Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עלה לי רעיון גאוני.

החניה הפרטית שלי היא בדיוק שתי מטר מעדן חלון החדר שלי,והמחשב שתי מטר מחלון שלי.

אני רוצה לתלות מצלמת מחשב על הסורגים של החלון לכיוון הרכב,בעזרת תוכנת אבטחה המצלמה תצלם כל לילה מה הולך באיזור הרכב שלי.

למישהו יש מצלמה כזאת שהוא לא עושה איתה כלום? מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שלצלם באיכות טובה?

תודה רבה לכל העוזרים.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
אהלן

עלה לי רעיון גאוני.

החניה הפרטית שלי היא בדיוק שתי מטר מעדן חלון החדר שלי,והמחשב שתי מטר מחלון שלי.

אני רוצה לתלות מצלמת מחשב על הסורגים של החלון לכיוון הרכב,בעזרת תוכנת אבטחה המצלמה תצלם כל לילה מה הולך באיזור הרכב שלי.

למישהו יש מצלמה כזאת שהוא לא עושה איתה כלום? מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שלצלם באיכות טובה?

תודה רבה לכל העוזרים.

אני קניתי מצלמה אלחוטית של X10 בארה"ב ( www.x10.com ) יש להם מצלמות שונות בדיוק לשימושים האלו, עם מנגנון אינפרא שמזהה תנועה, מפעיל את המצלמה, מצלם ושולח לך מייל עם התמונות/שידור חי אונליין...

כך לא רק שהמכוניות מרגישות בטוחות, הן גם עושות פוזה כל הזמן כי הן יודעות שמצלמים אותן.. :wink:

מומלץ.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

החנייה מוארת פחות או יותר...אני חושב אפילו לשלב פרוג'קטור ביחד עם המצלמה! לאיכות מירבית!

אגב ליאור ברוך,לא מצאתי שם משהו...הלכתי לאיבוד.

התוכל לכוון אותי?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בעניין המחשב- ישנה תוכנה בשם GOTCHA שתתאים בדיוק לצרכים שלך. התוכנה מקליטה אך ורק מתי שהיא מזהה תזוזה ושומרת את החומר במחשב.

בעניין התאורה- מצטרף להמלצות להתקנת פרוז'קטור, לא חושב שיש מצלמת וואב שתצליח לצלם באיכות טובה בתנאים חשוכים.

איתמר

.Honda- more then a dream

פורסם

ישנה בעיה בהקשר לתוכנה הזו, מכיוון שהצילום מתבצע למעשה ברחוב - מה שאומר אנשים שהולכים, מכוניות נוסעות, כלבים, חתולים , ג'וקים ;) וכאלה... כלומר בעצם ברוב הזמן הצילום שיתבצע הוא יהיה למעשה די רציף..

לגבי המצלמה, אני רכשתי בקוסמוס מצלמה מעולה ללא דופי ב160 ש"ח - היא כוללת כיווניים אוטומטיים כמו צמצם וחשיפה.. איכות שלדעתי לא הייתה מביישת מצלמת וידאו..

הבעיה היותר גדולה היא אכן התאורה כמו שהוזכר.. כמעט אף מצלמת אינטרנט אם בכלל תוכל לצלם בחושך של רחוב, אפילו אם מתבססים על מנורת רחוב (עלובה למדי)..

כמו שאמרו מצלמה אלחוטית בשילוב עם מקור אור חזק יהיו פיתרון מצויין.

בהצלחה:)

פורסם

אורן, לא יפה להגיד "עלה לי רעיון גאוני", אתה יכול לפרסם את הלינק הזה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=60267524

ועכשיו אתה יכול לחזור לPSI, ולראות מה רשמתי למי שפתח את השרשור, אח"כ תחשוב אם זה חכם, אני אישית הגעתי למסקנה חד משמעית, עזוב שטויות, תמשיך לישון באוטו.

אצלך זה אולי יהיה טוב בתור פתרון זמני עד שתתפוס את ה-@##&$@#%^ שמתנקל לך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...