Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין מאוהב במקלארן F1...

:-)

יונתן??!!??!!??

מקלארן F1 vbmenu_register("postmenu_794452", true);

נהג שודים (> 1000 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

שחר.

פורסם

קלארקסון:

It is a triumph for lunacy over common sense, a triumph for man over nature and a triumph for Volkswagen over absolutely every other car maker in the world

Model Bugatti Veyron 16.4

Rating Five stars

Verdict Deserves 12 stars. Simply as good — and as fast — as it gets

פורסם
תיקון לתיקון - 5 מיליון ליש"ט...

מה שאומר שהסכום הראשון שצויין היה נכון :-)

5 מיליון ליש"ט שווה בערך ל-7 מיליון יורו...

פורסם

בשיא של המהירה ביותר ליצור סדרתי שייך ל- CCR!!! (לפי כל תקני השיאים....)

388 קמ"ש שנמדדו על הכביש...

המהירות של הווירון בתנאי מזג האוויר הרגיל כמעט ולא נתנת למימוש מכייוון שהאירודינמיקה שלה לא מאפשרת זאת....!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אל תדאגו, כשאני אהיה מולטי מיליארדר אני אקנה ויירון ו S7 ואני אגיד לכם מי יותר מהירה ;)

חביבי .. אני שם צ'יפ של פרילינג .. ופילטר פתוח מ E&A .. והלך לך על ה ווירון כפרה.. ;)

פורסם

אח של'ו העונדה שלי אוכלת את הf1 שלך !

ועכשיו ברצינות , המון לא יודעים את זה אבל המכונית הכי מהירה שדרכה אי פעם על כביש היא ה1988 Callaway Sledgehammer Corvette. שמגיע ל-410 קמ"ש! !

הענין הוא שאולי יש שתיים כאלה וזה נקרא מכונית משופרת אז זה לא כל כך חוכמה..

יוגב

sh.jpg

• תוכן חדש...