Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לוובר 40!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

חבר הביא לי זוג קרבורטורים כפולים של וובר DCOE 40 שוכבים!!

אני רוצה להרכיב אותם על פורד סיירה מנוע 1800 וכבר יש לי סעפת והכל!

השאלה שלי היא אם זה יתאים לי אפילו שזה הגיע מפג'ו ראלי מנוע 1300, שכמובן היא 100 כ"ס ושלי 90 כ"ס.

היום שאלתי כמה אנשים שמתעסקים עם קרבורטורים ואמרו לי שבגלל שזה בא ממנוע כזה קטן זה לא יתאים לשלי בגלל שהמשהו בצינור ונטורי של האוויר לא יתאים כי יש לי מנוע 1800!

שיגעו לי תשכל ואני רוצה לדעת תשובה רק של אנשים שמבינים באמת כי זה דבר שיכול לברוח לי מהידיים מחר אם אני לא מחליט אז באמת רק אנשים שמבינים ויכולים לתת לי חוות דעת מדויקת!!

יקי!!!

פורסם

יקי שלום רב!

לאחר ההודעה הפרטית שקבלתי ממך, התלבטתי אם לענות לך בה.פ, או כאן על גבי הפורום, לטובת מתלבטים אחרים!

לאחר שהבנתי שיש לך סעפת ושני קרבורטורים. וויבר כפולים ושוכבים, האם אתה בטוח שהסעפת מתאימה לסיירה 1800?

הסעפת פורקה מפזו ראלי, ואין קשר לגודל המנוע, באם הסעפות לא יתלבשו לך במקום הסעפת שיש לך!

לכן בלי פרטים נוספים, ומבלי לקחת בחשבון התאמת חיבורי זרועות ושטנגות לכבל הגז והצוק,הייתי

ממליץ לך לרדת מזה, הדבר בגדר בלתי אפשרי ובלתי כדאי!!

המתן לתגובות נוספות אולי ממר ינקו הנכבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בטח שיש לי סעפת לפני הכל קניתי סעפת שמתאימה לרכב שלי !

מה שלקחתי זה רק את הקרבורטורים שני קרבורטורים שלא חסר בהם חלקים ולא כלום , שמעתי מכמה שאולי אני יצטרך להחליף את הדיזות דלק אבל גם לא בטוח! הוונטורי שיש לקרבורטור הוא 32 אם זה יעזור!

אבל מבחינת התאמה יש לי הכל סעפת ויום ראשון אני קונה אטמים שמתאימים אםם באמת אני לוקח את הקרבורטורים האלו!

יקי!!!

פורסם

כעיקרון המאידים לא מתאימים לנפח מנוע של 1800

צריך לעשות שינויים בצואר ונטורי בדיזות הראשיות ובסרק

זה לא כל כך מקצועי לתת תשובה מקצועית בלי לראות את הסעפת

ואת המאידים שברשותך.

ינקו

פורסם

תודה רבה לך אולי ביום ראשון אני יגיע כדי שתראה

אה ויש פה איזה טבלה שאני רוצה שתראו כי יש כמה שאומרים שהצינור וונטורי מתאים ויש כמה שאומרים שלא אז תסתכלו שניה על הטבלה הצינור וונטורי שיש בקרבורטורים האלו זה 32 מ"מ

http://www.dcoe.net/carbs_files/diagram.gif

יקי!!!

פורסם

אני חושב שיאקי לא הסביר את עצמו כמו שצריך...

הוא הביא סעפת מיוחדת של חברת ברטון שמתאימה למנוע פינטו 1800 ול 2 ווברים כפולים שוכבים.

בנוסף הוא הביא זוג קרבורטורים שירדו מ 205 ראלי DCOE. הוא הביא רק את הקרבורטורים.

אין קשר לסעפת שלהם.

מספר אנשי מקצוע אמרו לו שהוונטורי שיש בקרבורטורים יהיה קטן מידי למנוע שלו. אני לא מסכים איתם.

לגבי הדיזות, אני מסכים לחלוטין, צריך להחליף וגם לזה יש לי את המידות המדוייקות.

34mm Chokes

135 main jets

F11 emulsions

190 air correctors

35 pump jets

idle jets,45/f9

4.5 aux vents

בקשר לוונטורי, יש פה טבלה שמסבירה בדיוק איך מחשבים את הוונטורי ביחס לסל"ד ולנפח מנוע.

diagram.gif

כמו שאתם רואים, מנוע 1300 שהמנתק שלו ב 7000 ושיא הסל"ד שלו ב 5000 מתחבר בדיות לקיו

שמצוייר בטבלה ומתייחס למנוע 1800 ששיא הסלד שלו ב 5000 והמנתק ב 6000 (שזה מנוע פינטו 1800).

לפי הנתונים האלה הוא צריך וונטורי בין 32 ל 33, וכידוע, ה DCOE מגיעים עם וונטורי 32 ככה שהוונטורי

אצלו בקרבורטורים יתאים בהחלט.

אני לא בא לזלזל בידע של אנשי המקצוע, אבל הדבר נעשה המון בארץ ובחו"ל ולפי חישובים מדוייקים,

ולא לפי מה שנראה מתאים.

יום טוב,

ערן.

• תוכן חדש...