Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי רנו 5 GT טורבו מודל 87 (1.4 טורבו),רכשתי לאחרונה רביעיית NGK BR8EVX אלו פלאגים מסדרת פלטינום שמומלצים בספר רכב של הרנו שלי,עדיין לא הורכבו על הרכב.

בקיצור כתוב על האריזה שלהם מאחור "כוון את מרווח הניצוץ לפי המלצת היצרן",הבנתי שמכוונים אותם על ידי כלי בצורת מניפה,השאלה שלי עד כמה קריטי לכוון את המרווח?

צירפתי תמונה של הפלאגים.

תודה מראש.

NGK.JPG

פורסם

ברוב המקרים אין צורך לכוון מצתים, הם מגיעים מכוונים על יצרן המצתים!

יחד עם זאת לרכבים מסוימים, בעלי מנועים שונים, ובעלי מנוע יחודי כמו לרנו 5 רגיל לעומת רנו 5 טורבו, יש להרכיב מצתים מסוימים, עם מרווח מסויים, שקבע היצרן, ולכן חשוב מאד להקפיד להצמד להוראות היצרן, ולכן יש לקנות מצת מתאים, עם מרווח מתאים, או לשנות מרווח, לפי הוראות יצרן הרכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבל על הזמן עד שמצאתי את המצתים האלו,אף אחד לא מוכר אותם וגם המחיר שלהם בהתאם.

הייתי בטוח שמצתים מגיעים מכוונים מהמפעל ,ברגע שקראתי שכתוב על האריזה שהם דורשים כיוון "נדלקה לי הנורה".

טוב,אם זה קריטי אני אפנה לאיזה חשמלאי שיכוון לי אותם.

פורסם

לא צריך. תבדוק מה הכיוון מומלץ ע"י היצרן, קנה דיסקית כזו (עולה ממש כמה שקלים) ותבדוק את הכיוון/תכוון בעצמך. אם אתה יודע להחליף פלאגים אני די בטוח שתדע לעשות את זה.

...Carpe Diem

פורסם

אשמח לעזור לך בנתון המרווח הרצוי שבפלג במנוע הספציפי, המותקן ברנו 5 טורבו.

עליי רק לדעת הוא מה דגם הרכב הספציפי (מופיע כחלק מקוד הרכב - מוטבע באחד המשקופים למיטב זכרוני).

כמו כן, אם תזדקק למניפה - יש ברשותי אחת כזו.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי תודה לך,קצת יהיה קשה לי להגיע אלייך כי אני ירושלמי.

בקשר למרווח יש לי היינס של רנו 5 וגם אוטודאטה,המרווח הוא 0.7 לפי אוטודאטה והיינס,אבל סתם ככה הדגם של הרכב הוא C405 מנוע C1J-788.

הבנתי את הקטע עם המניפה,אבל אני אמור לכופף את החלק הבולט?

• תוכן חדש...