Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא!!! זו לא תאונה חס ושלום טפו... טפו... טפו...

שבוע שעבר הרכב נקנה ממני וימסר ביום שישי הבא.

205CTI כבר לא יהיה שם מייצג - אני אאלץ להחליף.

אני כותב פה, כי בימים האחרונים החלה מחלת שמועות לגבי הרכב אז אני חותך אותה פה. פרטים על העסקה אני לא אפרסם - למרות שכבר התחילו להציף אותי בשאלות - מטעמי חיסיון כלפי הקונה - רק אומר ששנינו יוצאים מרוצים מהעסקה.

החל מעוד שבועיים תוכלו לראות את הרכב בידיו האמונות - ולפי התכנונים שלו - הרכב עוד יראה טוב יותר - אם זה בכלל אפשרי.

אחרי שבחודשים האחרונים לא היה לי זמן אפילו להוציא אותו מהחניון שלו (חניון תת קרקעי בקריה בת"א) החלטתי שזהו - שמישהו אחר יהנה מיצירת אומנות זו. אחרי כמעט עשור - קשה להפרד מהרכב.

דרך אגב, לרכב מוכנס השבוע מנוע 1.9 מקורי חדש אחרי אובר-אול (כי הבטחתי) ויורד ממנו מנוע 1.9 במצב טוב מאוד - אז אולי הבחור יהיה מעוניין למכור את המנוע השני - כי הוא מקבל את שניהם. גם את כסאות האימפרזהGT הוא מחליף במקוריים - אז כל אלו שנידנדו על קניית הכסאות - לדעתי תוכלו לקנות ממנו אותם (רק לא ליצור איתי קשר לגבי זה), בטח הוא יפרסם אותם פה בשבוע הבא.

למי שרוצה יתרון בגישה - הוא חבר של שמר - אז אולי שמר יהיה מוכן לקשר בינכם.

הסיבה הנוספת שאני כותב פה היא, שאני הבטחתי לבחור הקונה תמונות של הרכב שלי שבעבר היו פה בפורום ואני לא מצליח להעלות אותן בחיפוש - אז כל מי שיש לו תמונות של הרכב שלי מהעבר - אני אשמח אם תעלו אותן פה - גם למזכרת בשבילי.

ולא - אני אומנם מוכר את הרכב - אבל לא נוטש את הפורום - רק את הכינוי. נראה כבר מה יהיה הכינוי החדש. אולי אלון-VTS....

בחלומות...

שלכם,

אלון

פורסם
מצטער לישמוע שמכרת את האוטו .

בטח מאוד קשה להיפטר מאוטו שכל כך אוהבים אחרי 10 שנים ..(!!!)

מקווה שבשבילך שתמצא במהרה vts חמודה . :mm_yeah:

יוגב

תודה, אבל עכשיו אני אאלץ להחליף לאישתי את הקסרה 1.8 16V ב 206 1.4 אוטומטית.

רק אחרי זה אני אוכל אולי לחשוב על עצמי.

כל דבר פחות מ 106GTI או VTS נראה לי לא שווה את המאמץ אחרי ה CTI שלי.

אבל כבר לא יכולתי להקדיש לה את הזמן הראוי - אז עדיף היה למכור מאשר לגלות פעם בשלושה חודשים שאני בא לבקר, שצמחו לי קורי עכביש על הסעפת.

אלון

פורסם

אלון, למה לא להתשדרג ב-306 S16 או XSI? (אני אפילו לא אזכיר GTI6)

כבר נשמת את הפיז'ו 10 שנים, תעלה עכשיו רף אחד למעלה.

אני בטוח שיש יותר היצע ויהיה יותר קל לחפש את אילו מאשר VTS...

אמיר.

פורסם

מבחינתי זה לחזור אחורה - כי אני לא יכול להקדיש זמן לרכב בן 10 שנים. פשוט אין לי זמן לטפל ברכב וגם 306 כזו בת 7 או 8 תגזול זמן רב - אני צריך כנראה שלובינסקי יכניס לארץ איזה משהו חדש ועצבני שיראה מוסך פעם ב 30000 - אחרת אני אמשיך להתפרק רק עם ה 106S16 שלי בשטח.

מישהו יודע על איזה 308GTI שעומדת עכשיו לפני קו ייצור???

:-D

אלון

פורסם

כבר נבהלתי חשבתי שקרה משו לך או לאוטו..

בקיצור אני רואה אתה מתמודד טוב עם העניין, רק שיהיה בהצלחה לך וגם לקונה המאושר..

אגב, מר. קונה מאושר, התחשוף את עצמך?

אור.

פורסם
מבחינתי זה לחזור אחורה - כי אני לא יכול להקדיש זמן לרכב בן 10 שנים.

אוי נו, באמת. וסקסו VTS שנת 97 זה לא רכב בן 10? (טוב, עוד מעט 9). ההבדל היחידי מבחינת אחזקה בינה לבין 306 משנים דומות או נמוכות יותר הוא שרוב הרכיבים ב-306 יקרים יותר, ומכיוון שלך אין ממש בעיה עם המחירים של חלפים, אני לא רואה כאן סיבה ממשית להעדיף 106/סקסו על פני 306/ZX.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כל הכבוד לרכב המהמם שלך ... למה אתה חושב שמקום תרד זה פה ולא באוף טופיק? הריי אם כל אחד היה כותב על הרכב שלו שנמכר ... אלוהים ישמור מה שהיה הולך כאן, אז נכון היה לך רכב מיוחד .. וגם לי היה .. אבל לא כתבתי על זה כל פעם ..

בקיצור, רוני , אתה בעצמך כתבת פה והנהלים נראה לי תופסים גם לגבי "חברים" וכו ..

פורסם
מצטער על הפרידה הקשה...

לפני כשבוע-שבועיים פורסמה פה בפורום מודעה למכירה של VTS 97 אדומה יד 1!!

במחיר של פי 2.5 מהמחירון שלה, כזה שאם תגרד עוד חמישיה מאיפשהו כבר תקנה מיאטה.

מוטי

פורסם
למי שרוצה יתרון בגישה - הוא חבר של שמר - אז אולי שמר יהיה מוכן לקשר בינכם.

עוד פעם תקרא לו חבר שלי , ואתה חסום...:roll:

הבחור רשום לפורום , אם ירצה - הוא יידע לפרסם.

אלון , האוטו שלך בידיים טובות.

פורסם
מבחינתי זה לחזור אחורה - כי אני לא יכול להקדיש זמן לרכב בן 10 שנים. פשוט אין לי זמן לטפל ברכב וגם 306 כזו בת 7 או 8 תגזול זמן רב - אני צריך כנראה שלובינסקי יכניס לארץ איזה משהו חדש ועצבני שיראה מוסך פעם ב 30000 - אחרת אני אמשיך להתפרק רק עם ה 106S16 שלי בשטח.

מישהו יודע על איזה 308GTI שעומדת עכשיו לפני קו ייצור???

:grin:

אלון

יש משהו . בקרוב בארץ ?

165.jpg

והמאמר כאן :

http://www.autoexpress.co.uk/news/62100/peugeots_gti_blasts_back.html

במהרה בארצנו ואימרו אמן .

:smile:

• תוכן חדש...