Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אמין עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אמין וקומפקטי(5 דלתות) 4 גם בסדר

העדפה ל 5. שיהיה אוטו חזק ומהנה גם אבל הכי חשוב לי אמינות שלא יצריך אותי כל שני ושישי ללכת למוסך

וגם חסכוני בדלק תקציב של 20Kמינוס מומלץ שנתון גבוה יחסית מ94

פורסם

רוצה אמין - תקנה רכב מטופל במצב טוב.

רוצה חזק - אל תחפש חסכוני בדלק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שכבר נאמר פעם לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ולפיכך לא תוכל לקבל את הכל ולדעתי תצטרך להתפשר, אמינות רק יפניות, הנאה מנהיגה ארופאיות (לא כולן ), אך היות ורכב יפני ארופאי טרם נולד תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך הנאה מנהיגה, או אמינות ?

פורסם
אמינות רק יפניות, הנאה מנהיגה ארופאיות (לא כולן )

קלישאות חסרות תוכן לא אצלנו.

רק מכוניות יפניות אמינות ? רק חלק מהארופאיות מהנות ? חפש לך פורום אחר להפיץ בו שטויות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתכלס מה אתם ממליצים לי אמינות יותר חשוב לי כי אין לי כסף מיותר למוסכים

הנסיעות העיקריות שלי זה נסיעה למכללה כל יום זה הכל ובסופי שבוע לנסוע פה ושם לא רחוק

פורסם

איני מוצא טעם בנסיונות שכנוע וכו', את אשר העלתי כתבתי מנסיוני הרב ומתוקף תפקידי וע"מ לתרום בפורום זה,זכותך לחשוב רז שאני מדבר שטויות (כותב) אך את השטויות שאני כותב, אני כותב מנסיון יום יומי עם עשרות כלי רכב מסוגים ומקבוצות מגוונות, לגבי קלישאות, זו המציאות במקרה דנן .

פורסם
קלישאות חסרות תוכן לא אצלנו.

רק מכוניות יפניות אמינות ? רק חלק מהארופאיות מהנות ? חפש לך פורום אחר להפיץ בו שטויות.

בנוגע לאמינות,זה ממש לא שטויות, ידוע שרכבים יפניים מראים אמינות יוצאת דופן לעומת הרכבים האירופאים .

פורסם

205 פוראוור. יש לא מעט שנת 96-98 יד ראשונה/שניה. אוטו אמין מאוד אם מטפלים בזמן. ישנה גם האופציה של המקבילה הסיטרואנית - AX. אני עשיתי 78K ק"מ בשנתיים וחצי על אחת כזאת עם אפס תקלות.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

יש לך אפשרות לקנות:

205 פוראוור אוטו אמין מאוד וזריז וחיסכוני.

106XS אוטו אמין מאוד זריז וחיסכוני בעיה אחד אוטו קצת קטן.

אקסנט שנת 94 מעלה אוטו חיסכוני מאוד ואחזקה זולה מאוד ואמינות די טובה.

וזהו לפי מה שאני מכיר.

מקווה שעזרתי :wink:

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
כמו שכבר נאמר פעם לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ולפיכך לא תוכל לקבל את הכל ולדעתי תצטרך להתפשר, אמינות רק יפניות, הנאה מנהיגה ארופאיות (לא כולן ), אך היות ורכב יפני ארופאי טרם נולד תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך הנאה מנהיגה, או אמינות ?

אימפרזה טורבו - הנאה???? אוהההה כןןןןןןןן , אמינות ?? מממממ לא כזו יפנית אחרי הכל אה :)

לפותח השירשור , 106 XSI , 205 GTI, הכל תלוי בתקציב שלך !

פורסם
ניסן שנת 94 גיר רגיל תהיה בחירה חכמה מאוד...אם תמצא אחת כזאת שעדיין לא נחטפה.
איזה ניסאן? מה ניסאן? טוב שאתה מפרט קצת!

לפותח השרשור, כמו שאמרו כבר, הדרישות שלך מתנגשות אחת בשנייה, לכן תצתרך להתפשר בכמה מהן.

אוטו חזק ומהנה.. רנו קליאו RSI.. סיטראון ZX בגרסאות הספורטיביות.. פיג'ו 106 XSI..

האמינות שהרכבים ייציגו תיהיה תלויה מאוד באופן האחזקה של הבעלים הקודמים (והיו הרבה כאלה תיהיה בטוח), אופן החיים שעבר על הרכבים ואם עברו התעללות..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...