Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2.0 קרובה לתקציב, לא? אני בטוח שהיא הרבה יותר מתקדמת מהאימפרזה בכל מובן, ולמרות שמנוע האימפרזה חזק יותר ב10 כ"ס, הביצועים של ה3 עדיפים (בדיוק בגלל שאין מערכת הנעה כפולה מיותרת והגיר בעל יחסי העברה טובים יותר).

האימפרזה היא מכונית מיושנת, כשכל היתר כבר התקדמו הרבה קדימה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם מדובר באימפרזה 2.0 אוטו' אז הביצועים באמת קרובים, לפחות לפי נתוני יצרן 11.3 באימפרזה ו-11.8 בקורולה.

אל תשכחו שהנעת 4X4 גוזלת לא מעט כוח והגיר בעל יחסי העברה ארוכים.

אם מדובר באימפרזה ידנית זה כבר משהו אחר.

אתה בטוח שהנתונים שייכים לאימפרזה 2.0 160HP? סובארו בארץ לא מפרסמים נתון 0-100, וכרגע אין לי זמן לבדוק באתרים בחו"ל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכל העונים !

מצטער על ההקפצה.

אבא שלי קרא לאחרונה את הכתבה הבאה:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5754

והיא מאוד הרתיעה אותו מלקנות את האימפרזה.

הוא רצה לקנות את האימפרזה מנוע 2000 עם הגיר הידני.

האם מה שמדברים בכתבה רלוונטי גם לדגם הידני?

איך האימפרזה ביחס למחיר שלה?

תודה.

פורסם
אתה בטוח שהנתונים שייכים לאימפרזה 2.0 160HP? סובארו בארץ לא מפרסמים נתון 0-100, וכרגע אין לי זמן לבדוק באתרים בחו"ל.

כן האוטומטית מאד אדישה

הידנית עושה 8.5 או משהו באיזור.

אז הנה לכם ההוכחה שזה לא בגלל ההנעה הכפולה אלא הגיר האוטומטי הארוך והיחסית מיושן של האימפרזה.

עשו שיפור יפה מאד במנוע. עכשיו צריך לייצר תיבה אוטומטית חדשה והם על דרך המלך.

אם כבר יפנית אז רק סובארו. מנהיגה על מזדה 3 אין להשוות את הנוחות והאחיזה והיציבות העדיפה של האימפרזה. מבחינת אבזור המזדה אכן לוקחת.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
תודה רבה לכל העונים !

מצטער על ההקפצה.

אבא שלי קרא לאחרונה את הכתבה הבאה:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=5754

והיא מאוד הרתיעה אותו מלקנות את האימפרזה.

הוא רצה לקנות את האימפרזה מנוע 2000 עם הגיר הידני.

האם מה שמדברים בכתבה רלוונטי גם לדגם הידני?

איך האימפרזה ביחס למחיר שלה?

תודה.

שלום,

במקום להעביר את היום בקריאת מבחנים לך תעשה נסיעת מבחן בעצמך...

כוח מנוע זה לא הכל יש הרבה דברים אחרים שצריך לבדוק.

חוץ מזה, שלא תחשוב אחרת - כל מכונית אוט' בנפח קטן (1.6 לדוגמא) לא תהיה אף פעם חורכת אספלט. אני נוהג על קורולה 2005 אוט', והיא ממש אבל ממש לא מרגשת אותי, עוד בענייני ביצועים,

לגאסי 1.8 98 ידנית עם 216K , טוחנת לה את הפרצוף ... שוב למרות שביצועים זה לא הכל.

אז במקום להכאיב את הראש , לך תעשה נסיעת מבחן ותתרשם מכוח המנוע (גם באוט' אפשר לבדוק את זה) ואז תבחר איזה תיבה אתה לוקח .

נ.ב - כן נהגתי באמפריזה 2.0 יד' משנת 2005 (זאת עם ה 125 בהמות) , והיא הייתה דווקא בסדר גמור מבחינת ביצועים.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אוקיי תודה על התשובות

מחר אבא שלי עושה נסיעת מבחן על הדגם האוטומטי כי אין להם על הידני...

לפי הכתבה במוטוקאר האימפרזה מנוע 2000 החדשה לא שווה את ההפרש של המחיר בין מנוע 1600 ל-2000

האם זה אכן כך?

אם כן אז זה מדבר גם על הדגם הידני?

תודה.

פורסם

האם התחילו למכור את האימפרזה אחרי מתיחת הפנים האחרונה? לדעתי היא נראת נהדר אחריה.

למה שלא תבדקו יפניות אחרות, מתקדמות ומודרניות יותר כגון הקורולה והמאזדה 3?

פורסם
אוקיי תודה על התשובות

מחר אבא שלי עושה נסיעת מבחן על הדגם האוטומטי כי אין להם על הידני...

לפי הכתבה במוטוקאר האימפרזה מנוע 2000 החדשה לא שווה את ההפרש של המחיר בין מנוע 1600 ל-2000

האם זה אכן כך?

אם כן אז זה מדבר גם על הדגם הידני?

תודה.

מה שנכון שאתה ממשיך להזרים לנו קטעים חמים מהמבחן המעפן הזה.

תזרוק כבר את המגזין הזה וההודעה הבאה שלך תהיה רק אחרי נסיעת מבחן מעשית.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...