Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסכניק אחד אמר שחסר פין אחד, אני לא מכיר את המערכת מעברי, אני בסך הכל דיי חדש בענייני הקסנטיה, ואחד אומר בצורה אחרת שהמנגנון תקול.

המוסך המורשה כמובן הציע מיד שיפוץ השסתום ב800 שקל. אבל זה כנראה לא היה פותר את הבעיה, אז אמרתי יפה שלום.

יש אפשרות לתקן את החלק המדובר?

או באמת כמו שהמליצו, להחליף את כל היחידה עם השסתום?

בחור אחר, אמר בטלפון, שבכלל לא מתקנים או מחליפים, אלא מחליפים את כל הגשר שהיחידה והשסתום מורכב עליו.

תשאל אותו אם לא כדאי להחליף את כל הפרונט באותה הזדמנות, יכול להיות שיותר קל פשוט לסתום את כל הצינורות עם סיליקון בזמן שהאוטו בגובה התקין ואז לא תהיה בעיה...:wink:

סע לרמת ישי, הוא יפתור את הבעיה יותר טוב מהמוסך המורשה..ויותר בזול.

בריאות לכולם!

פורסם

מצטער , לא היה לי זמן ךגלוש בימים אחרונים.

ארנון וארז יודעים איך להסיגיני בנייד!!!!!!!!!!:roll:

תקתוקים נשמעים בדרך כלל כאשר ה"בומבה " המרכזית מתחילה להתרוקן או פשוט קרסה. זה אמנם חשוב לתקנה/להחליפה אך לא קריטי.

לידיעה , ווסת הלחץ הראשי , כן טוען ופורק בלתציפ מדויקים , בדיוק כמו מדחס אויר. היחס הוא בין 80 KBAR טעינה 160KBAR פריקה. כאן הוא נותן למשאבה לפעול מבלי ליצור לחץ עד ירידת הלחץ לסף של 80KBAR , בלי קשר ל"בומבה" אשר משמשת כגלגל תנופה של המערכת, דבר המתקייפ ברוב המערכות ההידוליות מרובות פעולה , כגון "שופל" או מרססי דגניה...

לגבי כוון הגובה , האם הרכב עשה איזו קפיצה על גבנון מיותר?. אם עדיין יש לך בעיה צור עימי קשר ונעשה חשיבה יחדיו.

בברכה ZVIDOC

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אני עכשיו יודע למה כל העסק לא עובד תקין, וזה באשמתי, שיחקתי עם הבורר יותר מידי בשבוע האחרון, עד אשר החלק הקדמי הפסיק להגיב לבורר.

הוא מגיב למצב עליון ומצב תחתון.

כרגע הוא נמצא במצב נורמלי אחרי שמכונאי הזיז בעזרת מברג מלמטה את מה שהבורר היה אמור להזיז. (קורקטור?),

אני לא רוצה לנסות להעלות שוב למצב עליון כדי למנוע אי נעימות...

בכל מקרה, הבומבה נגד שקיעה עושה את עבודתה מצויין עכשיו, משום מה כיומיים אחרי החלפתה היא לא עבדה בכלל, ועכשיו הרכב שוב לא שוקע בלילה והכל בסדר בנושא הזה.

צבי, בשופל שלי יש שלוש אקומולטורים שנראים כמו בומבה בחלקו הקדמי של השופל, האם בהם יש גז? האם הם מסיימים את חייהם? עכשיו כשאני חושב על זה, גם בשופלים חדשים יש כ4 בומבות, האם דרושה החלפה שלהן?

פורסם
אני עכשיו יודע למה כל העסק לא עובד תקין, וזה באשמתי, שיחקתי עם הבורר יותר מידי בשבוע האחרון, עד אשר החלק הקדמי הפסיק להגיב לבורר.

צבי, בשופל שלי יש שלוש אקומולטורים שנראים כמו בומבה בחלקו הקדמי של השופל, האם בהם יש גז? האם הם מסיימים את חייהם? עכשיו כשאני חושב על זה, גם בשופלים חדשים יש כ4 בומבות, האם דרושה החלפה שלהן?

אין ספק כי בורר הגובה לא נועד לשימוש יום יומי. למרות זאת עצם העובדה כי כרגע הצלחת להפעילו רק חלקית מעיד על בעייה אשר דורשת בדיקה,

באשר ל"שופלים ומבונות אחרות , כולל כני נחיתה של מטוסים. אכן יש ,בומבות, עם גז חנקן בדיוק כמו בסיטרואן ויש צורך להחליפן או למלאן בזמן אחרת יגרם נזק למערכת הידראולית.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

ברמת ישי יש את עדנאן, לא כולם אוהבים אותו אבל אני למוד נסיון עם כל האחרים.

הבעיה היחידה איתו היא שכשאתה נוסע אליו לטיפול/תיקון והתכנית היא לחכות עם הרכב עד שיתוקן, אתה צריך להגיע מוקדם ולשחרר לעצמך את רוב היום.

דרך אגב, יכול להיות שפשוט עיקמת מעט את המוט השולט בבורר הגובה או שהבורג שנמצא שם בלחץ פשוט החליק טיפה.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...