Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר דיברנו על מכוניות, וזה התפתח לוויכוח על המוכנית הכי מהירה. הוא טען שבוגאטי ויירון מגיעה ל400 קמ"ש ולכן היא הכי מהירה, ואני אמרתי שקוניגסיג(לא יודע איך כותבים אז אל תיטפלו לפרט הזה) היא הכי מהירה, העניין הוא שבדקתי, והבוגאטי מגיעה ל252 מייל, לעומת הקוניגסיג שמגיעה ל248 מייל. אז הבוגאטי יותר מהירה, או שהבוגאטי בכלל לא מכונית ייצור?(עם תג מחיר של כמעט מיליון דולר).

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

שתיהן נחשבות מכוניות מייצור סדרתי כלומר שאם אתה מולטי מיליונר אז אתה פשוט יכול להזמין אחת.

(בתכלס אבל זה לא תמיד עובד ככה, במקרה של האנזו החברה החליטה למי למכור ולמי לא)

הCCR לקחה את התואר מידי המקלארן F1 וכעת הויירון מחזיקה בתואר.

בקיצור הווירון!

פורסם
שתיהן נחשבות מכוניות מייצור סדרתי כלומר שאם אתה מולטי מיליונר אז אתה פשוט יכול להזמין אחת.

(בתכלס אבל זה לא תמיד עובד ככה, במקרה של האנזו החברה החליטה למי למכור ולמי לא)

הCCR לקחה את התואר מידי המקלארן F1 וכעת הויירון מחזיקה בתואר.

בקיצור הווירון!

אבל היא כזאת כבדהההה

פורסם

על משקל גמד גמד אבל עם כזה אז הויירון כבדה כבדה אבל עם כזה.. מנוע :-)

וכזה תכנון אווירודינמי וכזו תיבת הילוכים וכזה וכזה .....נראה לי שמספיק לא? :wink:

אגב קלרקסון טען בפרק האחרון שלWV עלה 7 מיליון יורו לבנות כל מכונית והם עשו זאת רק

בשביל ההישג הטכני, מעניין אם זה נכון או פורסם על ידם כדי להאדיר את שמם..

פורסם

הויירון מוגבלת ל 252MPH בעיקר בגלל הצמיגים 1.36מליון $

לסלין הוכנה ערכה שמשדרגת את הספק המנוע ל 1000 ועדיין המחיר הוא חצי מהויירון (יהיה כסף דלק:wink: )לדגם הרגיל רק 750 סוסים(מעניין כמה יש לדגםהמירוץ-יותר או פחות?)

הקוניגסג CCR מוערכת ב245MPH

הקורבט סלדג'האמר של קולאווי נמדדה ב254 MPH (על מסלול- ממוצע של מהירות עם ונגד כיוון הרוח)

במחיר מציאה של 400,000$בלבד

לפרארי FXX יש 800 סוסים 1.875מליון$

לקוברה שלבי יש הערכה ל415 קמש מול 406 בלבד של הויירון:roll:

פורסם

רק רגע, זאת רק המהירות המוערכת של הויירון? יענו לא בדקו את זה? תנו לי את המכונית הכי מהירה שמדדו! ואני מדבר על מכונית ייצור, לא אחת ממכוניות הסילון שמריצים במדברי מלח.

פורסם
אגב קלרקסון טען בפרק האחרון שלWV עלה 7 מיליון יורו לבנות כל מכונית והם עשו זאת רק

בשביל ההישג הטכני, מעניין אם זה נכון או פורסם על ידם כדי להאדיר את שמם..

זה 5 מיליון יורו, וזה נכון. פרוייקט הויירון עלה לפולקסווגן כמיליארד וחצי יורו, בעוד הרווח על המכוניות יהיה כ-300 מיליון יורו בלבד (300 מכוניות תמכרנה). ותאמין לי שהם לא עשו את זה רק בשביל ההישג הטכני. בראש ובראשונה הם לא ציפו לכאלו הוצאות גדולות (הפרוייקט התעכב במשך כמה שנים בגלל בעיות) ומלבד זאת - עצם העובדה שהם הוציאו את המכונית המהירה בעולם, שווה להם הרבה מאוד כסף בשנים הבאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תיקון לתיקון - 5 מיליון ליש"ט...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
הויירון מוגבלת ל 252MPH בעיקר בגלל הצמיגים 1.36מליון $

לסלין הוכנה ערכה שמשדרגת את הספק המנוע ל 1000 ועדיין המחיר הוא חצי מהויירון (יהיה כסף דלק:wink: )לדגם הרגיל רק 750 סוסים(מעניין כמה יש לדגםהמירוץ-יותר או פחות?)

הקוניגסג CCR מוערכת ב245MPH

הקורבט סלדג'האמר של קולאווי נמדדה ב254 MPH (על מסלול- ממוצע של מהירות עם ונגד כיוון הרוח)

במחיר מציאה של 400,000$בלבד

לפרארי FXX יש 800 סוסים 1.875מליון$

לקוברה שלבי יש הערכה ל415 קמש מול 406 בלבד של הויירון:roll:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5775

ואומרים שהיא תהיה סדרתית :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם

אל תדאגו, כשאני אהיה מולטי מיליארדר אני אקנה ויירון ו S7 ואני אגיד לכם מי יותר מהירה ;)

• תוכן חדש...