Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים נרשמתי לאי באי בכדי לבדוק מחירים או עולי לקנות משם מגבר 4 יציאות.

כנראה שלא הבנתי נכון ולחצתי על כמה לינקים בכדי להגיע "לקופה" כדי לבדוק מה המחיר כולל משלוח עד למקום מסויים בארצה"ב. בסוף מתברר שכאילו קניתי את הפריטים האלו ועכשיו הם שולחים לי מיילים שאני אשלם. בסך הכל 3 מגברים ....

בנוסף לכך פתחתי חשבון ב : MUSTOP . זהו אתר/חברה שעושה משלוחים מחו"ל ומחשבת את המכס ודמי הובלה. בקיצור רק ל MUTOP נתתי כרטיס האשראי שלי ולא לאי באי... ובאי באי נתתיהכתובת של MUSTOP בניו גרסי על שמי.

האם מישהו נתקל בסיטואציות דומות ויש לו ניסיון עם זה?

האם אי באי יכולים להכריח אותי לשלם ולקנות את המגברים האלה? או לתבוע אותי על זה שאני מתעלם מהמיילים שלהם ולא משלם?

מקווה שתעזרו לי.

פורסם

לא.

אתה התחייבת לקנות, אך לא העברת פקודה להעברת תשלום כלשהו.

הגרוע מכל זה קבלת FEEDBACK שלילי של אי תשלום, יכול לגרום לEBAY לסגור לך את החשבון.

ואז צריך לפתוח חשבון חדש עם זיהוי שונה וכרטיס אשראי שונה.

מלבד זאת אתה יכול לשלם את דמי הפרסום של מי שפרסם את המגבר(מה שאני הייתי עושה)

בעזרת PAYPAL.COM ניתן להעביר כספים. (מאחר ולא הבנת מה אתה לוחץ וקניתה שלושה מגברים לא הייתי ממליץ לך להירשם שם).

בכל אופן אין מה לדאוג כסף לא יקחו ממך.........

אבל צעד כזה זה צעד שגורם למוכרים לא לרצות לעשות עסקים עם ישראלים לכן תשלח מייל למוכר ותשאל איך אתה יכול לפצותו על ההפסד שלו.

(אולי EBAY מפצה אותו??)

פורסם

השאלה היא אם יש ל E-BAY את פרטי כרטיס האשראי שלך?

אני יודע(קרה לחבר שלי), שכאשר המוכר מדווח שלא שילמת E-BAY יכולים לקנוס אותך.

בכל אופן כמו שאמר יניב שלח מיילים גם לחנויות וגם ל E-BAY. ותסביר את עצמך.

פורסם

לא , אין להם את פרטי הכרטיס האשראי שלי אבל יש להם כתובת שכביכול שלי של MUSTOP באמריקה על שמי שכאשר ל MUSTOP יש את פרטי הכרטיס האשראי שלי...

בקיצור אני מה זה בסרט חבל על הזמן....

פורסם

לא יעשו לך כלום!

אף אחד לא יגיש נגדך כתב אישום בין לאומי על שלושה מגברים.

כל פעם שאני מנסה לקנות מהם משהו - או שאת הפריט המסוים הם פשוט לא שולחים לישראל או שהם לא מוכנים לקבל את כרטיס האשראי ואז הם מצפים שאני קודם כל אעביר להם כספים בפייפאל - מה שלא בא בחשבון כי אני מוכן להעביר את הכסף רק לאחר קבלת המוצר ולא לפני

ואז הם מתחילים לנדנד לך על זה שאתה לא סגרת קניה ושיש לך חוב ובסופו של דבר אחרי שלוש כשלונות החלטתי לא לקנות ככה יותר כי זה פשוט לא עובד בשבילי ועד היום הם לא סגרו לי את החשבון ולמען האמת אני מקווה שהם יסגרו את החשבון שלי.

המחיר של המשלוח כל כך יקר שזה כבר שווה את מחיר הקניה בארץ ולפעמים יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין קשר בין החברה הזו לEBAY אתה יכול להיות רגוע.

אני קניתי כמה פעמים וביטלתי אבל אני תקשרתי עם המוכר ועם EBAY וניסיתי לצאת פייר לשני הצדדים.

אם הצד השני היה חמדן מידי ולא הסכים לפשרה הוגנת התעלמתי ממנו.

הוא איים ואיים ובסוף קיבלתי NONE PAY DISPUTE ,מה שמדליק נורת אזהרה למוכרים מפנייך.

אחד שמציע ולא משלם.......דבר שיצור לך ברקורד FEEDBACK שלילי (חשוב לאמריקאים שיהיה FEEDBACK חיובי) ככה זה עובד שם ,עסקים עם אמון לא כמו בארץ........

תכלס כסף לא יקחו ממך אם לא תרצה אבל שם רע ורקורד שלילי לרזומה הקטן שיש לך (הנחה שלי)

יפגע בך מלעשות עסקים באיביי.

לפחות תצע לשלם את העמלת פרסום שלו ,זו דעתי.

פורסם

שטויות, לא קרה כלום

גש לאיבאיי, כנס שם ל SECURITY CENTER, תכנס ל PROBLEMS WITH SELLEER, ואז תחפש את הבעיה שהכי מתאימה למצב שלך, אם לא אז פשוט תלחץ OTHER PROBLEM, משם, הם כבר יובילו אותך, תינתן לך שם אופציה לכתוב בדיוק מה קרה, רק אל תשכח לציין בכל שלב את מס' הפריט, (AUCTION NUMBER), כדי שידעו על מה מדובר, וגם על מנת שיקשרו בין שלושת המקרים, אל תדאג הם פועלים מאוד מהר, ותוך 24 שעות כבר יחזרו אלייך עם תשובות או שאלות.

בכל אופן , כסף לא יקחו ממך בכל מקרה כי פשוט אין להם את המספר כרטיס אשראי שלך, ולכן לא ניתן לחייב אותך.

under construction..

פורסם
כל פעם שאני מנסה לקנות מהם משהו - או שאת הפריט המסוים הם פשוט לא שולחים לישראל או שהם לא מוכנים לקבל את כרטיס האשראי ואז הם מצפים שאני קודם כל אעביר להם כספים בפייפאל - מה שלא בא בחשבון כי אני מוכן להעביר את הכסף רק לאחר קבלת המוצר ולא לפני

ואז הם מתחילים לנדנד לך על זה שאתה לא סגרת קניה ושיש לך חוב ובסופו של דבר אחרי שלוש כשלונות החלטתי לא לקנות ככה יותר כי זה פשוט לא עובד בשבילי ועד היום הם לא סגרו לי את החשבון ולמען האמת אני מקווה שהם יסגרו את החשבון שלי.

איבאי זה מקום קניה מצויין והמון ישראלים ואנשים מכל העולם רוכשים שם בבטחון ללא שום בעיה (עדיף כמובן לקנות ממוכר עם הרבה פידבקים חיוביים ואם המחיר זול בצורה לא הגיונית לבדוק שלא מדובר בתרמית). המשלוחים לא יקרים (תלוי מה, ממי ואיך) והמחיר כולל משלוח ומיסים יוצא בפעמים רבות זול בעשרות אחוזים (כבר יצא לי אפילו במעל 100%) מהמחיר בארץ, מעבר לכך, המבחר עצום.

אין שום הגיון בכך שקודם תקבל את המוצר ורק אז תשלם, זה לא נהוג בשום מקום בעולם (בטח לא בארץ). התשלום בPAYPAL הוא בטוח ויש ביטוח וכיסוי עד סכום מסויים.

לא הכל יותר משתלם לקנות באיבאי מאשר בארץ (גם אם המחיר טוב יותר לאחר משלוח ומס לעיתים השירות והאחריות שתקבל בארץ שווים יותר מההפרש במחיר) אבל בהחלט יש דברים רבים שכן.

לפותח הת'רד, דבר ראשון שהייתי עושה זה לשלוח מייל למוכר ולהסביר לו את הבלבול ושיבטל את הרכישה. אין לך מה לדאוג, כפי שאמרו פה מקסימום יתנו לך פידבק שלילי.

פורסם

היה לי את אותו מקרה של חוסר הבנה

שלחתי להם מייל שלא אני ביצעתי את ההזמנות אז המליצו לי לשנות סיסמא לדואר שלי ובזה נגמר הסיפור

ואצלי הייתי צריך לשלם 7500$

:-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
לא יעשו לך כלום!

אף אחד לא יגיש נגדך כתב אישום בין לאומי על שלושה מגברים.

קודם כל, הרי ברור שקודם אתה תשלם ורק אז הם ישלחו לך את המוצר...

נראה לך אחרת?

בכל אופן, פייפאל זה צורת התשלום הכי טובה שקיימת בתחום הזה, מכמה סיבות:

1. פייפאל זו חברת בת של איביי, ולכן כל טראנסאקציה בפייפל מיד מעודכנת באיביי, לכן אם שילמת בפייפאל איביי מיודעים לכך, ובמקרה של אי קבלת המוצר, אתה מבוטח ותקבל כספך חזרה.

2. בפייפאל, אתה יכול לשלם באשראי שלך, ללא מסירת פרטי כרטיס האשראי לגורם בלתי מוכר, צד שלישי ואותו אתה לא מכיר, לפייפאל יש אפילו כרטיסי אשראי שהיא מנפיקה.

3.נכון להיות לא ניתן למשוך כספים מפייפאל למדינת ישראל, אך גם זה יגיע, או במידה ויש לך חשבון בנק אמריקאי , אתה תוכל למשוך לשם את כספי המכירות שלך, בכל אופן, במקרה של קנייה , כמפורט בסעיף 1+2.

ועכשיו כמה דברים על מנת שפשוט לא תטעה אחרים.

קונים רק ממישהו אמין, מה זה אמין? אמין זה אחד בעל מכירות רבות וותק באתר, וכמובן בעל פידבק חיובי, רוב המכירות האמריקאיות באתר הם בנויות על אמון, והכי חשוב לאמריקאים זה הפידבק.

דבר שני, לפני שמתחייבים לקנות משהו, מה זה מתחייבם, כאשר אתה מאשר את הBID או ה BUY IT NOW, אתה בעצם חותם על הסכם\חוזה שמשאר את העובדה שאתה מתחייב לקנות.

ולכן עדיף שוב, לפני כן, לשלוח הודעה למוכר, ולשאול אותו בדיוק כמה יעלה משלוח לישראל והאם הוא בכלל מוכן לשלוח לישראל ואם כן מה תהייה העלות, מיותר לציין שאני יוסיף שכדי שתכתוב את הPOSTAL CODE שלך, (מיקוד) על מנת שיהיה קל יותר למוכר להכנס לאתרי החברות השונות ולבדוק כמה בדיוק עולה המשלוח.

כמוכן, מומלץ לבדוק באיזה סוג של משלוח המוכר מעוניין לשלוח לך, אם זה יהיה דואר ים, זה יכול לקחת גם חודשיים, השיטה הכי נפוצה היא כמובן דואר אוויר, או דואר אוויר רשום ע"י שירות USPS(הדואר האמריקאי ) או ע"י החברות משלוחים השונות(FEDEX,UPS,DHL,TNT).

המון ישראלים קונים באיביי מידי יום, כולל אני ועוד רבים אחרים, מיותר לציין שכמעט ולא נתקלתי בבעיות מסובכות וגם אילו שהיו קצת בעיתיות נפתרו בד"כ תוך כ24 שעות.

ברדע שקוראים הכל עד הסוף , ובאמת מבינים על מה אתה מאשר ומה התנאים ואיך העברות מתבצעות, זה נהיה הרבה יותר קל ממה שנדמה לך, ואל תשכח גם על המשלוח ניתן להתווכח, לפעמים מוכר לא מכיר משהו אחר פרט לUPS, ששם המשלוח מאוד יקר(דיוור ע"י שליח חתימה במקום), ולכן אתה יכול להגיד לו לשלוח את זה בצורה אחרת וכך להוזיל לך עלויות.

בכל אופן אני רק יוסיף ואומר את מה שאני אומר תמיד, רק פריטים שלא ניתן להשיג בארץ ואו נדירים בארצנו, כדי להזמין מאיביי, אם תבחר לדוגמא בHU של פיוניר פשוט, אתה כנראה תשלם בסופו של דבר את מחירו בארץ מפאת חוסר הכדאיות לייבאו אישית.

בכל מקרה, אם אין לך את הנסיון הנ"ל ואתה לא ממש מבין בעניין, אל תתן המלצות שווא תן למי שכן מנוסה לעשות זאת במקומך, אולי אתה בוחר שלא להמשיך לרכוש דרך איביי, אבל תן לאילו שכן רוצים לעשות זאת ללא גרימת נזק להם(BANNED מאיביי ואי יכולת לבצע רכישות).

שמבינים את הדברים זה נראה אחרת.

לילה טוב

G.Mr

under construction..

פורסם
שלום לכולם!

לפני כמה ימים נרשמתי לאי באי .איך נרשמת בלי לתת כרטיס אשראי ושיחייבו אותך בדולר לקבל קוד?

ובאי באי נתתיהכתובת של MUSTOP בניו גרסי על שמי. הכתובת למשלוח לא משנה להם, אבל מה עם ההירשמות? לא נצרכת לכרטיס אשראי תקף ו/או לחשבון paypal תקף? תבדוק את עצמך ובכל מקרה תנהג לפי העצה שנתנו לך לפנות לאי בי ולבקש עזרתם , התעלמות מבעיות לא מעלימה אותן היא רק מייצרת צרות נוספות בדרך כלל.

מקווה שתעזרו לי.

בהצלחה ושיהיה לכולנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...