Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה בסביבות ה-135K

חשבנו על האימפרזה מנוע 2000

מישהו עשה עליה נסיעת מבחן?

יש המלצות לרכב אחר אולי?

תודה.

פורסם

כן, הן מאותה קטגוריה.

ואל תחשוש, הקורולה עם מנוע 1.6 לא מרגישה חלשה משמעותית מאימפרזה עם מנוע 2.0 אטמוספרי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
כן, הן מאותה קטגוריה.

ואל תחשוש, הקורולה עם מנוע 1.6 לא מרגישה חלשה משמעותית מאימפרזה עם מנוע 2.0 אטמוספרי.

נהגת על אימפרזה 2.0 עם 160HP והיא הרגישה חזקה רק מעט יותר מקורולה 1.6?

C4 שני ליטר היא רכב נחמד, אבל הוא לא עולה 135K.

גיא

פורסם
לא נהגתי על ה-C4 של Citroen אבל מה דעתך עליה?

כמו כן-אשמח אם כותבי הפורום ייספרו קצת עליה.

אבא שלי די נעול על יפנית כך שה-C4 יורדת.
פורסם
כן, הן מאותה קטגוריה.

160HP מרגישים רק מעט יותר חזק מ110?!?!? תסביר אני מאוד רוצה לדעת איזה זה יכול להיות וזה עוד בלי לדבר על מומנט וזמינות הכוח.

במחיר הזה האימפרזה הוא הרכב בעל הביצועים הטובים ביותר זה לא אומר שמכול הבחינות הוא הבחירה הנכונה, ככה שאם אתה מחפש רכב חזק ואמין לך על האימפרזה בלי לחשוב פעמיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אם מדובר באימפרזה 2.0 אוטו' אז הביצועים באמת קרובים, לפחות לפי נתוני יצרן 11.3 באימפרזה ו-11.8 בקורולה.

אל תשכחו שהנעת 4X4 גוזלת לא מעט כוח והגיר בעל יחסי העברה ארוכים.

אם מדובר באימפרזה ידנית זה כבר משהו אחר.

פורסם

לא נראה לי שלאבא באמת מעניין אם הרכב עושה 11 שניות או 10 שניות, נו באמת.....אם הוא מחפש רכב ספורטיבי אז לא אימפרזה ולא קורולה.

לגבי האימפרזה אני חייב לומר שההרגשה בנסיעה ברכב הזה היא מצויינת וטובה יותר מהקורולה, זמינות כוח טובה יותר והנעה כפולה מה שנותן יציבות וסיבובים , פשוט תענוג, לא מורידים רגל מהגז בסיבובים, הרכב אוחז מצויין.

אני חושב שאם מעמידים אימפרזה מנוע 2000 עם 4*4 לעומת קורולה 1600 הנעה רגילה, אין מה לחשוב הרבה, למרות שמבחינת תאוצה,על הנייר הטויוטה בעלת נתונים טובים מאוד,היא עם מנוע 1600 אך מה שאתה מקבל מהאימפרזה זה מנוע 2000 , מומנט,כ"ס,ומערכת הנעה כפולה מהחברה שהמציאה את ההנעה הכפולה ברכבים פרטיים,אני לא הייתי חושב יותר מידיי.

תזמין נסיעת מבחן.

פורסם
נהגת על אימפרזה 2.0 עם 160HP והיא הרגישה חזקה רק מעט יותר מקורולה 1.6?

גיא

התכוונתי לאימפרזה 2.0 עם 125 כ"ס.

לא ידעתי שיש לה 2.0 עם 160 כ"ס, טעות שלי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...