Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את הצמיגים האחוריים באוטו אז ככה הציעו לי כמה הצעות באותו אזור של טווח החירים 450-550 אז מה הכי משתלם מבחינת החברות? אני לא הכי מבין וכל אחד מהמקומות אומר ששלו יותר טוב אז ככה היה דנלופ היה קומו היה קלבר והיה עוד כמה חברות שאיני זוכר אשמח אם מישהו יתן לי המלצה לצמיגים עד 500 הגודל הוא 175/13/70

פורסם

מדהים שהצלחת לכתוב הודעה שלמה, עם סימן פיסוק אחד - סימן שאלה.

לנושא - לכל אחת מהחברות שרשמת יש מגוון רחב של צמיגים. אני מתאר לעצמי שאתה לא יודע איזה דגמים הציעו לך, אז אולי כדאי שתפרט מעט מה הדרישות שלך מהצמיג?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה הכוונה דרישות ...?

האוטו שלי לא מיועד לראלי או לסיבובים בשטח .

סך הכל רוצה צמיג עם אחיזה טובה על הכביש ושיחזיק כמה שיותר זמן...

פורסם

צמיג שמחזיק שנים - מישלין אנרג'י. אבל זה בא על חשבון אחיזה (בעיקר על רטוב).

קלבר לא מחזיקים טוב - היו כמה על הרכבים שלנו, כולם התיבשו מהר יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מישלין עולים יותר מ500 ל2 ....

אז אתם אומרים לא לקחת את הקלבר?..

כרגע יש לי 2 קידמיים שלהם ששמתי לפני כ חצי שנה לא הכי עושים בעיות אבל תכלס אין לי למה להשוות אותם אז אני לא יודע ...

הדנלאופ אמרו לי שהם טובים לקחת אותם ?450 ל2 זה ההצעה שקיבלתי

• תוכן חדש...