Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני די חדש כאן בפורום....

מה שלומכם דבר ראשון אני מחפש לקנות רדיו דיסק מחברת פיוניר אני מאוד אוהב את החברה.

עד היום רכשתי מוצרים בחברת עוזי רדיו שהם בסדר גמור אבל הם הכי יקרים בשוק רציתי לדעת מה דעתכם לגבי אתרי אינטרנט ומכירות של פיוניר ראיתי כמה אתרים אני לא יודע אם מותר לפרסם פה שמות אבל אני אשמח להגיד אותם בעתיד....

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגבי אתר מסויים שמוכר פיוניר שהוא יהיה אמין ואני אוכל לקבל שם שירות טוב זה הדבר הכי חשוב לי.....

וכמובן לגבי דגמי רדיו דיסקים טובים......

תודה מראש

אוהד

אוהד

פורסם

אני בעיקרון מעוניין להשקיע עד 1200 ש"ח.

אני לא מחפש תצוגות ושטויות כאלו אני מחפש נטו איכות סאוונד ואיכות צליל.

ראיתי בזאפ את הדגם DEH-P5750MP באתר אשר נקרא "אודיונט"

רציתי לדעת שני דברים מה אתם אומרים על הדגם?

ואם יש למישהו ניסיון עם האתר והשירות שם?

תודה בכל מקרה....

אוהד

פורסם

אני קניתי בזמנו מאודיונט. לא דרך האינטרנט אלא דרך ה"חנות" שלהם.

הבחור היה בסדר גמור והמוצר היה מקורי וסגור באריזה המקורית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היתרון ב 5750 שיש לו 3 סט יציאות RCA בניגוד ל6750 היפה יותר בו יש רק 2 יציאות RCA -

השאלה כמה יציאות RCA אתה צריך, כלומר -לאיזה רמת מקצועיות אתה רוצה להגיע.

המוצרים של עוזי רדיו עם 3 שנות אחריות, ויש להם מעבדה פצצה אם צריך שירות באחריות ויש להם את כל החלקים.

לקנות בעוזי רדיו לא בטוח שזה הכי חסכוני, עדיף לקנות מדילר שלהם, זה ייצא יותר זול, הרי ברור שהם לא ישברו מחיר לדילרים המורשים שלהם ,

אם אתה קונה מוצר שמיובא על ידי עוזי רדיו וגם מותקן אצל מתקין כלשהו שנמנע על רשת המתקינים שלו, אתה מקבל 3 שנות אחריות, אחרת האחריות היא לשנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

למשקיען שלום....

כשקנית אצליהם את המוצרים קיבלת שירות טוב? זה הכי חשוב לי בעולם!!!

הייתה לך איזו בעיה עם המוצרים שם? באודיונט?

איזה רדיו דיסק קנית?

תודה על העזרה.....

אוהד

פורסם

לא יודע לגבי הפיוניר - אבל לגבי המגבר תשקול את האפשרות למגבר 4 ערוצים בעל הספק גבוה ונתונים טובים - המגבר שמככב בפורום הזה בקטע הזה הוא הJBL GTO 75.4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לכולם:

ראיתי ששינו לי את הכותרת של הבקשה רציתי לדעת למה שינו אותה ורשמו לי לקרוא את כללי הפורום אם עשיתי משהו לא נכון תדברו ומי שינה אותה? אם אפשר לקבל הסבר אני אשמח....

תודה

אוהד

פורסם

רשמו לך לקרוא את כללי הפורום, כי בפורום הזה הכללים הם לא רק כאלה שמסמנים בסוף "מסכים" ובעצם לא קוראים אף שורה, אלא בפורום הזה יש כללים, ובאמת, תשקיע כמה דקות , והכל יהיה יותר קל ויותר מסודר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דעתי, פיוניר לקנות רק מעוזי רדיו/ משווק מורשה מטעמם.

אודיונט, לא בא בחשבון, המכשירים שלהם רפרבישים. ואבוי לך אם תצטרך שרות/ אחריות.

שתדע, דגמי פיוניר המיובאים ע"י עוזי, מסתיימים ב 50 . ז"א, DEH-1600 שייך ליבוא מקביל,

DEH-1650 יבוא של עוזי.

אישית, לא הייתי קונה פיוניר. הייתי הולך על: פנסוניק, קלריון, בלאופונקט, ואפילו קנווד.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...