להמליץ לו על 146/5 זו פשוט אשליה מתוקה וגחמה הפרטית שלכם. בוא נהיה מציאותיים.

מצמץ, שמדבר ברצינות ומעריך אותכם ומדבר אליכם ברצינות מבלי כל כוונות זלזול. תשאלו את עצמכם האם האלפא עומדת תחת הפרמטרים שמר בחור ביקש ותגידו לי שאתם בכל זאת הייתם ממליצים לו עליה.

פורסם

הבראבו באמת הרבה יותר נוח אמין וזולל פחות דלק מהאלפא...כי האמת בתכלס הבחירה היא בינה לבין האלפא...את הברבו אהבתי גם..חוצמזה היא נראית ממש יפה לדעתי...

האם המנוע 1.6 שלה מספיק? כי 103 כ"ס זה לא הרבה...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
הבראבו באמת הרבה יותר נוח אמין וזולל פחות דלק מהאלפא...כי האמת בתכלס הבחירה היא בינה לבין האלפא...את הברבו אהבתי גם..חוצמזה היא נראית ממש יפה לדעתי...

האם המנוע 1.6 שלה מספיק? כי 103 כ"ס זה לא הרבה...

המנוע מספיק חזק ליום יום, תעשה נסיעת מבחן ותחליט בעצמך.

פורסם
האלפא זה אולי יפה ופאן אבל הבנאדם מחפש רכב נח, אמין ושלא יזלול לו דלק ועם כל הכבוד האלפא לא עומדת באף אחד מהקריטריונים.

מצידי שהבנאדם לא יקבל את ההמלצה שלי של הבראבו (מבחינתי תחת התקציב והדרישות ניתן להתפשר גם על בראבה, אבל זה השיקול של מר בחור) ושיבחר ברכב אחר. אבל להמליץ לו על 146/5 זו פשוט אשליה מתוקה וגחמה הפרטית שלכם. בוא נהיה מציאותיים.

מצמץ, שמדבר ברצינות ומעריך אותכם ומדבר אליכם ברצינות מבלי כל כוונות זלזול. תשאלו את עצמכם האם האלפא עומדת תחת הפרמטרים שמר בחור ביקש ותגידו לי שאתם בכל זאת הייתם ממליצים לו עליה.

אני בסה"כ נתתי לכדור-שלג קישור לת'רד ישן, שבו דיברתי מנסיון אישי שלי עם הרכב.

וזאת לשימושו האישי ועל אחריותו של מר כדור. אין בכך משום המלצה או אי המלצה לקנות את הרכב.

טל.

פורסם

יותר לאלו שאמרו בבירור 145 (לא ציינתי שמות ואף לא קטלתי אף אחד, כך שתיקח את זה בטוב :D ).

2. זה לא יפה לקרוא למישהו מר כדור (באנגלית זה פשוט נשמע רע :lol:).

• תוכן חדש...