Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צעדים בקליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בשביל חבר:

קליאו B שנת 01' 1.2 ל'. בהאטה הטורים צונחים והמנוע משתנק ונכבה. המוסכניק טוען שמנוע הצעדים תקוע על מצב פתוח וזו הסיבה. עד כאן נשמע הגיוני.

הבעיה היא שבהתחלה המוסכניק טען שצריך להחליף את בית המצערת עם מנוע הצעדים כי אין אפשרות אחרת - bullshit ללא ספק. לאחר בקשה לנקות את מנוע הצעדים מבפנים - הוא טען שלא ניתן לפתוח אותו. אחרי לחץ מתון הוא טען ש"באופן יוצא מן הכלל" הוא ינסה להחליף רק את מנוע הצעדים.

השאלות הן:

1. האם באמת לא ניתן לפתוח מנוע צעדים של רנו/קליאו על-מנת לנקות אותו מבפנים?

2. האם מישהו מכיר את טווח המחירים להחלפת מנוע צעדים בקליאו B?

3. מוסך מומלץ?

תודה מראש.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

המוסך המדובר הוא מוסך רנו המרכזי בת"א ברחוב ריבל.

ההמלצה מבוקשת לאזור ת"א.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
שאלה בשביל חבר:

קליאו B שנת 01' 1.2 ל'. בהאטה הטורים צונחים והמנוע משתנק ונכבה. המוסכניק טוען שמנוע הצעדים תקוע על מצב פתוח וזו הסיבה. עד כאן נשמע הגיוני.

הבעיה היא שבהתחלה המוסכניק טען שצריך להחליף את בית המצערת עם מנוע הצעדים כי אין אפשרות אחרת - bullshit ללא ספק. לאחר בקשה לנקות את מנוע הצעדים מבפנים - הוא טען שלא ניתן לפתוח אותו. אחרי לחץ מתון הוא טען ש"באופן יוצא מן הכלל" הוא ינסה להחליף רק את מנוע הצעדים.

השאלות הן:

1. האם באמת לא ניתן לפתוח מנוע צעדים של רנו/קליאו על-מנת לנקות אותו מבפנים?

2. האם מישהו מכיר את טווח המחירים להחלפת מנוע צעדים בקליאו B?

3. מוסך מומלץ?

תודה מראש.

שלום לך,

ברשותי קליאו 1.2 שנת 2001. גם אני סבלתי מהבעיה הזאת, המנוע השתנק ונכבה לי בצמתים או בהורדות הילוכים לקראת עצירה.

במוסך הנעות בכרמיאל התחילו לחפש בריחות אוויר פה ושם אך טענו שהכל בסדר, וחוק מרפי עבד-ז"א כשעשו נסיעות מבחן המנוע לא נכבה.

בשלב מסויים נמאס לי, גם אני חשבתי אז בכיוון של מנוע צעדים אבל באותו זמן חשבתי גם שמשהו חונק את המנוע ומונע ממנו לנשום.

אז גיליתי לתדהמתי שצינור האוויר - כן זה שמחובר למסנן האוויר קרוע בקצה המחובר לדופן הרכב, אי שם ליד הפנס הקדמי שמאלי. גם קרוע ושואב אוויר חם מתא המנוע, וגם סתום ברובו בגלל שהוא מורכב מסלילים מתכווצים.

סידרתי אותו ומאז המנוע לא נכבה אפילו פעם אחת למרות שלדעתי גם אצלי קיימת בעיית מה או במנוע צעדים ,או בחיישן מצערת. כך בנסיעה ב 20 קמ"ש מהילוך שני הרכב מקפץ לו קדימה אחורה, ובכלל הסל"ד לא יציב.

מקווה שעזרתי. תבדוק את צינור האוויר.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

תודה למגיבים.

אולי בכל זאת מישהו יודע אם באמת לא ניתן לפתוח מנוע צעדים של קליאו על-מנת לנקות אותו מבפנים?

פורסם

פנה לאיציק אזולאי / חיים עזר מהמוסך המרכזי החדש שבראשון לציון וציין שאני הפניתי אותך.

אני בטוח שהם ינסו לעזור בפתרון הנושא.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...