Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, רבותי, אז לכל התוהים לגבי הפרינץ 4 הזאת...

כידוע (או שלא ידוע..) יש לי פרינץ 4, מודל 71.

אם לא היתה לי, בהחלט הייתי לוקח את זאת, היא באמת אטרקטיבית ביגלל גילה.

מי שמחזיק בה עכשיו הוא לא הבעלים שלה, הבעלים זה חבר שלו, והוא מחזיק את רישיונותיה..

אני יודע שאני יכול להוצי את האוטו ב 1500, אולי פחות, אבל אני לא רוצה, וזה דווקא מפני שאני רציני !!

אני מחפש פרינץ 4 לחלפים, הפרינץ הזאת ברת שיפוץ, וזה גם לא כל כך קשה לשפץ אותה, את הגג צריך לישר (זה כניסה קטנה בגג, לא כולו), מכסה מנוע אפשר לישר או להחליפו, האיש אומר שהמנוע עובד טוב, בקיצור, אני לא מתכוון לשחוט אוטו כזה, ואם מישהו ירצה לקחת, אני מוכן לעזור לו מבחינת ידע (סיפרות, חלפים, בעלי מקצוע וכו..)

האוטו נמצא במוסך עידן, בהרצליה, ממש מאחורי שדה תעופה הרצליה, וצמוד אליו .

לדעתי, אם מישהו רוצה לקחת, שיעשה זאת זריז, וידרוש לדבר עם בעל האוטו, מי שמסר את האוטו לבעל המוסך. אצלו הניירת של האוטו.

בעל המוסך לא רוצה להתעסק עם האוטו הזה, האוטו היה עם חלונות פתוחים, גשם חודר, אני זה שסגר את החלונות.

מי שמציל את האוטו הזה, מקבל חברות כבוד במועדון NSU ישראל... :roll:

NSU Club Israel

פורסם

הוא אומר שהוא מעדיף לזרוק את האוטו, מאשר למכור אותו ב 500 ש"ח או סביב 500 (זה מה שהיצעתי לו) כנראה שזה מה שיהיה בסופה.

תסלחו לי כולם, אבי, דרור ו- yonix250, אבל אני חושב שגם אתם וגם בעל הרכב טועים. אם הוא מעדיף לזרוק אותו מאשר לקבל 500 ש"ח אז או שהוא אדיוט או שהוא סתם מ#*%יק שנהנה לראות שאנשים לא מקבלים מה שהם רוצים.

על אנשים כמוהו מספרים את הבדיחה על נ"מ- "אם אני לא אטוס, אף אחד לא יטוס..."

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הירושלמית הסגולה ללא רישיונות...!

להזכירכם יש עוד אחת אבל 1200 ללא מנוע בי-ם במצב סביר לחלוטין אם מישהו מעוניין -רן

NSU Club Israel

פורסם

אישית, אני חושב שהוא שניהם... :-) + חוסר אכפתיות וחוסר כבוד לרכב.

הרי הוא לקח את האוטו בכדי לנסות לעשות קופה על מישהו... לא מאהבת NSU.

תסלחו לי כולם, אבי, דרור ו- yonix250, אבל אני חושב שגם אתם וגם בעל הרכב טועים. אם הוא מעדיף לזרוק אותו מאשר לקבל 500 ש"ח אז או שהוא אדיוט או שהוא סתם מ#*%יק שנהנה לראות שאנשים לא מקבלים מה שהם רוצים.

על אנשים כמוהו מספרים את הבדיחה על נ"מ- "אם אני לא אטוס, אף אחד לא יטוס..."

NSU Club Israel

• תוכן חדש...